jo sito tai ant tu sustru gaunas o va ant severiutes kur mezgini laiko tie dantukai gavos tik su brotheriu pasipraktikavus
o kazi atbulai mezgant kaip kiaurarastis atrodo
klausimas mezgėjoms su braliukais
Mezgu mezgu atnarą ir jau reikia man trikotažo raštu pradėti megzti. Tai kaip tas perėjimas vyksta? Užtenka kitas akis pristumti, ar tuo linkeriu darbuotis ir perkelti visas akis ant pagrindinės adatinės?
Atsiprašau už sukeltą juoką, bet nerandu knygose
Mezgu mezgu atnarą ir jau reikia man trikotažo raštu pradėti megzti. Tai kaip tas perėjimas vyksta? Užtenka kitas akis pristumti, ar tuo linkeriu darbuotis ir perkelti visas akis ant pagrindinės adatinės?
Pagaliau pabaigti sarafanai
tikiuosi po poros savaičių gauti nuotraukytes su modeliais
o čia originalas, pagal kurį kopinau:
tikiuosi po poros savaičių gauti nuotraukytes su modeliais
o čia originalas, pagal kurį kopinau:
Zvirble nepakartojama ir verta tavo pastangu sudetu i tuos sarafanus
na as tai perkelineju su ta adata kur dvi skylutes yra... sake kitaip niekaip ir nepadarysi gi akys palaidos liks
na as tai perkelineju su ta adata kur dvi skylutes yra... sake kitaip niekaip ir nepadarysi gi akys palaidos liks
Ačiū Freke už visakeriopą palaikymą
QUOTE(357 @ 2010 03 22, 17:18)
klausimas mezgėjoms su braliukais
linkeris gi mezginio užbaigimui skirtas yra toks daiktas transfer carriage, jis yra perkėlimui akių
žvlirble,
žvirble, dailu
taip ir įsivaizduoju dvi seses paaugles tokiais apsirengusias
adata kur dvi skylutės? čia dekeris ar vėl nusišneku?
ačiū bus mane tas vyrukas suklaidinęs nu nieko, bandysiu
taip ir įsivaizduoju dvi seses paaugles tokiais apsirengusias
QUOTE(Frekė @ 2010 03 22, 22:19)
QUOTE(Merisier @ 2010 03 22, 22:22)
linkeris gi mezginio užbaigimui skirtas yra toks daiktas transfer carriage, jis yra perkėlimui akių
Merisier, dėkui
QUOTE(357 @ 2010 03 22, 23:28)
Ne, yra tokia adata, iš kurios abiejų galų skylutės
Na gal pats žmogus susipainiojo, gi tų priedų devynios galybės Beje, linkeris man rodos turėtų daiktas būt
zvirble: labai grazu
QUOTE(Merisier @ 2010 03 23, 10:19)
Ne, yra tokia adata, iš kurios abiejų galų skylutės
Na gal pats žmogus susipainiojo, gi tų priedų devynios galybės Beje, linkeris man rodos turėtų daiktas būt
čia prie mašinos tokios adatos būna? Nemačius dar tokio daikto.
Kaip angiškai vadinasi? įdomu būtų pasižiūrėti internete
Kuo daugiau nagrinėjuosi savo braliuką, tuo daugiau visko man trūksta komplektacijoj
357, mezgejyte, labai ačiū
sarafaniukai tokie vaikiški truputį atrodo, bet savininkėms- po 23 metus tokios linksmos panelės, gyvenančios Anglijoj, tuom turbūt viskas pasakyta.
sarafaniukai tokie vaikiški truputį atrodo, bet savininkėms- po 23 metus tokios linksmos panelės, gyvenančios Anglijoj, tuom turbūt viskas pasakyta.