Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

jo sito tai ant tu sustru gaunas o va ant severiutes kur mezgini laiko tie dantukai gavos tik su brotheriu pasipraktikavus doh.gif

o kazi atbulai mezgant kaip kiaurarastis atrodo g.gif
Atsakyti
klausimas mezgėjoms su braliukais blush2.gif
Mezgu mezgu atnarą ir jau reikia man trikotažo raštu pradėti megzti. Tai kaip tas perėjimas vyksta? Užtenka kitas akis pristumti, ar tuo linkeriu darbuotis ir perkelti visas akis ant pagrindinės adatinės?

Atsiprašau už sukeltą juoką, bet nerandu knygose biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigti sarafanai blush2.gif

user posted image
user posted image

tikiuosi po poros savaičių gauti nuotraukytes su modeliais bigsmile.gif

o čia originalas, pagal kurį kopinau:
user posted image
Atsakyti
Zvirble nepakartojama thumbup.gif ir verta tavo pastangu sudetu i tuos sarafanus thumbup.gif

na as tai perkelineju su ta adata kur dvi skylutes yra... sake kitaip niekaip ir nepadarysi gi akys palaidos liks g.gif
Atsakyti
Ačiū Freke už visakeriopą palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 22, 17:18)
klausimas mezgėjoms su braliukais  blush2.gif
Mezgu mezgu atnarą ir jau reikia man trikotažo raštu pradėti megzti. Tai kaip tas perėjimas vyksta? Užtenka kitas akis pristumti, ar tuo linkeriu darbuotis ir perkelti visas akis ant pagrindinės adatinės?

Atsiprašau už sukeltą juoką, bet nerandu knygose  biggrin.gif

g.gif linkeris gi mezginio užbaigimui skirtas g.gif yra toks daiktas transfer carriage, jis yra perkėlimui akių mirksiukas.gif

žvlirble, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
žvirble, dailu thumbup.gif wub.gif
taip ir įsivaizduoju dvi seses paaugles tokiais apsirengusias rolleyes.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 03 22, 22:19)
na as tai perkelineju su ta adata kur dvi skylutes yra... sake kitaip niekaip ir nepadarysi gi akys palaidos liks g.gif

4u.gif
adata kur dvi skylutės? čia dekeris ar vėl nusišneku? blush2.gif

QUOTE(Merisier @ 2010 03 22, 22:22)
g.gif linkeris gi mezginio užbaigimui skirtas g.gif yra toks daiktas transfer carriage, jis yra perkėlimui akių mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif bus mane tas vyrukas suklaidinęs doh.gif nu nieko, bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merisier, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 22, 23:28)

adata kur dvi skylutės? čia dekeris ar vėl nusišneku?  blush2.gif
ačiū  blush2.gif  bus mane tas vyrukas suklaidinęs  doh.gif nu nieko, bandysiu  mirksiukas.gif

Ne, yra tokia adata, iš kurios abiejų galų skylutės mirksiukas.gif
Na gal pats žmogus susipainiojo, gi tų priedų devynios galybės doh.gif Beje, linkeris man rodos thumbup.gif turėtų daiktas būt thumbup.gif
Atsakyti
zvirble: labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 23, 10:19)
Ne, yra tokia adata, iš kurios abiejų galų skylutės mirksiukas.gif
Na gal pats žmogus susipainiojo, gi tų priedų devynios galybės doh.gif Beje, linkeris man rodos thumbup.gif turėtų daiktas būt thumbup.gif

blink.gif čia prie mašinos tokios adatos būna? Nemačius dar tokio daikto.
Kaip angiškai vadinasi? įdomu būtų pasižiūrėti internete g.gif

Kuo daugiau nagrinėjuosi savo braliuką, tuo daugiau visko man trūksta komplektacijoj verysad.gif
Atsakyti
357, mezgejyte, labai ačiū 4u.gif
sarafaniukai tokie vaikiški truputį atrodo, bet savininkėms- po 23 metus biggrin.gif tokios linksmos panelės, gyvenančios Anglijoj, tuom turbūt viskas pasakyta. biggrin.gif
Atsakyti