jeigu mašina labai paprasta, tai mezgant sudėtingesnį raštą, laiko daugiau sugaišti, nei mezgant rankomis. Ir tegu man net nebando sakyti, kad mezgant mašina meilės ir "iščiūčiavimo" įdėta mažiau, nei mezgant rankomis.
QUOTE(Palmira @ 2010 05 20, 20:29)
jeigu mašina labai paprasta, tai mezgant sudėtingesnį raštą, laiko daugiau sugaišti, nei mezgant rankomis. Ir tegu man net nebando sakyti, kad mezgant mašina meilės ir "iščiūčiavimo" įdėta mažiau, nei mezgant rankomis.
visiškai pritariu
na prasivaliau as savo pirkini ir pradejau 'megzti'. tai nesekas baisiausiai, jau dvi adatas sulankciau, teks keisti, nes tik kas antra eile pastarosios mezga
pasikartosiu biski...
sita darba mezgiau 5 valandas. dabar irodyk liolke, kad kiekviena akis neisciuciuota neismyleta rankomis numegztum max per 1 valandele jei greitai mezgi dar greiciau. o cia kiekviena akis perkelta kryziuota skaiciuota....
QUOTE(Frekė @ 2010 02 23, 21:09)
na stai mano vargelis.... tos pirmosios skylutes uzsilenks ir bus dantukai. o trys eiles rombu = 5 valandos tikrai kalejimo darbas, bet zinokit mane veza
sita darba mezgiau 5 valandas. dabar irodyk liolke, kad kiekviena akis neisciuciuota neismyleta rankomis numegztum max per 1 valandele jei greitai mezgi dar greiciau. o cia kiekviena akis perkelta kryziuota skaiciuota....
QUOTE(stora meska @ 2010 05 21, 13:35)
nu liolke ne i ta tema pataikei laikykis,nes cia visos mylincios ir vertinancios masinos darba. o beje jei neturi dideles praktikos rankom mezgant tai mezginys nesigaus taip gerai. fachion reikia
na zinau, kad nelabai as cia i tema pataikiau, paprasciausiai uzsukau, nes turiu ir kazka panasaus i mezgimo masina, gal kada ir pasigirsiu darbeliais, pamilt ir gal kada pamilsiu, nes man visi rankdarbiai bet kokia techika atlikti patinka, viska esu isbandzius ir pynima vytelem ir audima, ir siuvinejima ir siuvima ir aisku mezgima tik kol kas rankomis, o del patirties, na mezgu nuo mokyklos laiku, tai kokia 15 metu gal jau, o taip rimciau net ir kitiems kai labai papraso gal kokius 6 metus, tai nezinau ar cia skaitoma vidutine ar maza praktika, bet siokia tokia jau yra, na del spartumo nesigincyju su masina tikrai greiciau jei ne per sudetingas rastas, na sekmes visoms kuriant puikius gaminius, gal su laiku ir as prisijungsiu
QUOTE(liolke @ 2010 05 21, 23:38)
na zinau, kad nelabai as cia i tema pataikiau, paprasciausiai uzsukau, nes turiu ir kazka panasaus i mezgimo masina, gal kada ir pasigirsiu darbeliais, pamilt ir gal kada pamilsiu, nes man visi rankdarbiai bet kokia techika atlikti patinka, viska esu isbandzius ir pynima vytelem ir audima, ir siuvinejima ir siuvima ir aisku mezgima tik kol kas rankomis, o del patirties, na mezgu nuo mokyklos laiku, tai kokia 15 metu gal jau, o taip rimciau net ir kitiems kai labai papraso gal kokius 6 metus, tai nezinau ar cia skaitoma vidutine ar maza praktika, bet siokia tokia jau yra, na del spartumo nesigincyju su masina tikrai greiciau jei ne per sudetingas rastas, na sekmes visoms kuriant puikius gaminius, gal su laiku ir as prisijungsiu
Sėkmės prisijungiant Visos mezgimo technikos yra vertos pagarbos ir susižavėjimo. Bet kuris darbas atliktas su meile ir atsidavimu yra neikainojamas. Tokia yra mano nuomonė, bet gali būti ir su ja nesutinkančiu
Sveikute,
kaip jus cia laikoties ziuriu plepat, perkat masinukes visokes geras, o kur mezginiai jusu
na sa bandau po priverstiniu atostogu (kurios uzsetese) prie darbu
tai va mano darbeliai
kaip jus cia laikoties ziuriu plepat, perkat masinukes visokes geras, o kur mezginiai jusu
na sa bandau po priverstiniu atostogu (kurios uzsetese) prie darbu
tai va mano darbeliai
Mezgėjyte, aš tavo nuotraukose mačiau daug siūlų babinose. Sakyk, jeigu ne paslaptis, kur tu juos perki?
Aš dabar biški nemezgu. Dabar užsiimu mašininu siuvinėjimu ir kai tik baigsiu, sėsiu prie mašinkos, nes turiu kelis projektus omeny
Aš dabar biški nemezgu. Dabar užsiimu mašininu siuvinėjimu ir kai tik baigsiu, sėsiu prie mašinkos, nes turiu kelis projektus omeny
ten vernito vilna (ABC siulai) nieko prasmatnaus neturiu
QUOTE(mezgejyte @ 2010 05 24, 13:57)
tai va mano darbeliai
labai gražu ir pupai kaip tinka!
Sveikos Na dingau aš visai Užsiėmiau mokslais, nebeliko laiko megzti visai Kadangi jau žadėjau kažkada, įdedu bambukinius darbus
Suknutės priekis megztas natom, neturiu čia gerai matomos foto
Suknutės priekis megztas natom, neturiu čia gerai matomos foto