Aciu labai mergaites uz grazius zodzius
Aga, cia YanArt Summer
gal žinote kas gali parduoti siūlų vyniotuvą? rašykite per až
dėkui
dėkui
diinna: nerelus darbelis!!! saunuole
jei nepaslaptis kiek laiko praleidai prie nuostaubaus darbelio
Sveikos mezgėjėlės,
Gal kam reikia mezgimo mašinos Neva? Beveik nenaudota, tik ilgai stovėjusi:
http://www.skelbiu.l...va-7978686.html
Kraustomės ir jau nenoriu tįsti į kitus namus....
Jei ką domintų, rašykit į AŽ
Gal kam reikia mezgimo mašinos Neva? Beveik nenaudota, tik ilgai stovėjusi:
http://www.skelbiu.l...va-7978686.html
Kraustomės ir jau nenoriu tįsti į kitus namus....
Jei ką domintų, rašykit į AŽ
QUOTE(mezgejyte @ 2010 04 06, 10:21)
diinna: nerelus darbelis!!! saunuole
Aciu Na cia geros dienos darbas. Gelytes siaip uztrunka nemazai laiko...
Diina, nuvirtau kaip ta pelė (nerandu taip skubiai to paveiksliuko su žiurkium griūvančiu ) nerealiai atrodo
Gal gali duot gėlytės schemutę? Ji tokia nemaža gaunas
Na, ne taip seniai rašiau klausinėjau kaip su mezgimo mašina pradėt megst---tai dabar jau ją turiu SK-280 ir labai sėkmingai mezgu Pasirodysiu pirmus darbus savo Labai dėkinga visoms , kurios man padėjo ir kantriai paaiškino kas man buvo įdomu Žiauriai dėkinga tai firmai, iš kurios pirkau mašiną--nu tiek kantrybės ji man skyrė, kad dėkinga ilgam http://www.mezgimoma....lt/page36.html
Pas mane toyota 901, bet kad patirties kolkas visai neturiu su ja mezgant, tai negaliu pasakyt, bet siaip beveik analogiska brotheriui tikiuosi greitu laiku ismokti vis daugiau su toyota
...pati esu labai trumpai mezganti mezgėja Bet pagirti galiu tik silver reed SK280 perfokortinę--čiki piki mašinikė--nors aišku, yra dar daug ko mokytis
QUOTE(stora meska @ 2010 04 07, 00:44)
Skaiciau skaiciau visas temas du kartus bet taip ir nezinau kokia geriausiai pirkti. Kokia nuomone apie Toyota, nes mazai ka apie ja randu pvz toyota ks 901
QUOTE(vincis @ 2010 04 06, 17:33)
Diina, nuvirtau kaip ta pelė (nerandu taip skubiai to paveiksliuko su žiurkium griūvančiu ) nerealiai atrodo
Aciu, aciu Nagi zinok is galvos as jas cia mezgu: skrituliukas is stulpelio su uzmetimu, tada padarai kilputes po 12-14 akuciu ir isneri pradzioj su vienu uzmetimu, du su dviem, ir po to su trim uzmetimais, kol uzsipildo lapelis ir tada vel su dviem, vienu... Na gal ka supratai
QUOTE(Diinna @ 2010 04 07, 16:49)
Aciu, aciu Nagi zinok is galvos as jas cia mezgu: skrituliukas is stulpelio su uzmetimu, tada padarai kilputes po 12-14 akuciu ir isneri pradzioj su vienu uzmetimu, du su dviem, ir po to su trim uzmetimais, kol uzsipildo lapelis ir tada vel su dviem, vienu... Na gal ka supratai
Supratau ačiū
Visi jūsų darbeliai nerealūs pasmalsavau truputuką ar sutiktumėt keliom schemutėm pasidalinti?