Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Olaiva @ 2010 05 05, 11:29)
keliu giju ir ar labai purpuliuotas? nes as pernai neriausi suknele is lininiu 4 giju,papustu tokiu,tai su masina jie man nesimezga,nors tu ka.ardziau,ardziau,jau tuoj linas su puku bus ir padesiu as juos geriau nerimui,nemegsiu schmoll.gif o va kiti lininiai graziai susimezga,nes jie sukti

triju giju, nelabai purpuluotas. neriau zaisliuka is ju, tai nesiskiria nuo nerimo siuliuku, tik tiek, kad kietesnis. reik gal visu pirma ant masinos uzsidet ir paziuret kaip mezgasi, tada jau zinosiu ar verta kazka galvot, ar palikt nerimui 4u.gif
Atsakyti
labai miela kepuryte smile.gif
Atsakyti
sveikos, prašau pagalbos ,gavau pagal palikima mašiniukę, seną labai neva. gal žinot kokį puslapiuką kaip raštus išgauti, nes pradžioje kur yra meta kad tokie puslapiai ištrinti
Atsakyti
as turiu bet kompe... sukelti net nezinau kaip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2010 05 10, 14:03)
sveikos, prašau pagalbos ,gavau pagal palikima mašiniukę, seną labai neva. gal žinot kokį puslapiuką kaip raštus išgauti, nes pradžioje kur yra meta kad tokie puslapiai ištrinti

QUOTE(Frekė @ 2010 05 10, 19:34)
as turiu bet kompe... sukelti net nezinau kaip.... g.gif

Aš irgi norėčiau Freke to paties ax.gif Gal ką sugalvosi. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
noriu ir čia pasigirti savo darbu ax.gif [img]Pavasarinis megztukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmira: 10 gegužės 2010 - 20:17
palmira super megztinukas, man labai patiko

Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 05 11, 07:51)
palmira super megztinukas, man labai patiko

Ačiū ax.gif . Tai pirmas sudėtingesnis (raštai) mano darbas.
Atsakyti
Sveikutes darbstuoles smile.gif
As su tokiu klausimuku, seniau svajoju apie mezgimo masiniuka koki nesudetinga rolleyes.gif
Nezinau ar galima cia rasyti, bet bandysiu smile.gif
Gal yra parduodanciu mezgimo masina.Rasyti i AZ.
Lauksiu naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2010 05 10, 14:03)

Jei draugauji su rusų kalba va čia yra nemažai, tik kokybė schmoll.gif http://lenusya.com/m...l/manual17.html
Papildyta:
Palmira, vertas pagyrimo darbas thumbup.gif . Pasirodyk, kaip atrodo apsirengus.
Atsakyti
[Palmira, vertas pagyrimo darbas thumbup.gif . Pasirodyk, kaip atrodo apsirengus.
[/quote]
Ačiū už pagyrimus. Megztukas atrodo šitaip
Tik jis man didokas, nes mezgiau ne sau
Atsakyti
oj koks fainas. as ir tokio noriu!!!
as tai diena nakti svajoju kokiu grozybiu prisimegsiu, bet dar netgi pacios mezgimo neisejo isigyti sad.gif
Atsakyti