labutis,
na ir spartuole kaip cia daug snekos
darbeliai kip visada stebima saunuoles visos
o del to siuntimo masinytes is uk tai galiu pasakyti kas sunkus, kal labiau brangus dalykas. jei pati pasiimsi tai sakys kad vistiek ja reikia pakuoti o uz pakavima berots 100svaru. tai kaip pagalvoji ar apsimoka vaziuoti paciai:) kai kurie siuncia bet siuntimo kaina kartais gaunas ciut ne masina. (na cia as is draugiu tokiu pletku girdejus )
tikuosi ne uzilgo ir as pasidodysiu su sao dareliai, mezgu suknytes bet sunku kai mazoji namie darbai spaudzia7
Laimuže, ačiū už pagyrimus. Nieko blatno ten tas megztukas. Elementarus.
Aš turiu klausimą mokančioms megzti su perfokortomis.
Perfokortose raštas paprastai kartojasi kas 4 eilės. Tiesa? Vadinasi, pravažiavus su ažūrine karieta 4 eiles visos adatos turėtų atsistotį į pagrindinę darbinę padėtį. Bet kiek dariausi perfokortų iš schemų, rastų internete, taip nesigauna. Galiu brūžint belekiek eilių, vistiek taip nesigauna. Nesuprantu kodėl. Gal kad perfokortos ne tam mašinos modeliui pritaikytos?
Ar turit kas paaiškinimą?
Aš turiu klausimą mokančioms megzti su perfokortomis.
Perfokortose raštas paprastai kartojasi kas 4 eilės. Tiesa? Vadinasi, pravažiavus su ažūrine karieta 4 eiles visos adatos turėtų atsistotį į pagrindinę darbinę padėtį. Bet kiek dariausi perfokortų iš schemų, rastų internete, taip nesigauna. Galiu brūžint belekiek eilių, vistiek taip nesigauna. Nesuprantu kodėl. Gal kad perfokortos ne tam mašinos modeliui pritaikytos?
Ar turit kas paaiškinimą?
Labas visoms, visai netikėtai gavau lobį! Mamos draugė atidavė savo Brother KH 840 . Dar neišnaudojau savo senutės galimybių, o čia su visais priedais ... Tai jau turėsiu ką veikt, kol išstudijuosiu.
Lauruže, dar negaliu tau nieko tiksliai pasakyt dėl mezgimo ažūro karieta, bet kiek instrukcijoj paskaičiau, tai ant perfokortos (kairėje pusėje) turi būti tokios rodyklėlės, kurios nurodo kaip reikia stumdyti karietas. Jeigu pati dareisi perfokortas ar atkreipei dėmesį į tas rodykles? Aš praktiškai dar neišbandžiau tos mašinytės, tai tik teoriškai bandau patart . Šiaip tai apžiūrėjus turtą matau, kad yra besidubliuojančių ažūro kortų, galėčiau keletą perleist. O dėl rašto kartojimosi kas keturios eilės, tai čia turbūt nuo rašto priklauso, nebūtinai turi kartotis, man taip atrodo
Lauruže, dar negaliu tau nieko tiksliai pasakyt dėl mezgimo ažūro karieta, bet kiek instrukcijoj paskaičiau, tai ant perfokortos (kairėje pusėje) turi būti tokios rodyklėlės, kurios nurodo kaip reikia stumdyti karietas. Jeigu pati dareisi perfokortas ar atkreipei dėmesį į tas rodykles? Aš praktiškai dar neišbandžiau tos mašinytės, tai tik teoriškai bandau patart . Šiaip tai apžiūrėjus turtą matau, kad yra besidubliuojančių ažūro kortų, galėčiau keletą perleist. O dėl rašto kartojimosi kas keturios eilės, tai čia turbūt nuo rašto priklauso, nebūtinai turi kartotis, man taip atrodo
sveikutes,
as jau vel dirbu
ir cia mano naujas darbelis
ir visom linkiu susidraugauti su savo naujais zaisliukais (masinytem).
Papildyta:
bet jau nuotraukas sutvarkyti tai
as jau vel dirbu
Papildyta:
o Mezgejytes sarafanas nuostabus-visiems gyvenimo atvejams
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 02, 00:07)
sveikutes,
as jau vel dirbu
Papildyta:
as jau vel dirbu
Papildyta:
Wow, nu ne tas žodis net, kaip wow
QUOTE(Ledirosa @ 2010 02 02, 12:03)
sveikutes, norejau paklausti gal kuri turite mezgimo masina neva 6?ir ja parduodat?
ledisora : mezgiau is 100% vilna ABC
ir visosm sdekui uz pagyras
ir visosm sdekui uz pagyras
mezgejyte koks sarafanas- suknute grazus
as ir nestoviu vietoje dirbu...
http://2.bp.blogspot.....cture+242.jpg
http://3.bp.blogspot.....cture+241.jpg
dar vieno sarafano nenufotkinau... negraziai ziurejosi tikiuosi sulaukti ant modelio
as ir nestoviu vietoje dirbu...
http://2.bp.blogspot.....cture+242.jpg
http://3.bp.blogspot.....cture+241.jpg
dar vieno sarafano nenufotkinau... negraziai ziurejosi tikiuosi sulaukti ant modelio
o cia dar viena suknute
Papildyta:
fretke: drazus tavo dryziukai
Papildyta:
fretke: drazus tavo dryziukai