bet tavo suknutej skylutes toliau nei tos trys sumegztos akys? ot uzsimane boba sijono grazaus tai kankinasi dabar
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 15:05)
o man vel klausimas
ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?
ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?
sveikos mezgejeles
Freke, turiu issisaugojusi stai toki aprasyma zigzagus masina
gal pravers
gal cia geriau matysis
http://public.fotki....norali/idejoms/
norali tu auksas ka cia auksas cielas deimantas seivinuosi ir bandysiu kurpti savo sedevra
QUOTE(Frekė @ 2010 03 31, 10:02)
norali tu auksas ka cia auksas cielas deimantas seivinuosi ir bandysiu kurpti savo sedevra
Freke, ale skaitai mano mintis as kaip tik norejau klaust ar turi toki kiaurarasti kas nors. Juk sitiem zigzagams reikia perfokortos, as tokiu rasteliu suknytes rankom mezgu http://public.fotki....m/dscf7457.html tik gaila kad masina mezgant viduryje mezginio siaurint negali
Na pasirodau ir as su savo pirmuoju darbeliu (pagaliau radau laiko ikelt i kompa...)
Na man kaip niekada nemezgusiai su mezgimo masina ispudziai tokie, kad sitas darbas labai tiktu stomatologei (kai tas akis kartais reikia gaudyt , ar mezgini nuimta uzdeti ant adatu), na ir jei kaip nemazai cia besilankanciu mezgejeliu masina stovi ant palangiu reik isitaisyt ir akinius nuo saules "durniausias" darbas pasirode kaklo mezgimas, bet cia tikriausiai todel kad truksta praktikos ir igudziu....
Na man kaip niekada nemezgusiai su mezgimo masina ispudziai tokie, kad sitas darbas labai tiktu stomatologei (kai tas akis kartais reikia gaudyt , ar mezgini nuimta uzdeti ant adatu), na ir jei kaip nemazai cia besilankanciu mezgejeliu masina stovi ant palangiu reik isitaisyt ir akinius nuo saules "durniausias" darbas pasirode kaklo mezgimas, bet cia tikriausiai todel kad truksta praktikos ir igudziu....
labai grazus darbelis, mano akimis ziurint tobulas.
Diina, viskas tikrai tobula, spalvyte, modeliukas, rastelis parinktas, apdaila- nu tiesiog super jetau, kaip man toli iki tokiu sedevru, kol kas tik trikotazo rastu mezgineju, bet taip noriu isbandyti koki rasteli..
Diinna, tikrai nepriekaištinga ir žavu
Diina, vau, nerealus grožis! Koki čia siūliukai, lyg su blizgesiu atrodo?
QUOTE(Peliux @ 2010 04 02, 09:44)
Diina, vau, nerealus grožis! Koki čia siūliukai, lyg su blizgesiu atrodo?
speju,kad summeris
sveikos,
norejau paklausti,kuo skiriasi brother 940,brother 950i ir brother 960 ?
kuria geriau nusipirkti? visos berods elektronines.kazin kaip del rastu jose?kur daugiausia
ir dar kvailas klausimas
kaip i elektronine masina nauju rastu ikelti? yra kokia nors programa,kad kompe pasidarai,paskui laidu ikeli?ar prie masinu buna kokia nors programa,ar internete ja galima rasti?