Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

Aciu labai mergaites blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz grazius zodzius smile.gif
Aga, cia YanArt Summer
Atsakyti
gal žinote kas gali parduoti siūlų vyniotuvą? ax.gif rašykite per až
dėkui
Atsakyti
diinna: nerelus darbelis!!! saunuole

jei nepaslaptis kiek laiko praleidai prie nuostaubaus darbelio ax.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,

Gal kam reikia mezgimo mašinos Neva? Beveik nenaudota, tik ilgai stovėjusi:

http://www.skelbiu.l...va-7978686.html

Kraustomės ir jau nenoriu tįsti į kitus namus....

Jei ką domintų, rašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabi: 06 balandžio 2010 - 10:40
QUOTE(mezgejyte @ 2010 04 06, 10:21)
diinna: nerelus darbelis!!! saunuole

jei nepaslaptis kiek laiko praleidai prie nuostaubaus darbelio  ax.gif

Aciu ax.gif 4u.gif 4u.gif Na cia geros dienos darbas. Gelytes siaip uztrunka nemazai laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 06 balandžio 2010 - 17:25
Diina, nuvirtau kaip ta pelė thumbup.gif (nerandu taip skubiai to paveiksliuko su žiurkium griūvančiu biggrin.gif) nerealiai atrodo wub.gif
Gal gali duot gėlytės schemutę? Ji tokia nemaža gaunas 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau visas temas du kartus bet taip ir nezinau kokia geriausiai pirkti. Kokia nuomone apie Toyota, nes mazai ka apie ja randu pvz toyota ks 901
Atsakyti
Na, ne taip seniai rašiau klausinėjau kaip su mezgimo mašina pradėt megst---tai dabar jau ją turiu SK-280 ir labai sėkmingai mezgu ax.gif Pasirodysiu pirmus darbus savo blush2.gif Labai dėkinga visoms , kurios man padėjo ir kantriai paaiškino kas man buvo įdomu biggrin.gif Žiauriai dėkinga tai firmai, iš kurios pirkau mašiną--nu tiek kantrybės ji man skyrė, kad dėkinga ilgam bigsmile.gif http://www.mezgimoma....lt/page36.html
Atsakyti
Pas mane toyota 901, bet kad patirties kolkas visai neturiu su ja mezgant, blush2.gif tai negaliu pasakyt, bet siaip beveik analogiska brotheriui mirksiukas.gif tikiuosi greitu laiku ismokti vis daugiau su toyota ax.gif
Atsakyti
...pati esu labai trumpai mezganti mezgėja tongue.gif Bet pagirti galiu tik silver reed SK280 perfokortinęwink.gif--čiki piki mašinikėwink.gif--nors aišku, yra dar daug ko mokytis bigsmile.gif

QUOTE(stora meska @ 2010 04 07, 00:44)
Skaiciau skaiciau visas temas du kartus bet taip ir nezinau kokia geriausiai pirkti. Kokia nuomone apie Toyota, nes mazai ka apie ja randu pvz toyota ks 901

Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 04 06, 17:33)
Diina, nuvirtau kaip ta pelė  thumbup.gif  (nerandu taip skubiai to paveiksliuko su žiurkium griūvančiu biggrin.gif) nerealiai atrodo  wub.gif
Gal gali duot gėlytės schemutę? Ji tokia nemaža gaunas  4u.gif

Aciu, aciu smile.gif 4u.gif Nagi zinok is galvos as jas cia mezgu: skrituliukas is stulpelio su uzmetimu, tada padarai kilputes po 12-14 akuciu ir isneri pradzioj su vienu uzmetimu, du su dviem, ir po to su trim uzmetimais, kol uzsipildo lapelis ir tada vel su dviem, vienu... Na gal ka supratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 04 07, 16:49)
Aciu, aciu  smile.gif  4u.gif  Nagi zinok is galvos as jas cia mezgu: skrituliukas is stulpelio su uzmetimu, tada padarai kilputes po 12-14 akuciu ir isneri pradzioj su vienu uzmetimu, du su dviem, ir po to su trim uzmetimais, kol uzsipildo lapelis ir tada vel su dviem, vienu... Na gal ka supratai smile.gif

Supratau 4u.gif ačiū aciuks.gif
Visi jūsų darbeliai nerealūs wub.gif pasmalsavau truputuką ax.gif ar sutiktumėt keliom schemutėm pasidalinti?
Atsakyti