Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(357 @ 2010 03 23, 10:48)
blink.gif čia prie mašinos tokios adatos būna? Nemačius dar tokio daikto.
Kaip angiškai vadinasi? įdomu būtų pasižiūrėti internete  g.gif

Kuo daugiau nagrinėjuosi savo braliuką, tuo daugiau visko man trūksta komplektacijoj  verysad.gif

Nea, čia atskirai man rodos. Vadinasi double eye latch. Gal nebent prie riberio, bet ne prie mašinos. O ko tau trūksta? Pasiimk knygą ir papasakok mums čia, gal atrasim pas mus mirksiukas.gif Gal aš ką turiu, nes pas mane atliekamų visokių pagrindinės komplektacijos dalykėlių yra, kadangi jau ne vieną mašiną turėjau. Adatą tą irgi berods turiu, pirkausi atsarginę, nes buvau pametus, bet po to radau. Galiu pažiūrėt mirksiukas.gif Ai, o tas perkėlėjas akių tai tikrai prie mašinos ir neįeina - prie Brotheriukų iš viso dauguma priedų atskirai buvo pagaminti mirksiukas.gif Kita vertus pvz Knitmasterio net kiauraraščių karieta neįeidavo, atskirai kainavo daugiau nei mašina pati biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,senai jau buvau užsukus,tai galiu truputuką pasigirti blush2.gif ,siūlų pabaigtuvės,galvojau,kad net neliks megztukui susiūti,tai štai kas gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 03 23, 12:58)
Sveikos merginos,senai jau buvau užsukus,tai galiu truputuką pasigirti  blush2.gif ,siūlų pabaigtuvės,galvojau,kad net neliks megztukui susiūti,tai štai kas gavosi
user posted image

wub.gif super mielas daiktas. Bet jei nesupyksi, man rodos, kad pakraščiukui truputuką trūksta apdailos juostelės kokios 4u.gif nes apykaklė nerealiai graži ir išbaigta, o va kraščiukas matosi, kad ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 23, 11:56)
Nea, čia atskirai man rodos. Vadinasi double eye latch. Gal nebent prie riberio, bet ne prie mašinos. O ko tau trūksta? Pasiimk knygą ir papasakok mums čia, gal atrasim pas mus mirksiukas.gif Gal aš ką turiu, nes pas mane atliekamų visokių pagrindinės komplektacijos dalykėlių yra, kadangi jau ne vieną mašiną turėjau. Adatą tą irgi berods turiu, pirkausi atsarginę, nes buvau pametus, bet po to radau. Galiu pažiūrėt mirksiukas.gif Ai, o tas perkėlėjas akių tai tikrai prie mašinos ir neįeina - prie Brotheriukų iš viso dauguma priedų atskirai buvo pagaminti mirksiukas.gif Kita vertus pvz Knitmasterio net kiauraraščių karieta neįeidavo, atskirai kainavo daugiau nei mašina pati biggrin.gif

reiks paieškoti gal youtube bus koks video.
ar labai palengvina ta adata perkėlimą? Gal man mirtinai jos reikia blush2.gif

Merisier, o tu irgi adata perkėlinėji, ar su transfer karieta darai?

Dėl missing parts, tai pirma ko pasigedau, ilgųjų šukučių virbalu perveriamų verysad.gif yra tik tos, kur 130 akių, trumpesniosios.
Paskui smulkmenėlių visokių, mažesnis svarelis tik vienas ir pan..
O tas vyrukas man sakė, kad mašina MAŽAI naudota. Visos perforkotos pripaišytos.. kai kur kokia plastmasinė dalis, žiūrėk, įskilusi ir pan. Nudrožta normaliai mašina, žodžiu.. Jaučiuosi permokėjusi verysad.gif

Kiauraraščio karieta yra, bet dar jos nečiupinėjau, gal kažkada ateis ir iki jos rankos, kol kas nereikia. Nu bent jau jis man sakė, kad ten kiauraraščiams, dar nesigilinau biggrin.gif gal vėl bus siurprizas.. doh.gif

Nu, reiks kada pagal knygą 'inventorizaciją' detalių padaryti, pranešiu, kas 'pasiplovė' mirksiukas.gif

Derinu reikalus, gal gausiu pirkti 'špūliarką' elektrinę jei pasiseks, ot būtų faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 23, 13:10)
reiks paieškoti gal youtube bus koks video.
ar labai palengvina ta adata perkėlimą? Gal man mirtinai jos reikia  blush2.gif

Merisier, o tu irgi adata perkėlinėji, ar su transfer karieta darai?

Dėl missing parts, tai pirma ko pasigedau, ilgųjų šukučių virbalu perveriamų  verysad.gif yra tik tos, kur 130 akių, trumpesniosios.
Paskui smulkmenėlių visokių, mažesnis svarelis tik vienas ir pan..
O tas vyrukas man sakė, kad mašina MAŽAI naudota. Visos perforkotos pripaišytos.. kai kur kokia plastmasinė dalis, žiūrėk, įskilusi ir pan. Nudrožta normaliai mašina, žodžiu.. Jaučiuosi permokėjusi  verysad.gif

Kiauraraščio karieta yra, bet dar jos nečiupinėjau, gal kažkada ateis ir iki jos rankos, kol kas nereikia. Nu bent jau jis man sakė, kad ten kiauraraščiams, dar nesigilinau  biggrin.gif gal vėl bus siurprizas..  doh.gif

Nu, reiks kada pagal knygą 'inventorizaciją' detalių padaryti, pranešiu, kas 'pasiplovė'  mirksiukas.gif

Derinu reikalus, gal gausiu pirkti 'špūliarką' elektrinę jei pasiseks, ot būtų faina  ax.gif

O tai tu paskambink ir paklausk-gal tiesiog nesudėjo, praleido? čia kaip suprantu pas tą vyruką pirkai kur temos pradžioj nurodyta? Manau, jei normaliai mokėjai, tik gal pasirūpins? Paskambink, niekas per galvą neduos gi smile.gif
O aš turiu transfer carriage, bet naudoju ir adatą, nes su tuo tai kas antra akis nepersikelia, ne toks ten ir stebuklas doh.gif
Atsakyti
radau tą adatą doh.gif blush2.gif , belieka išsiaiškinti, kaip ją valdyti smile.gif

vyriokui būtinai paskabinsiu, tik reikia iki galo išsinagrinėti viską unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 03 23, 12:58)

Nerealiai dailus wub.gif o dėl kraščiuko pritariu Merisier 4u.gif

Atsakaita iš Brotherio kankinimo fronto doh.gif
Nėra pas mane laikiklių riberiui doh.gif na tų, kurie ir riberį ir mašiną prie stalo laiko. Pagal isntrukciją tokie dvigubi turi būt, o įdėti paprasti - viengubi sad.gif
Toliau... karieta pagrindinė kažkokias nesąmones mezga doh.gif jei trikotažiniu raštu - viskas kuo puikiausiai - kaip iš pypkės varo thumbup.gif bet jei noriu raštą megzti - jofanaaaaaaa doh.gif ji man čiut adatų nesulaužė doh.gif
Žodžiu suspaudau mygtukus, parenku raštą kompu tuo, perbraukiu karieta iš kairės į dešinę, ji adatas išstumdo, paruošia raštui. Po to dedu kitos spalvos siūlą, įspaudziu vidurinę viršutinę knopkę ir bandau megzt... ir nifiga ji nemezga - adatas lanksto - nos ne vieną ant kitos deda, pastumt karietos neina doh.gif
Žodžiu, nžn ką daryt, sugedus ji turbūt sad.gif kaip jūs, profės, manot?
Gal ką patarsit 4u.gif net trypiu, kaip megzt norisi, o negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 24, 17:26)
Atsakaita iš Brotherio kankinimo fronto  doh.gif
Nėra pas mane laikiklių riberiui  doh.gif  na tų, kurie ir riberį ir mašiną prie stalo laiko. Pagal isntrukciją tokie dvigubi turi būt, o įdėti paprasti - viengubi sad.gif
Toliau... karieta pagrindinė kažkokias nesąmones mezga  doh.gif  jei trikotažiniu raštu - viskas kuo puikiausiai - kaip iš pypkės varo  thumbup.gif  bet jei noriu raštą megzti - jofanaaaaaaa  doh.gif ji man čiut adatų nesulaužė  doh.gif
Žodžiu suspaudau mygtukus, parenku raštą kompu tuo, perbraukiu karieta iš kairės į dešinę, ji adatas išstumdo, paruošia raštui. Po to dedu kitos spalvos siūlą, įspaudziu vidurinę viršutinę knopkę ir bandau megzt... ir nifiga ji nemezga - adatas lanksto - nos ne vieną ant kitos deda, pastumt karietos neina  doh.gif
Žodžiu, nžn ką daryt, sugedus ji turbūt sad.gif  kaip jūs, profės, manot?
Gal ką patarsit  4u.gif net trypiu, kaip megzt norisi, o negaliu  ax.gif

Na as tai tavo vietoj pasimciau meistriuka kuris gerai nusimano ir visa ja perkratyciau. Nes ir masinos gaila lauzyt, ir laiko ....

Gal kas turit tokia perfokorta kaip cia NR.402
user posted image

Ir dar klausimelis gal kas turit tu suku atliekamu parduoti, kur ant mezginio kabinasi su svareliais buciau labai dekinga mirksiukas.gif bo viena pas mane yra tai man jos tik 110 akiu teuztenka.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 kovo 2010 - 10:07
labutis visoms

labai grazus megztuko kalnierius smile.gif

cia mano men pradzioj megztos sukneles, bet tik dabar gavau foto ir nelabai patenkinta as jomis unsure.gif . nes mamytes suknute be renkoviu o ant virsaus bolero, bet niekas cia gerai nesimato rolleyes.gif
bet yra taip kaip yra blush2.gif

atiduodu teismui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mezgejyt, mamytei suknutė kaipo didoka atrodo ax.gif o mergytės tai thumbup.gif

QUOTE(vincis @ 2010 03 24, 18:26)
Žodžiu, nžn ką daryt, sugedus ji turbūt sad.gif  kaip jūs, profės, manot?
Gal ką patarsit  4u.gif net trypiu, kaip megzt norisi, o negaliu  ax.gif

Variantas - buvo užsitrumpinus ir raštai vietom susimalė. Aš su saviške kiauraraščių nebegaliu megzt, grybus daro verysad.gif Kaip sutaisyt-nežinau verysad.gif Pabandyk pagal schemą patikrinti, ar tas adatas išstumia į priekį-tos knygos stitchworld gale yra gi schemutės, pažiūrėk. Jei neatitinka-viskas aišku, o jei atitinka, tai kitas variantas-kažkas su karieta ni to. Ar tu spalvotus megzdama įspaudi vidurinį mygtuką normaliai? Ar bandei pramankštinti? Man kažkada buvo pastrigęs, o pasirodo, tiesiog tepalai susistovėjo, matyt, senasis savininkas nenaudojo, tai sustingo. vyras pramankštino gerai ir viskas thumbup.gif
Ar bandei megzti ne spalvotus, o tuck stitch arba slip stitch, arba kiaurus? Kaip jie? Mezgasi?
Atsakyti
Gal kas turit tokia perfokorta kaip cia NR.402

user posted image

Sėkmės, aš dar nepriėjau iki kiauraraščių mezgimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliux @ 2010 03 25, 14:03)
user posted image

Sėkmės, aš dar nepriėjau iki kiauraraščių mezgimo 4u.gif

o tai aciu 4u.gif bet kazkaip speju kad mano nr cia neatitinka doh.gif ax.gif cia tikriausiai kokiu toyotu ar kitu masinu rastu pavyzdziai.... nareiks pabandyt
na zinok kiaurarasciai nesudetinga ir spalvotai lengvai mezgasi bet va TUCK' ai tai... nelabai man gaunasi, speju siulas plonesnis turi but, arba masina turi labiau prasivaiksciot

Vinci tau tikriausiai situ reikia http://cgi.ebay.co.u...1#ht_500wt_1182
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 kovo 2010 - 15:03