Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(vincis @ 2010 04 12, 22:01)
liuks  thumbup.gif  be to, man rodos, kad 940 yra geriau nei 950, nes jai tų "melar shets" nereikia  g.gif 
Sorry, jei klystu - pataisykit  4u.gif

na man tas berniukas is vilniaus irgi taip sake rolleyes.gif
Atsakyti
kazin is vienos elektronines masinos i kita imanoma kaip nors nusikopijuoti rastus? nes pas mane tik 200 ju bus unsure.gif
Atsakyti
Olaiva, o tau vis mazai? hihihi.gif gi susikursi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 04 13, 08:02)

ale tikrai hihihi.gif
kaip sako patarlė - zhadnost frajera pogubit tongue.gif

Labas rytas 4u.gif
Aš prie savo broliuko per darbus nė kaip neprisėdu sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 04 13, 07:02)

rolleyes.gif
QUOTE(vincis @ 2010 04 13, 07:45)
ale tikrai hihihi.gif
kaip sako patarlė - zhadnost frajera pogubit  tongue.gif
Labas rytas  4u.gif
Aš prie savo broliuko per darbus nė kaip neprisėdu sad.gif sad.gif

ale ot kokios cool.gif
taigi as techninio klausimo paklausiau tongue.gif
Atsakyti
na kadangi mano mechanine ne automatine tai nieko pasakyt negaliu biggrin.gif man iki nauju rastu reik nauju punchcard ir to skylamusio.. ale kol kas tai tenkina ir turimu kortu gausa. paryskinau kol kas lotuliukas.gif

Vinci o tau kaip ar gaunasi kas nors be tuck? spalvotai kiaurarasciai ir t.t. ax.gif

as pagaliau susidraugavau su Lace karieta bet visteik negaliu uzsimerkusi megzti ar su koja pastumdydama..... kazkodel vis atkelia kokia lysna adata arba numeta aki ne ta kuria reik.... bet viskas kontroliuojama. dziusta mano naujas sedevras.

ir beje kas pasakys kad su masina labai lengva megzti akis isdraskysiu cool.gif trys valandos darbo tai jauciuosi kaip visa diena siena ravejus doh.gif
Atsakyti
ka tik perskaiciau maza straipsniuka, parasyta zmogaus aptarnaujancio mezgimo masinas daugiau negu 25 metus, ir jis labai pesimistiskai atsiliepia apie elektronines mezgimo masinas, nes elektronika sensta metam begant ir yra sunku arba isvis neimanoma gauti atsarginiu elektroniniu komponentu, ypac tom masinom, kurias nustojo gaminti velyvais 90-aisiais ar apie 2000 metus ir tie komponentai net jeigu 'nauji' ir nenaudoti yra jau susene, na taip pat kaip asmeniniu kompiuteriu detales irgi pasensta ir nustoja veikusios. jis teigia, kad gerai priziureta mechinine (punch card) mezgimo masina tarnaus ilgiau negu jos savininkas gyvas bus smile.gif bet apie elektronines jis to garantuoti negali.

dar keletas jo patarimu i ka atsizvelgti perkant naudota mezgimo masina:
1) isklausineti pardavejo ar masina turi visas detales, kurios yra isvardintos manuale (vartotojo instrukcijoje - sorry verciu is anglu);
2) ar masina parduodama su vartotojo instrukcija (butina!);
3) iskamantineti ar yra kas nors sugede/sulauzyta/nebeveikia;
4) kokio senumo yra mezgimo masina, ar jos savininkas ja isigijo nauja ir kiek laiko/kaip daug ja naudojo;
5) kada paskutini karta ja buvo megzta;
6) jeigu masina buvo nenaudota kuri laika, tai kur ir kaip ji buvo laikoma/saugoma;
7) jeigu pardavejas teigia, kad masinai buvo atliktas servisas, tai ar tas servisas buvo atliktas profesionaliai;
*) dulkiu nuvalymas ir 'sponge bar' (hm kaip jus ta kempine vadinat) pakeitimas nera servisas!

knisuosi googlej toliau.
p.s. as angliskai kertu beveik taip pat kaip lietuviskai, tai jeigu kas nors turit gera straipsniuka apie mezgima masina ir reikia pagalbos verciant, tai no problem taip sakant!
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 04 13, 10:39)

ir beje kas pasakys kad su masina labai lengva megzti akis isdraskysiu cool.gif trys valandos darbo tai jauciuosi kaip visa diena siena ravejus doh.gif

bet zinok as susidariau tokia nuomone,kad masina megztas darbas turi buti pigus,nes gi ne pati ji mezgi,o masina mezga.tai kas,kad ten stumdai,linguoji ir t.t. viena pamate šalį,sako kaip gražu,čia rankom megztas? kai atsake,kad masina,tai sako ai,masininis...
Atsakyti
Tas kas taip galvoja, gali nusipirkti ir viens du nusimegsti. Va, aš taip negalvojau, bet tikrai galvojau, kad lengviau bus. Taigi, dabar negalvoju ir taip dar nieko nenumezgiau. Nes kai užsinoriu, tai reikia kuo greičiau. Tai ir imu virbalus, nes su mašina dar mokytis reikia. Nesigauna man su ja ir tiek.
Čia tas pats, kaip dirbti su kasos aparatu, ar prie kokio konteinerio stovėti, atrodo mašina viską padaro, bet be žmogaus rankų, smegenų ir kantrybės ji metalo krūva. Ir ne kiekvienam ten pastovėti.
Atsakyti
o tai broher kh 881 ir visi kurie turi 800 tai niekam tike tik 940 ir 950
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 04 14, 07:44)

g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 04 14, 07:44)

nu ne kodel? as turiu 860 ir patenkinta. kodel? nes turiu papildoma kruva tu kortu. nesuka man aliektros kurios kaina 0,45lt/kWh o kiek prisuks nezinia. kadangi gyvenu senam namo gal kokiu 1960 statybos tai galiu nesibaimint kad del instaliacijos senumo nesudegs man jinai.... o ir siaip as manau kad man mechanine yra geriau nes yra vyras ir uosvis auksarankiai jei kas bus lengviau taisyt ir neieskoti brungiu detaliu... o siaip svajojau apie 970. bet kai pasiule masina mezgimo su rastais ir kitais priedais nusipirkti tai nesvarsciusi nuvaziavau, o nuvaziavusi radau savo Simuka wub.gif osiaip viskas i finansus remiasi turi atliekamus 10,000 lt pirk elektronini 970 neturi gali iki 200 svaru gauti nebloga mechanini varianta su daug visokiu priedu.
tai buvo mano nuomone. kas turit elektronines pagirkit jas. bus zmogui lengviau nuspresti ko nori.

tiesa o kas kiek laiko reik ta kempine keisti?
Atsakyti