as pora savaiciu ebay gyvenau kol radau sau patikusia,tikusia,siandien ji is anglijos jau isvaziavo link lietuvos kaip laukiu
gavau pasiulyma isigyti silver reed uz 250eur. gal kas zinote kiek ji verta? tiesa be riberio
sveikos
džiaugiuosi aš savo gautaja Brother kh 940.pirkau per ebay,kaip kate maise,bet atkeliavo jinai beveik nauja moteriske nusipirko ja nauja,o jai artritas rankas susuko ir viskas...
o as mezgu ir dziaugiuosi,nu smagus uzsiemimas
va kepuryte per mazyles pietu miega
džiaugiuosi aš savo gautaja Brother kh 940.pirkau per ebay,kaip kate maise,bet atkeliavo jinai beveik nauja moteriske nusipirko ja nauja,o jai artritas rankas susuko ir viskas...
o as mezgu ir dziaugiuosi,nu smagus uzsiemimas
va kepuryte per mazyles pietu miega
QUOTE(une @ 2010 05 05, 07:39)
labai grazus mezginiai abieju
man irgi rankos niezti... jau kaip ir laiko tureciau visai, bet kol kas nesugalvoju ka cia nusimezgus, kad vasarai tiktu... noreciau ko nors isskirtinio,originalaus
man irgi rankos niezti... jau kaip ir laiko tureciau visai, bet kol kas nesugalvoju ka cia nusimezgus, kad vasarai tiktu... noreciau ko nors isskirtinio,originalaus
tai vat kazka kitokio as ir mezgu,kur su virbalais butu darbo duuug,o su masina lygiai mezgant baika.tik va apdaila bus nerta kai baigsiu,pasirodysiu
turiu visa babina lininiu siulu ir nesugalvoju ka numezgus, gal turit kokiu vasariniu modeliuku pasiulyt? gal kokia suknyte...
QUOTE(delfinyte @ 2010 05 05, 09:09)
turiu visa babina lininiu siulu ir nesugalvoju ka numezgus, gal turit kokiu vasariniu modeliuku pasiulyt? gal kokia suknyte...
keliu giju ir ar labai purpuliuotas? nes as pernai neriausi suknele is lininiu 4 giju,papustu tokiu,tai su masina jie man nesimezga,nors tu ka.ardziau,ardziau,jau tuoj linas su puku bus ir padesiu as juos geriau nerimui,nemegsiu o va kiti lininiai graziai susimezga,nes jie sukti