Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

bet tavo suknutej skylutes toliau nei tos trys sumegztos akys? ot uzsimane boba sijono grazaus tai kankinasi dabar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 15:05)
o man vel klausimas biggrin.gif

ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?

sveikos mezgejeles 4u.gif

Freke, turiu issisaugojusi stai toki aprasyma zigzagus masina mirksiukas.gif
gal pravers smile.gif
user posted image

user posted image

gal cia geriau matysis
http://public.fotki....norali/idejoms/
Atsakyti
dar kitokia suknienka radau smile.gif va cia idejau http://public.fotki....norali/idejoms/

Atsakyti
norali tu auksas ka cia auksas cielas deimantas seivinuosi ir bandysiu kurpti savo sedevra
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 31, 10:02)
norali tu auksas ka cia auksas cielas deimantas seivinuosi ir bandysiu kurpti savo sedevra

Freke, ale skaitai mano mintis lotuliukas.gif as kaip tik norejau klaust ar turi toki kiaurarasti kas nors. Juk sitiem zigzagams reikia perfokortos, as tokiu rasteliu suknytes rankom mezgu http://public.fotki....m/dscf7457.html tik gaila kad masina mezgant viduryje mezginio siaurint negali verysad.gif
Atsakyti
Na pasirodau ir as su savo pirmuoju darbeliu (pagaliau radau laiko ikelt i kompa...)
user posted image user posted image
Na man kaip niekada nemezgusiai su mezgimo masina ispudziai tokie, kad sitas darbas labai tiktu stomatologei (kai tas akis kartais reikia gaudyt lotuliukas.gif, ar mezgini nuimta uzdeti ant adatu), na ir jei kaip nemazai cia besilankanciu mezgejeliu masina stovi ant palangiu reik isitaisyt ir akinius nuo saules lotuliukas.gif "durniausias" darbas pasirode kaklo mezgimas, bet cia tikriausiai todel kad truksta praktikos ir igudziu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 01 balandžio 2010 - 22:03
labai grazus darbelis, mano akimis ziurint tobulas. thumbup.gif
Atsakyti
Diina, viskas tikrai tobula, spalvyte, modeliukas, rastelis parinktas, apdaila- nu tiesiog super wub.gif jetau, kaip man toli iki tokiu sedevru, kol kas tik trikotazo rastu mezgineju, bet taip noriu isbandyti koki rasteli.. blush2.gif
Atsakyti
Diinna, tikrai nepriekaištinga ir žavu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Diina, vau, nerealus grožis! Koki čia siūliukai, lyg su blizgesiu atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 04 01, 22:59)
Na pasirodau ir as su savo pirmuoju darbeliu (pagaliau radau laiko ikelt i kompa...)
user posted image    user posted image

Vauuuu kaip grazu wub.gif Ir apdaila kaip krupsciai padaryta.Mergyte,kuri ja vilkes,atrodys lyg princese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliux @ 2010 04 02, 09:44)
Diina, vau, nerealus grožis! Koki čia siūliukai, lyg su blizgesiu atrodo?

speju,kad summeris blush2.gif

sveikos,
norejau paklausti,kuo skiriasi brother 940,brother 950i ir brother 960 ?
kuria geriau nusipirkti? visos berods elektronines.kazin kaip del rastu jose?kur daugiausia
ir dar kvailas klausimas
kaip i elektronine masina nauju rastu ikelti? yra kokia nors programa,kad kompe pasidarai,paskui laidu ikeli?ar prie masinu buna kokia nors programa,ar internete ja galima rasti? ax.gif

Atsakyti