Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

as pora savaiciu ebay gyvenau smile.gif kol radau sau patikusia,tikusia,siandien ji is anglijos jau isvaziavo link lietuvos rolleyes.gif kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
tai as ziuriu kad man butu viskas, o kai neturiu praktikos mezgimo masinose tai gal ko ir nedaziuriu. tai ieskau su tuo ribberiu, ir kad turetu nors svoriukus (ta prasme su preidais ), nes pas mane autobusiukai is anglijos nesivazineja kaip i lietuva.
Atsakyti
gavau pasiulyma isigyti silver reed uz 250eur. gal kas zinote kiek ji verta? tiesa be riberio sad.gif
Atsakyti
o knitmaster geros masinos? pvz 360 ar koks numeris geriausiai? tikiuosi neikiresiu savo kalusimais
Atsakyti
apie brother masinas tikrai yra daug info, bet sunku rasti ka daugiau apie knitmaster, toyota masinas. ju amziu patvaruma ir galimybes.
Atsakyti
sveikos wink.gif
džiaugiuosi aš savo gautaja Brother kh 940.pirkau per ebay,kaip kate maise,bet atkeliavo jinai beveik nauja thumbup.gif moteriske nusipirko ja nauja,o jai artritas rankas susuko ir viskas...
o as mezgu ir dziaugiuosi,nu smagus uzsiemimas thumbup.gif
va kepuryte per mazyles pietu miega smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, seniai čia nesilankiau, nes buvo daug darbų. Rodau savo paskutinį darbą. Mezgiau šitą golfą pagal užsakymą. Demonstruoja mano vyras. Jam rankovės ilgokos, o megztinio savininkui pats tas. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazus mezginiai abieju thumbup.gif
man irgi rankos niezti... jau kaip ir laiko tureciau visai, bet kol kas nesugalvoju ka cia nusimezgus, kad vasarai tiktu... noreciau ko nors isskirtinio,originalaus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 05 05, 07:39)
labai grazus mezginiai abieju  thumbup.gif
man irgi rankos niezti... jau kaip ir laiko tureciau visai, bet kol kas nesugalvoju ka cia nusimezgus, kad vasarai tiktu... noreciau ko nors isskirtinio,originalaus  blush2.gif  biggrin.gif

tai vat kazka kitokio as ir mezgu,kur su virbalais butu darbo duuug,o su masina lygiai mezgant baika.tik va apdaila bus nerta rolleyes.gif kai baigsiu,pasirodysiu wink.gif
Atsakyti
turiu visa babina lininiu siulu ir nesugalvoju ka numezgus, gal turit kokiu vasariniu modeliuku pasiulyt? gal kokia suknyte...
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 05 05, 09:09)
turiu visa babina lininiu siulu ir nesugalvoju ka numezgus, gal turit kokiu vasariniu modeliuku pasiulyt? gal kokia suknyte...

keliu giju ir ar labai purpuliuotas? nes as pernai neriausi suknele is lininiu 4 giju,papustu tokiu,tai su masina jie man nesimezga,nors tu ka.ardziau,ardziau,jau tuoj linas su puku bus ir padesiu as juos geriau nerimui,nemegsiu schmoll.gif o va kiti lininiai graziai susimezga,nes jie sukti
Atsakyti
Jei kam įdomu turim vokišką dvipusę Veritas -360, jei reikės anyta paaišks kaip ja naudotis. Rašykit per až. jei kam aktualu.
Atsakyti