QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 10:43)
kažkur girdėta
....
O dabar teip: suspaudai raštą, tada važiuoji kairėn už apsisukimo ženklo, tada statai rankenėlę ant KC, tada važiuoji dešinėn, tada spaudai mygtukus priklausomai nuo rašto - jei Tuck stitch, tai kairius tuch, jei slip stitch tai dešinius, part, jei fairisle - tai vieną` arba abu vidurinius. Taip ir darai?
Mano veikėja ką tik lėlę apkirpo
be to, didžiosios sesės Bratzę
bus karo stovis, kai ta pareis iš mokyklos
....
Taip ir darau. Ji adatas į rašto padėtį išstumdo, kai dešinėn pervažiuoju, o kairėn, kai jau reikia, tarkim kitą siūla dėti, nevažiuoja per adatas
eisiu dar bandyt, gal aš kažkaip raštą blogai suspaudau
Beje, jei čia pirmas darbas, tai aš be žado
labai liuks atrodo
QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 11:52)
sedziu sedziu ir mastau... kazi koks tu lelektroniniu masinu skirtumas nuo mechaniniu. padekit man. gal bendrom jegom ir vinciui padesim
neįsivaizduoju net, iki tol su Neva1 ir su paprastu Brotheriu mezgiau, ne perfokortiniu
QUOTE(zvirble @ 2010 03 18, 11:58)
sveikutes darbstuoles..atnesu megztuka parodyti, mezgiau su nevuke1, tik prieki ir nugaryte, kur trikotazo rastas, visa kita virbalais..
Liuks darbelis, aš irgi rankom greičiau kiauraraštį numegzdavau, nei Nevuke
QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 12:03)
o pati karieta pagrindine labai skiriasi
nes as tai nuo Kauno 30km bazuojuosi tai galeciau gal pasiziuret kas ten prie ko jei ner didelio skirtumo tarp mechanines ir elektronines
Labai prašom pas mane pasisvečiuoti prie progos
Aš Šilainiuose, prieš Megą
QUOTE(Peliux @ 2010 03 18, 12:04)
Na, Vinci, tikiuosi, kad pas tave ne šis variantas, gal pavyks mašinytę "išmankštint"
Tris kart tpfu per kairį petį, dar turiu vilties, kad nesugedus, jau geriau galvosiu, kad kažko nemoku
Papildyta:
O mano mašiniukai abu ant palangių
man labai patogu būdavo ant rašomosios kėdės - pasikeliu iki max, sėdžiu aukštai, viską matau
O ta nenorinti megzti ir nervus gadinanti su stalu nuosavu atvažiavo