Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Merisier @ 2010 05 25, 12:10)
Sveikos 4u.gif Na dingau aš visai blush2.gif Užsiėmiau mokslais, nebeliko laiko megzti visai verysad.gif Kadangi jau žadėjau kažkada, įdedu bambukinius darbus

oooooooooo, sveika! 4u.gif
Aš jau teiravausi tavo bambukų bigsmile.gif
Labai gražu 4u.gif O kaip dėvisi? Vyrui kelnes irgi numezgei? rolleyes.gif
Sėkmės moksluose!
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 05 25, 12:48)
oooooooooo, sveika!  4u.gif
Aš jau teiravausi tavo bambukų  bigsmile.gif
Labai gražu  4u.gif O kaip dėvisi? Vyrui kelnes irgi numezgei?  rolleyes.gif
Sėkmės moksluose!

Ačiū 4u.gif
Dėvisi super, visai nesitrina, skalbiasi liuks (manau, žinai puikiai, kaip vaikui svarbu biggrin.gif )
Kelnių nenumezgiau, siūlų neužteko, bet ir nemegsiu, nes mezginys gaunasi sunkus, nukris lotuliukas.gif Dar dukrytei dekiuką numezgiau, reik nufotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 05 25, 13:28)
Ačiū 4u.gif
Dėvisi super, visai nesitrina, skalbiasi liuks (manau, žinai puikiai, kaip vaikui svarbu biggrin.gif )
Kelnių nenumezgiau, siūlų neužteko, bet ir nemegsiu, nes mezginys gaunasi sunkus, nukris lotuliukas.gif Dar dukrytei dekiuką numezgiau, reik nufotkint doh.gif

Džiaugiuosi, kad patiko bambukas. 4u.gif
Mūsų bambukinis pledukas vaikui - didžiausia laimė vasarai, aš juo neatsidžiaugiu thumbup.gif
Atsakyti
oj kaip miela!
as nenustygstu vietoje pradeti megzti, siandien pasikeiciau pora adatu, kur praeita karta subarskinau (t.y. pirma karta prie masinos) ir ta taip vadinama 'sponge bar', nes senasis tai buvo hmzzz, stai jums nuotraukyte palyginimui senas-naujas:
user posted image
Atsakyti
labai smagu kad su bambuku viskas gerai thumbup.gif

o cia darvienas darbelis mano (fik foto labai mazas)
100% medvilne

user posted image
Atsakyti
labai jau mazyte nuotrauka, nieko nematyti.

o as prisiziurejus youtubes, pradejau cia mandravotis, net pradmenu nezinodama:
user posted image

rytoj imsiu normalia spalva ir ausiu salikeli, kaip tik vasaros pradziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 05 25, 22:48)
labai jau mazyte nuotrauka, nieko nematyti.

o as prisiziurejus youtubes, pradejau cia mandravotis, net pradmenu nezinodama:

rytoj imsiu normalia spalva ir ausiu salikeli, kaip tik vasaros pradziai biggrin.gif

lb grazu, gal youtubes nuoroda gali imest? 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...z8&feature=fvsr
Atsakyti
na jautiena man toks vaizdas, kad tu labai energingas zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Jautiena smagiai mezgi wink.gif zinau sita rasteli labai graziai atrodo. ale reik ir siulus nusitaikyt nes bandziau su plonais tai nieks nesigavo bandziau su storais irgi ne kaip atrodo. ir siaip adatos biski lankstosi taip kad atsargiai wink.gif

grazus visu darbukai as va i darbeli iskeliavau ir nebeprisedu prie masinos o taip noreciau....
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 05 25, 23:02)
na jautiena man toks vaizdas, kad tu labai energingas zmogus  thumbup.gif

na as dar neturiu nei seimos, nei vaiku, nei man valgyt nei kambariu tvarkyt reik, nes mano bernas tai daro, tai ir uzsiimineju viskuo, kas tik i galva sauna.
Atsakyti
Laba diena, merginos smile.gif
Gal kartais yra mezganciu masinomis uz pinigelius? smile.gif
Atsakyti