Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

radau brother instrukciju parsisiuntimui. pdf formate.

http://www.deviceman...er-manuals.html

vinci atleksiu kada tik susiplanuoti laika reikia. nes per sia likusia savaite ir kita darbelio turiu o veliau laisva kaip apatiniu gumele lotuliukas.gif tai jei pati neismoksi neatrasi kas su kuom prie ko tai pasiderinsim smile.gif o ir siuline reiks nauja apcekavint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 18 kovo 2010 - 12:05
QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 13:02)
vinci atleksiu kada tik susiplanuoti laika reikia. nes per sia likusia savaite ir kita darbelio turiu o veliau laisva kaip apatiniu gumele lotuliukas.gif tai jei pati neismoksi neatrasi kas su kuom prie ko tai pasiderinsim smile.gif o ir siuline reiks nauja apcekavint ax.gif  blush2.gif

Labai labai lauksiu žinių 4u.gif
Ir į siūlinę būtinai užeik, labai kviečiu biggrin.gif šį šeštadienį atsidarysime 4u.gif Ditekso turėsiu babinom wink.gif kol kas atsivežiau mocherą ir viskozę, bet žadu ir vilnelę parsigabent ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 18 kovo 2010 - 12:39
ooo babinos bigsmile.gif na tada ieskau ciornos skatulkos is pole ciudes (juodos dezutes is tokios laidos stebuklu laukas (kas rusiskai nesuprato biggrin.gif )) kad 10lt idedu ir 20 istraukiu biggrin.gif o babinas savo turet? ar i matkelius suksi? kaip man viskas cekava ne tas zodis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 18 kovo 2010 - 13:14
QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 14:14)
ooo babinos bigsmile.gif na tada ieskau ciornos skatulkos is pole ciudes (juodos dezutes is tokios laidos stebuklu laukas (kas rusiskai nesuprato biggrin.gif )) kad 10lt idedu ir 20 istraukiu biggrin.gif o babinas savo turet? ar i matkelius suksi? kaip man viskas cekava ne tas zodis doh.gif  blush2.gif

Suksiu i matkelius wink.gif o jei nori visa babiną, būtų super, jei turėtum tuščia pamainymui. Nes Ditekse už jas mokėt reikia ax.gif
Aš pradžiai nedaug to Ditekso siūliukų atsivežiau, pas juos gerokai daugiau. Truputi kremtuosi, kad jokios vilnelės nepasiėmiau, bet manau, kad po geros savaitės vėl važiuosiu į tą pusę ir papirksiu tuomet ax.gif
Atsakyti
jauciu babina daug litu kainuoja man pradzioj pasibandymams ir matkeliai ploni bus gerai turiu kuom persisukti ant babinos.... bet ateiciai zinosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas zinot kas uzsiima mezgimu masina Kaune? buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 18, 12:58)
Mano veikėja ką tik lėlę apkirpo  doh.gif  be to, didžiosios sesės Bratzę  blink.gif  blink.gif  bus karo stovis, kai ta pareis iš mokyklos  doh.gif

blink.gif oj, bus reikalųųųųų doh.gif

mano mašinius irgi ant palangės smile.gif

Būk gera, būtinai informuok, kaip tavo braliuks pasiduos..baisiai įdomu 4u.gif

Aš irgi ką tik savąjį gavau unsure.gif taip sakant neturėjo bobutė problemų..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 18, 14:44)
blink.gif oj, bus reikalųųųųų  doh.gif

mano mašinius irgi ant palangės  smile.gif

Būk gera, būtinai informuok, kaip tavo braliuks pasiduos..baisiai įdomu  4u.gif

Aš irgi ką tik savąjį gavau  unsure.gif taip sakant neturėjo bobutė problemų.....  lotuliukas.gif

bigsmile.gif Tai vis delto nusipirkai? Per Ebay taip greit atkeliavo? Ar sveika?
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 15:01)
bigsmile.gif Tai vis delto nusipirkai? Per Ebay taip greit atkeliavo? Ar sveika?

nea, čia vietoj nusipirkau smile.gif dėvėtą rolleyes.gif

bat dabar reikia pabaigti, ką turiu pradėjusi Kaskadu ir trauksiu knygas laukan tada doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kiek supratau, neva-3 nuo pirmos skiriasi pagrinde adatinės ilgiu ir šiek tiek amžiumi, pas močiutę pirmoji stovi tai už maniškę trumpesnė, be to kaip supratau pirmai nereikia šukų g.gif , na bent močiutė taip sakė kai klausiau ar negali paskolint g.gif

kur megztuką alyvinį mačiau, tai mama ažūriukus tai irgi su mašina megzdavo, turėjo iš kažkur pasiskolinusi tokią latvišką raštų knyga specialiai buitinėms nevukėms, nežinau ar atsišvietė, pačiai įdomu g.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 12:36)
atsistojus zvirble atsistojus biggrin.gif gera manksta ant vieno kumpio pastovi paskui ant kito... ir taip keiti plius dar pusiaujas dirba su karieta vazinejant. ir biscka jei kokia neva 1 ar severija fitness4.gif

as kiek maciau tu lentu tai man jos visos tokios netvirtos atrodo... uzdesi 17kg masina ir leks zemen ji.. geriau jau tada palange ir vaizdas grazus pro langa (kaimynus apciokini ar siaip peizaža)

studijų laikais pamenu tik atsistojus burgzdavom, oi pavargdavom per paskaitėlę, ypač kai atšildavo, iš patalpų visos suprakaitavusios kaip iš štanginės ateidavom biggrin.gif
staliuką visai nesudėtingą mano senelis mamai sumeistravo - keturios metalinės kojos ir lenta ax.gif
Atsakyti
kad mes jau aptarem kelis puslapius atgal nu gal keliolika.... kad rastus su nevom tai tik kalejime megzti.... jetus 15cm darbo 5 valandas uztrukau doh.gif veza ale.... siaip turiu labai daug rastu kompe parsisiuntusi is neto jei nerasi tos latviskos knygos rek kaip nors perduosiu

gal gali tas sukas nufotografuoti? kas ten per daiGtas tos sukos man nesuprantama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 15:29)
kad mes jau aptarem kelis puslapius atgal nu gal keliolika.... kad rastus su nevom tai tik kalejime megzti.... jetus 15cm darbo 5 valandas uztrukau doh.gif  veza ale.... siaip turiu labai daug rastu kompe parsisiuntusi is neto jei nerasi tos latviskos knygos rek kaip nors perduosiu

gal gali tas sukas nufotografuoti? kas ten per daiGtas tos sukos man nesuprantama blush2.gif

neturiu dabar su kuo ax.gif , na gal jūs kitaip vadinat g.gif
dvipusėm mašinom tai svoris per visą mezginio ilgį, panašu į šukas su kilputėm viršuje, kad tą spec virbalą įkišt, o vienpusėm , na maniškei nevai tai panašios juostelės, kurias sudėjus vieną į kitą kaip traukinuką pasirenkamas trokštamas ilgis, o vietoj kilpelų viršuje - kabliukai kad už mezginio pakabint. na neįsivaizduoju kaip be jų mezginį pradėti unsure.gif mama kartais apatines eiles numegzdavo virbalais ir surinkdavo ant mašinos, n bet vis tiek svorio reika kad megztų senutė rolleyes.gif
Papildyta:
jau sakiau su ta buitine nevute tai dar susitariu, sau net vestuvinį sijoną nusimezgiau, o kaip be jų megzti su dvipuse tai ką aš žinau, taip ir stovi pas tėvus virtuvėj palei sieną pastatyta blink.gif , gaila kad negaliu su ja nieko daryt, juk pirko ją močiutės sesuo ne tam kad dirbt, o todėl kad galėjo nusipirkt, kaip kad tais laikais būdavo, vėliau perleido močiutei, kuri irgi nieko nedirbo, tik senelis stalą sumeistravo ir psio. galima sakyti kad ir antikvarinis bet daiktas tai nenaudotas, kone naujas
Atsakyti