Na, pagaliau ir aš iškankinau vyrui megztuką
Mezgant apykaklę, krašteliai (tos vietos, kur įsiūtas užtrauktukas) gavosi ilgesni, matyt todėl, kad kiekvieną kartą važiuodama su karieta turiu patempti, nes kitaip neišmezga kraštinių akių, todėl toj vietoj apykaklė gavosi per aukšta , bet jau nebeturiu kantrybės permezginėt...
superinis (vyr megztukas)
une, mezgejyte, dėkui už pagyras
Peliux labai saunus darbas ne salikiukas ne liemene o iskart mylimam vyrui siltas daiktas
Ačiū Freke, mano tikslas buvo susidraugauti su riberiu, tai ir ėmiau, taip sakant, jautį už ragų , lyg ir įveikiau
Pekiux, megztukas nuostabus, apdaila superine, nu viskas labai ciki
Papildyta:
oi, atsiprašau Peliuk, klaidą įvėliau..
Papildyta:
oi, atsiprašau Peliuk, klaidą įvėliau..
Peliux super darbelis. Kaip vyras atsidėkojo už pastangas?
Aš šiek tiek 'perdegiau' megzti, braliuks vienišauja, aš su virbalais draugauju
Aš šiek tiek 'perdegiau' megzti, braliuks vienišauja, aš su virbalais draugauju
Nieko nerodot, tai aš "rodausi" Ale nepatenkinta ir tiek...
Papildyta:
Tep galima, cia gi rastas, darant 3 akiu sumezgima, ir uzmetimus, gaunasi zigzagas
Cia rankom megzta, bet principas kad galima ir masina
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 14:05)
o man vel klausimas
ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?
ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?
Tep galima, cia gi rastas, darant 3 akiu sumezgima, ir uzmetimus, gaunasi zigzagas
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 03 29, 14:09)
o zigzagas nesigauna tada kai darai viena karta tris sumezgi o kita is vienos tris ismezgi? nes kad ir sukelciau tris akis ant vienos adatos nelabai gausis zigzagas nes salia bus skylutes
o kas suknutei negerai kad nepatenkinta? a?
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 16:28)
* o zigzagas nesigauna tada kai darai viena karta tris sumezgi o kita is vienos tris ismezgi? nes kad ir sukelciau tris akis ant vienos adatos nelabai gausis zigzagas nes salia bus skylutes
** o kas suknutei negerai kad nepatenkinta? a?
** o kas suknutei negerai kad nepatenkinta? a?
* sito varianto nezinau reiktu pasibandyt.
** kazko nesiziuri gal rankovyciu truksta?