Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

Na, pagaliau ir aš iškankinau vyrui megztuką
user posted image
user posted image
Mezgant apykaklę, krašteliai (tos vietos, kur įsiūtas užtrauktukas) gavosi ilgesni, matyt todėl, kad kiekvieną kartą važiuodama su karieta turiu patempti, nes kitaip neišmezga kraštinių akių, todėl toj vietoj apykaklė gavosi per aukšta verysad.gif , bet jau nebeturiu kantrybės permezginėt... blush2.gif
Atsakyti
labai labai grazu!!!
Atsakyti
superinis mirksiukas.gif (vyr megztukas)
Atsakyti
une, mezgejyte, dėkui už pagyras ax.gif
Atsakyti
Peliux labai saunus darbas thumbup.gif ne salikiukas ne liemene o iskart mylimam vyrui siltas daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Freke, mano tikslas buvo susidraugauti su riberiu, tai ir ėmiau, taip sakant, jautį už ragų lotuliukas.gif, lyg ir įveikiau clap.gif
Atsakyti
Pekiux, megztukas nuostabus, apdaila superine, nu viskas labai ciki thumbup.gif

Papildyta:
oi, atsiprašau Peliuk, klaidą įvėliau.. blush2.gif
Atsakyti
Peliux thumbup.gif super darbelis. Kaip vyras atsidėkojo už pastangas? ax.gif

Aš šiek tiek 'perdegiau' megzti, braliuks vienišauja, aš su virbalais draugauju blush2.gif
Atsakyti
o man vel klausimas biggrin.gif

ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?

user posted image

357 buna buna su tais perdegimais....
Atsakyti
Nieko nerodot, tai aš "rodausi" 4u.gif Ale nepatenkinta ir tiek...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 14:05)
o man vel klausimas biggrin.gif
ar imanome su masina ismegzti zigzagus? ar reiks kokios spec kortos ar tiesiog netureti vilciu jokiu?

Tep galima, cia gi rastas, darant 3 akiu sumezgima, ir uzmetimus, gaunasi zigzagas mirksiukas.gif
Cia rankom megzta, bet principas kad galima ir masina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 03 29, 14:09)

Tep galima, cia gi rastas, darant 3 akiu sumezgima, ir uzmetimus, gaunasi zigzagas  mirksiukas.gif
Cia rankom megzta, bet principas kad galima ir masina

o zigzagas nesigauna tada kai darai viena karta tris sumezgi o kita is vienos tris ismezgi? nes kad ir sukelciau tris akis ant vienos adatos nelabai gausis zigzagas nes salia bus skylutes g.gif

o kas suknutei negerai kad nepatenkinta? a?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 29, 16:28)
* o zigzagas nesigauna tada kai darai viena karta tris sumezgi o kita is vienos tris ismezgi? nes kad ir sukelciau tris akis ant vienos adatos nelabai gausis zigzagas nes salia bus skylutes g.gif

** o kas suknutei negerai kad nepatenkinta? a?

* sito varianto nezinau 4u.gif reiktu pasibandyt.
** kazko nesiziuri blush2.gif gal rankovyciu truksta? g.gif
Atsakyti