Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Diinna @ 2010 03 25, 11:05)
Na as tai tavo vietoj pasimciau meistriuka kuris gerai nusimano ir visa ja perkratyciau. Nes ir masinos gaila lauzyt, ir laiko ....

Gal žinai kokį?

QUOTE(Merisier @ 2010 03 25, 14:26)
Variantas - buvo užsitrumpinus ir raštai vietom susimalė. Aš su saviške kiauraraščių nebegaliu megzt, grybus daro verysad.gif Kaip sutaisyt-nežinau verysad.gif Pabandyk pagal schemą patikrinti, ar tas adatas išstumia į priekį-tos knygos stitchworld gale yra gi schemutės, pažiūrėk. Jei neatitinka-viskas aišku, o jei atitinka, tai kitas variantas-kažkas su karieta ni to. Ar tu spalvotus megzdama įspaudi vidurinį mygtuką normaliai? Ar bandei pramankštinti? Man kažkada buvo pastrigęs, o pasirodo, tiesiog tepalai susistovėjo, matyt, senasis savininkas nenaudojo, tai sustingo. vyras pramankštino gerai ir viskas thumbup.gif
Ar bandei megzti ne spalvotus, o tuck stitch arba slip stitch, arba kiaurus? Kaip jie? Mezgasi?

Niu bandžiau tik spalvotus ax.gif Dabar dar eisiu pagal schemas pažiūrėsiu.
O kaip tas pramankštinimas vyksta? g.gif

QUOTE(Diinna @ 2010 03 25, 15:57)
Vinci tau tikriausiai situ reikia

Taip taip thumbup.gif šitų būtent. Pasisaugojau nuorodą, reiks pirkt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 25 kovo 2010 - 18:09
QUOTE(vincis @ 2010 03 25, 18:04)
Gal žinai kokį?
Niu bandžiau tik spalvotus  ax.gif  Dabar dar eisiu pagal schemas pažiūrėsiu.
O kaip tas pramankštinimas vyksta?  g.gif
Taip taip  thumbup.gif  šitų būtent. Pasisaugojau nuorodą, reiks pirkt

Na zinau viena Vilniuje tik nezinau ar su elektroninem jis dirba - paprastas tai labai gerai zino. bet jei pas tave problema ne elektronikoje, o technine - karietoje tai manau kad jis galetu pagelbet, zodziu pasiskambink ir paklausk 862045239 Tik i Kauna jis nevaziuos...
Dar zinau, kad Vilniuje yra kazkokia Brotheriu atstovybe net gi... Ten irgi kaip supratau jas taiso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 kovo 2010 - 18:11
QUOTE(Diinna @ 2010 03 25, 19:10)
Na zinau viena Vilniuje tik nezinau ar su elektroninem jis dirba - paprastas tai labai gerai zino. bet jei pas tave problema ne elektronikoje, o technine - karietoje tai manau kad jis galetu pagelbet, zodziu pasiskambink ir paklausk 862045239 Tik i Kauna jis nevaziuos...
Dar zinau, kad Vilniuje yra kazkokia Brotheriu atstovybe net gi... Ten irgi kaip supratau jas taiso.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 25, 19:04)
Gal žinai kokį?
Niu bandžiau tik spalvotus  ax.gif  Dabar dar eisiu pagal schemas pažiūrėsiu.
O kaip tas pramankštinimas vyksta?  g.gif
Taip taip  thumbup.gif  šitų būtent. Pasisaugojau nuorodą, reiks pirkt

Ispaudi, atleidi, ispaudi, atleidi, ispaudi, atleidi - kol lengvai atsoks mirksiukas.gif
Pabandyk kitus, tada lauksim ziniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 03 25, 14:57)
o tai aciu  4u.gif  bet kazkaip speju kad mano nr cia neatitinka  doh.gif  ax.gif cia tikriausiai kokiu toyotu ar kitu masinu rastu pavyzdziai.... nareiks pabandyt
na zinok kiaurarasciai nesudetinga ir spalvotai lengvai mezgasi bet va TUCK' ai tai... nelabai man gaunasi, speju siulas plonesnis turi but, arba masina turi labiau prasivaiksciot

o as atvirksciai pradzioje tuck ismokau ir tik tada spalvota emiau ir kiaurarasti doh.gif lotuliukas.gif kaip skirtingai visoms...
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 25, 19:13)
o as atvirksciai pradzioje tuck ismokau ir tik tada spalvota emiau ir kiaurarasti doh.gif  lotuliukas.gif kaip skirtingai visoms...

Nezinau tas tuck'as man gaunasi tas paprasciausias nr.1 o jei imu sudetingsni akys tik isislaksto, bet speju gal reikia siulo plonesnio g.gif
As tai noriu dar ismokt ta dviguba mezgima kai is vienos puses vienas siulas is kitos kitas, yra labai nerealiai graziu rasteliu... Bet kad visur to laiko truksta pati nestuke.gif jau greit turesiu antra mazyli, o vyresnysis tik dvieju metuku ir pastoviai serga doh.gif tai mano zaislui nebelieka laiko visai... doh.gif jau dvi suknytes nurezgiau idesiu savaitgali kai pabaigsiu apdaila mirksiukas.gif

Freke, o riberi jau isbandei?? ar sudetinga ten su juo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 kovo 2010 - 19:43
riberi isbandziau nieko sudetingo ten nematau jei mezgi 1x1 arba 2x2 o daugiau dar mezga 5x5 bet kazka norejau megzti siaip pasibandymui 10x2 tai oziavosi grazuolis mano dry.gif

tuck mezgiau 109 korta. tik dabar tingiu skanuoti bet rastas toks buvo
http://2.bp.blogspot.....cture+242.jpg

cia is siulu angora 500m 100g

Atsakyti
JJJJEeeeeeeeeeee yahoo.gif

tuck vakar gavosi yahoo.gif

dabar eisiu kitus bandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 26, 17:57)
JJJJEeeeeeeeeeee yahoo.gif

tuck vakar gavosi yahoo.gif
dabar eisiu kitus bandyt  ax.gif

Saunuole thumbup.gif

Gal ir kvailo klausimo paklausiu, bet nesu net macius kaip masina su tuo riberiu veikia tai vat idomu suzinot ar galima visa eile numegzti su riberiu, kad geroj pusej butu visa eile blogu akiu???
Atsakyti
Vinci sveikinu thumbup.gif tai dabar bandyk su tuo paciu rastu ir spalvotai wink.gif pamatysi po truputi ir ismoksi wink.gif

Diina manau kad galima tik knisalynes butu nemazai... visas akis nukelti ant riberio tada vel ant pagrindines adatines.... as masciau riesinems ripsa mezgti tai nusprendziau kad grazi be riesiniu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Vincis bigsmile.gif Sveikinu, gal dar ne visai zluges reikalas tavo braliuks bigsmile.gif
QUOTE(Diinna @ 2010 03 27, 10:32)
Saunuole  thumbup.gif

Gal ir kvailo klausimo paklausiu, bet nesu net macius kaip masina su tuo riberiu veikia tai vat idomu suzinot ar galima visa eile numegzti su riberiu, kad geroj pusej butu visa eile blogu akiu???

Yra toks dalyks, garter bar vadinamas, tai nereik ir antros adatines, kad galetum taip megzt. As turejau antra,ale pardaviau, o dabar maciau ebay, kad po 70 svarainiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 27, 23:39)
Yra toks dalyks, garter bar vadinamas, tai nereik ir antros adatines, kad galetum taip megzt. As turejau antra,ale pardaviau, o dabar maciau ebay, kad po 70 svarainiu doh.gif

na ir kainike doh.gif
O gal gali pasakyt kaip ten su juo viskas vyksta placiau, sudomino sitas reikalas nes man daznokai reikia...
Atsakyti