Sveikos mezgėjėlės temoj tylu, tai tikiuosi, kad neamuose darbai vyksta pilnu pajėgumu
QUOTE(Lauružė @ 2010 01 25, 20:23)
O užėjau pasigirti nauju savo darbu. Kažkodėl man sunkiai mezgasi paskutiniu metu. Nežinau, įkvėpimo gal nėr. Bet štai ką sugebėjau išspausti:
Vernito pusvilnė. Išeiga 600 gr. 9 tankumas.
Oi,
Lauruže, nu tu tyli tyli, bet kai jau parodai, tai net
, kaip tu taip sumąstai ir, svarbiausia, numezgi viską dailiai , tvarkingai - net ir aš tokio megztuko užsimaniau
Letune, šalikėliai pagrinde megzti iš moheros plonytės ir dar plius vieno plono pusvilnės siūliukų, o gramų ten visai nedaug, šalikėlis visas vos 50 g tesveria, mezgu pačiu rečiausiu tankumu.
QUOTE(Merisier @ 2010 01 25, 21:01)
Laimuže, ačiū už pagalbą kuriant temą
Kur jūs tą Vernito vilną perkat?
Merisier, nėra už ką
tai tau ačiū,. kad nelikom benamėmis
O Vernito siūliukus pigiausia yra pirkt Marijampolėj, kai labai reikėjo, tai užsisakinėjau telefonu iš parduotuvės, tai už 5 kg atvežimą siuntoms sumokėjau 30 Lt. Bet padalinus, tai vistiek normali dar siūlų kaina gaunasi. Pusvilnės kg babinose kainuoja apie 32 Lt tik, matkeliuose irgi ko gero panaši kaina, bet aš jų nepirkau dabar. Galima kelioms susimest irgi pigiau bus. Tik vat jau reik žinot ko nori, nes spalvų tai nemažas pasirinkimas būna pas juos.
O kaip megztinukas vyriškinis - ar dar nebaigtas
QUOTE(Frekė @ 2010 01 25, 21:45)
va ta spinta:
Freke, vien ta spinta ko verta
Tik ko gero ilgai teks taupyt, jei vien iš mezgimo
Mezgiau aš tokį kombinzoniuką naujagimiui, bet tose siūlių vietose bus užtrauktukai, o prie kaklo po sagytę, ir apačioj raištukai. Bet kito vaizdo nebus, nes jau siuntinukas pašte