Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Letune @ 2010 05 10, 19:36)
Aš irgi norėčiau Freke to paties  ax.gif Gal ką sugalvosi. Ačiū  4u.gif

su tavim tai galiu susiderint, tik per asmenine, nes miestas tavo uzrasytas man tinka smile.gif
Atsakyti
Sveiko, merginos. Čia forume užrodė man vieną egzotišką megstuką.
user posted image
Yra ir schemos ir aprašymai va čia. Ten moteriškės rankom jį mezga, bet yra aprašymas ir mašinai:

Вязание начинается с бр.н. Набрать 180 п и провязать ею несколько рядов. Вставить р.н.
1. Первая полоса состоит из 1\2 узкой косы (низ планки), сначала связать 2 сглаживающих ряда на PL 6, выставить иглы для вязания косы (6п х 8р) и вязать ее на PL 5 слева направо.Далее 4 сглаживающих ряда на PL 5
2. Вторая полоса состоит из широкой косы (12п х12р справа налево), первая ее часть и 4 сглаживающих ряда вяжутся на PL 6, вторая часть косы вяжется на PL 5 слева направо. Далее 4 сглаживающих ряда на PL 3.
3. Третья полоса состоит из 1\2 части узкой косы (6п х 10р) вязать на PL 4, далее связать 2 сглаживающих ряда на PL 2. Вязание закончить бр.н.

Gal kas gali išversti į Neva-5 kalbą. Ta prasme, rusiškai tai aš suprantu, nežinau tik ką tos santrumpos reiškia ir įtariu kad čia kažkokiai ne visai paprastai mašinai parašyta...
Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
Atrodo, radau pati... Va čia. Tik vis tiek nežinau ką reiškia "Вставить р.н."
Atsakyti
ojoj, kaip fainiai smile.gif jau man atrodo rytoj as prie jusu prisijungsiu, t.y. jau siandien, vaziuoju mezgimo masinos apziuret, jei tiks tai jamsiu wink.gif matot net uzmigt negaliu is to nekantrumo (is tiesu tai reiktu migdytis, nes 6val isminam, 350km pries akis hrrr).
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galit padėti, gal kuri turi parduoti mezgimo mašinos skaitliuką,kuris tiktų ''NEVA 5''?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 05 17, 04:41)
ojoj, kaip fainiai smile.gif jau man atrodo rytoj as prie jusu prisijungsiu, t.y. jau siandien, vaziuoju mezgimo masinos apziuret, jei tiks tai jamsiu wink.gif matot net uzmigt negaliu is to nekantrumo (is tiesu tai reiktu migdytis, nes 6val isminam, 350km pries akis hrrr).

laukiam laukiam 4u.gif

Kažin, kur dingo Merisier, baisiai įdomu, kaip su bambukiniais drabužiais jai sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
na kagi parsitempiau namo tokia purvina seniena. brother kh881 + kr830 ribberiu ir kazkokia elektrine karieta, kurios buvusioji savininke net is ipakavimo nebuvo isemusi (net nezinau ka ji daro). dar uzverte maisais naftalinu dvelkianciu siulu, tokiu pasakisku spalvu kaip rozine ir salotine zalia. dar savo uzrasus ibruko su kopijom is 1990-1992 metu madu zurnalu ir ju aprasymais bei akiu skaiciavimais kazkokiais biggrin.gif lygtais as dabar megsiuosi tokius pustus iki puse pilvo megztinius, juokingos mados buvo ech, tikiuosi jos niekada negrys...
pavarciau vakar, paziurinejau pacia masina - na ja galvoju, ar tik nebus taip, kad "neturejo boba bedos, tai nusipirko parsiuka". nors siaip matosi, kad masina mazai naudota, niekas nenuluze, neisbaladota, nenusitryne, tik pavalyt reik, nes per tiek daug metu nenaudojimo (daugiau nei desimt, ji pati negalejo atsimint kada mezge), tai viskas apauge tokiu lipniu sluoksniu, nezinau net ko...
Atsakyti
jautiena,kai atšveisi savo mašiniukę,tai lauksim pirmųjų pasirodymų wink.gif
Atsakyti
smagu visos masinikes isigijo as irgi savosios jau laukiu, bet jos dar laukia ilgas ilgas kelias iki manes tikiuosi ilgai neuztruks. o beje, gal zinot kokias siuntimo kompanijas kurios siuntas veza, bet aisku ne lietuvos.
Atsakyti
man tai teta atidave kazkokia, bet tingiu nagrinetis, yra kazkokia instrukcija, zino, kad mezgu rankom sako gal bandysi ir su masina, gal kada prie progos ir bandysiu, bet vis tiek man mielesni gaminiai rankom
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 05 18, 17:26)
man tai teta atidave kazkokia, bet tingiu nagrinetis, yra kazkokia instrukcija, zino, kad mezgu rankom sako gal bandysi ir su masina, gal kada prie progos ir bandysiu, bet vis tiek man mielesni gaminiai rankom

o man ir su masina labai mieli,nes daug apdailos rankom darau.galu gale juk ir masina mezgant ne su kojom karieta stumdom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 05 18, 22:23)
o man ir su masina labai mieli,nes daug apdailos rankom darau.galu gale juk ir masina mezgant ne su kojom karieta stumdom  biggrin.gif

tas tai tiesa, kad su rankom stumdom, be ranku neapseinama, bet kai rankom mezgi kiekviena akyte su meile ismegzta, prie kiekvienos prisiliesta, su masina biski mechaniskai gaunas, bet su masina gerai tuom, kad sparciau viskas vyksta nei rankom, gerai visaip, visi rankdarbiai savo darbo kaip bepagamintum mieli ir megzta rankom ir masina, ir siuta, ir siuvineta..... thumbup.gif
Atsakyti