Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

ieskausi mezgimo masinos jau kelias dienas seku per ebay, bet kai neturiu patirties tai kartais nesuprantu ty beveik visada nesuprantu ar ji gera ar negera ir ar turi viska. kiek paskaiciau tema yra cia zinoviu jei nepatingetumet uzmesti aki vienu kampuciu i ebay mezgimo masinas kurios ten skaitosi geros kad butu galima megzti stulpeliu ty su riberiu tik vat angliskai dar nekertu labai gerai tai tik mazdaug suprantu. ir aplamai kainos kokios realios o kokios ne. jei galit tik patarti kuri gera o kuri ne

didelis aciu is anksto
Atsakyti
tai va, pasižvalgyk lietuviškame tinklalapyje www.mezgimomasinos.lt ir gal aiškiau bus kokią iš abay pirkt;)---ir ten yra kontaktai--tai gali ten rašyt į emeilą, tai labai maloniai bus tau viskas paaiškinta apie tas klases mašinų ir t.t.wink.gif Sėkmės

QUOTE(stora meska @ 2010 04 07, 18:42)
ieskausi mezgimo masinos jau kelias dienas seku per ebay, bet kai neturiu patirties tai kartais nesuprantu ty beveik visada nesuprantu ar ji gera ar negera ir ar turi viska. kiek paskaiciau tema yra cia zinoviu jei nepatingetumet uzmesti aki vienu kampuciu i ebay mezgimo masinas kurios ten skaitosi geros kad butu galima megzti stulpeliu ty su riberiu tik vat angliskai dar nekertu labai gerai tai tik mazdaug suprantu. ir aplamai kainos kokios realios o kokios ne. jei galit tik patarti kuri gera o kuri ne

didelis aciu is anksto

Atsakyti
siaip pastebejimas nuo sono.... jums vasaruole kas nors moka uz ta reklama? kiekvienam poste vis tas pats g.gif

viena turi brotheri kita silver reeda trecia toyjota ar pasapa. visos mezga visos piniga kainuoja.... manau reik rinktis pagal tai kiek gali sau skirti jei turi 500lt brotherio nenusipirksi jei daugiau bandyk ziurinetis brotheri.. bet va draugute nusipirko toyota. pasiziurejau principas panasus i brotherio na esme gi ta pati. okainos skirtimas koks 300lt jei ne daugiau uz tai gali papildomai nusipirkti siulu maluneli siulu babinose kad nelauzyt masinos is matkiuku.... kam reik elektronines neziures i mechanine. siaip pirmiausia reiktu pasibandyti pas kazka gal taves net neves tas mezgimas masina.... jei veza tada ziurek savo finansus. realias lietuviskas kainas susizinosi paskambinusi tam vaikinui i Vilniu. tada suprasi kad gal geriau is ebay ziuretis. arba skelbimuose
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 04 08, 08:52)
...gaila, bet tikrai nemoka wink.gif ---neseniai pradėjau megst, todėl patariu ką žinau...pati buvau gavusi patarimą po tinklalapius pasidomėt, tą patį patariau ir ašwink.gif----sorry  blush2.gif  Su skirtingom nemezgu, tai kalbu apie tą mašiną , kurią turiu---o rinktis, žinoma, kiekvienos valia ; bigsmile.gif

siaip pastebejimas nuo sono.... jums vasaruole kas nors moka uz ta reklama? kiekvienam poste vis tas pats g.gif

viena turi brotheri kita silver reeda trecia toyjota ar pasapa. visos mezga visos piniga kainuoja.... manau reik rinktis pagal tai kiek gali sau skirti jei turi 500lt brotherio nenusipirksi jei daugiau bandyk ziurinetis brotheri.. bet va draugute nusipirko toyota. pasiziurejau principas panasus i brotherio na esme gi ta pati. okainos skirtimas koks 300lt jei ne daugiau uz tai gali papildomai nusipirkti siulu maluneli siulu babinose kad nelauzyt masinos is matkiuku.... kam reik elektronines neziures i mechanine. siaip pirmiausia reiktu pasibandyti pas kazka gal taves net neves tas mezgimas masina.... jei veza tada ziurek savo finansus. realias lietuviskas kainas susizinosi paskambinusi tam vaikinui i Vilniu. tada suprasi kad gal geriau is ebay ziuretis. arba skelbimuose

Atsakyti
Tai kad va lietuvoje man ir netinka, nes as pati ne lietuvoje tai man patogiau per neta ieskoti. Zodziu reikes nuojauta vadovautis. tai kad nera pas ka pabandyti mezgimo masina tai del to nesinori is karto naujos pirkti. del to galvoju gal toyota bet noretusi, kad megztu stulpeliu ir nors koki krasta galetu ismegzti.

Freke mirksiukas.gif
Atsakyti
tai pirk su riberiu tuo priedu (megsi stulpeliais gerom blogom akim) o rastams buna arba elektronines arba perfokortines. jei zinai kad noresi naujoviu gal tada elektronine geriau o jei ne tai perfokortine pakankamai normali masina. daznai buna bent jau ebay kad parduoda ne tik masina bet ir kruva perfokortu. nors cia kaip kam pasiseka.... bet nebeda tos kortos buna gi pirkti bet zinoma vel pinigai papildomi... na apziurek savo finansus ir tada jau dairykis wink.gif sekmes. as turiu brotheri pradzioj galvojau ismesiu per langa dabar jau susidraugauju po truputi. smile.gif bet as bandziusi kelias masinas tiesiog padejau uzkurti neva5 silver reed toyota tai nezinau man jos visos kazkuom panasios su savais pakeitimais.... juk esme visu panasi. ar mersedesas ar zigulys ar feraris visi turi 4 ratus, vaira du arba tris pedalus. taip ir mezgimo masinose. yra adatine adatos siulvedis karietos.
Atsakyti
Sveikutės mergiukės,
visą laiką seku šią temelę, kartu su jumis grožiuosi naujais darbais, kartais nusijuokiu iš žavingo kalbėjimo, kartais pamąstau, ką atsakyčiau. Tiek ir tėra to laiko- pasidžiaugti kitais. Dabar noriu pasidalinti mašinos pirkimo patirtimi, nes turėjau Nevą 1 ir svajojau apie rimtesnę mašiną. Šiuo metu jau turiu nusipirkusi Brother 950i, nors visąlaik svajojau apie 965 (apie 970 nebedrįsau svajoti, nes kainos neįkandamos). Domėjausi visokia informacija apie įvairias mašinas, jos daugybė internete ir per ilgą laiką išmokau angliškus terminus. Apsistojau prie brazerio. kodėl?

1. Labiausiai paplitusios, garsėja patvarumu ir nesudėtinga gauti atsarginių detalių, jei netyčia kas sugestų. Nebegaminamos, todėl naujos nerasite.
2. Brother 900,940 950, 950iyra elektroninės maišytos su perfokortinėmis
o 965, 970 yra tik elektroninės. visi mažesni numeriai rodo, kad mašinos yra perfokortinės.
3.Skirtumas tarp elektroninės ir perfokortinės tik toks, kad pirmosioms raštą pasirenki mygtukų kombinacijomis, o perfokortinėmis - įsidedi kortelę. kainos mažesnės perfokortinių, bet dėl to jos nė kiek ne prastesnės.
4. Nesutinku, kad pradžioje reikia pirkti prastesnę, o vėliau gerą. Savo naują įvaldžiau per kelias dienas. Tiesiog yra knyga su paveikslėliais, seki ir atlieki operacijas. Ne iš pirmo, tai iš antro karto išeina smile.gif
5. Reikia žinoti, kokiais siūlais daugiausia megsi. šitos mano išvardytos mezga su pakankamai plonais, yra vadinamos standartinėmis, kai tarpeliai tarp adatų 4,5 mm. Gali megzti angoros siūlus, bet storesnių jau nelabai. Storiems siūlams tinka šios firmos mašinos 260 perfokortinė, 270 elektroninė. Tarpelis tarp adatų 9 mm.
6. Pirkau per ebay. čia susigalvoji, kiek gali išleisti ir tiesiog dalyvauji aukcionuose. Kainos svyruoja mano 950 mašinos nuo 200 svarų iki maždaug 500svarų be riberio.
7. Nieko neturiu prieš kitas mašinas. Kaip sakė Frekė, tas pats pricipas.

Va tokios informacijos man labai trūko, kai ieškojau, todėl tikiuosi, kad ji nors kiek bus naudinga kuriam nors ieškotojui 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, jau seniai seku šią temą. Perskaičiau ir visas ankstesnes. Neseniai gavau senutę Neva2, baisiai apsidžiaugiau, taip norėjau išbandyt. Instukcijos nebuvo, inte radau kaip akis uždėt ir pati išmokau. Na aišku iki tokių kūrinių kaip jūsų man dar toloka, bet vienai mergaitei sarafaną šiokį tokį įveikiau. Dabar pradėjau iš plonesnių siūlų, na ir dažnai numeta kokią akį. Nu bet kaip man sunkiai sekas jas sugaudyti, kiek laiko sugaištu verysad.gif Gal patartumėt kaip tai padaryt lengviau ar visgi čia įpratimo reikalas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulyte: 09 balandžio 2010 - 16:45
QUOTE(dulyte @ 2010 04 09, 17:44)
Dabar pradėjau iš plonesnių siūlų, na ir dažnai numeta kokią akį. Nu bet kaip man sunkiai sekas jas sugaudyti, kiek laiko sugaištu verysad.gif Gal patartumėt kaip tai padaryt lengviau ar visgi čia įpratimo reikalas? g.gif

Įpratimo reikia smile.gif Aš jau išmokau gaudyt biggrin.gif , nors pradžioj, ypač išvirkščias akis, atrodė neįveikiama.
blush2.gif Daugiau komentuot tarp profių nedrįstu biggrin.gif Čia jos tooookius viražus deda, aš tik seilę varvinu.
Atsakyti
QUOTE(žvėrūne @ 2010 04 08, 12:48)
Sveikutės mergiukės,
visą laiką seku šią temelę, kartu su jumis grožiuosi naujais darbais, kartais nusijuokiu iš žavingo kalbėjimo, kartais pamąstau, ką atsakyčiau. Tiek ir tėra to laiko- pasidžiaugti kitais. Dabar noriu pasidalinti mašinos pirkimo patirtimi, nes turėjau Nevą 1 ir svajojau apie rimtesnę mašiną. Šiuo metu jau turiu nusipirkusi Brother 950i, nors visąlaik svajojau apie 965 (apie 970 nebedrįsau svajoti, nes kainos neįkandamos). Domėjausi visokia informacija apie įvairias mašinas, jos daugybė internete ir per ilgą laiką išmokau angliškus terminus. Apsistojau prie brazerio. kodėl?

1. Labiausiai paplitusios, garsėja patvarumu ir nesudėtinga gauti atsarginių detalių, jei netyčia kas sugestų. Nebegaminamos, todėl naujos nerasite.
2. Brother 900,940 950, 950iyra elektroninės maišytos su perfokortinėmis
o 965, 970 yra tik elektroninės. visi mažesni numeriai rodo, kad mašinos yra perfokortinės.
3.Skirtumas tarp elektroninės ir perfokortinės tik toks, kad pirmosioms raštą pasirenki mygtukų kombinacijomis, o perfokortinėmis - įsidedi kortelę. kainos mažesnės perfokortinių, bet dėl to jos nė kiek ne prastesnės.
4. Nesutinku, kad pradžioje reikia pirkti prastesnę, o vėliau gerą. Savo naują įvaldžiau per kelias dienas. Tiesiog yra knyga su paveikslėliais, seki ir atlieki operacijas. Ne iš pirmo, tai iš antro karto išeina  smile.gif
5. Reikia žinoti, kokiais siūlais daugiausia megsi. šitos mano išvardytos mezga su pakankamai plonais, yra vadinamos standartinėmis, kai tarpeliai tarp adatų 4,5 mm. Gali megzti angoros siūlus, bet storesnių jau nelabai. Storiems siūlams tinka šios firmos mašinos 260 perfokortinė, 270 elektroninė. Tarpelis tarp adatų 9 mm.
6. Pirkau per ebay. čia susigalvoji, kiek gali išleisti ir tiesiog dalyvauji aukcionuose. Kainos svyruoja  mano 950 mašinos nuo 200 svarų iki maždaug 500svarų be riberio.
7. Nieko neturiu prieš kitas mašinas. Kaip sakė Frekė, tas pats pricipas.

Va tokios informacijos man labai trūko, kai ieškojau, todėl tikiuosi, kad ji nors kiek bus naudinga kuriam nors ieškotojui  4u.gif Sėkmės.

didelis aciukas uz paaiskinimus!

as cia prisiziurejus pati uzsimaniau mezgimo masinos, virbalais man irgi patinka megzti, bet ilgai uztrunka, ypac del to, kad man patinka plonuciai mezginiai.

sakykit, ar jos visos standartines masinos mezga su plonyciais siuliukais? ar kuri is ju mezga kiek plonesniais negu kitos?
(mano gimtadienis ateinanti menesi, tai mano bernas laksto aplink ir rekauja - "tik sakyt kokia, marke + modelis, ir jau perku!!". taigis man tik issirinkt reik, kainyte iki 500eur.

plonai butu kaip mano vilkimo megztinuko rankove, labai plonai - kaip nukirptos sukneles padalkos ant stalo. ar as ne daug prisisvajojau? nes man stori mezginiai negraziai ziurisi nors tu ka.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 balandžio 2010 - 20:14
kaip sakoma standartas yra tos kur tarpai tarp adatu 4.5mm bet yra berods silver reed modeliukas Sk 270 ten tarpas 3.5 tai jau megs plonesniais.
Atsakyti