Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 11:52)
sedziu sedziu ir mastau... kazi koks tu lelektroniniu masinu skirtumas nuo mechaniniu. padekit man. gal bendrom jegom ir vinciui padesim
1. ner perfokortu
2. rastai programuojami

kas dar? neskaitant to kad kisasi i el lizda

3. naujesnes
4. adatos kitokios - man rodos, trumpesnes,jei nepainioju
daugiau turbut nieko...
Atsakyti
sveikutes darbstuoles..atnesu megztuka parodyti, mezgiau su nevuke1, tik prieki ir nugaryte, kur trikotazo rastas, visa kita virbalais.. blush2.gif
jaua turiu Toyota, tai tikiuosi greitu laiku ismokti ir su ja megzti, kol neatrandu laiko ir stalo verysad.gif
nuotrauku kokybe nekokia, fotografuota telefonu, tai neatsiskleidzia grazi alyvine spalvyte.. blush2.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
o Merisier sarafaniukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirble @ 2010 03 18, 11:58)
sveikutes darbstuoles..atnesu megztuka parodyti, mezgiau su nevuke1, tik prieki ir nugaryte, kur trikotazo rastas, visa kita virbalais.. blush2.gif
jaua turiu Toyota, tai tikiuosi greitu laiku ismokti ir su ja megzti, kol neatrandu laiko ir stalo  verysad.gif

o Merisier sarafaniukas nuostabus wub.gif

Dekui 4u.gif Grazus ir tavo megztukas wub.gif
Vietoj stalo as anksciau naudodavau lyginimo lenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 10:54)
3. naujesnes
daugiau turbut nieko...

o pati karieta pagrindine labai skiriasi g.gif nes as tai nuo Kauno 30km bazuojuosi tai galeciau gal pasiziuret kas ten prie ko jei ner didelio skirtumo tarp mechanines ir elektronines g.gif

Zvirble labai smagus megztukas thumbup.gif stalas ne beda wink.gif
Atsakyti
sedziu sedziu ir mastau... kazi koks tu lelektroniniu masinu skirtumas nuo mechaniniu. padekit man. gal bendrom jegom ir vinciui padesim
1. ner perfokortu
2. rastai programuojami

kas dar? neskaitant to kad kisasi i el lizda
*

3. naujesnes
daugiau turbut nieko...

Skirtumas toks, kad jeigu sugenda mikroschema, vargiai ar Lietuvoje kas bepataisys verysad.gif . Žinau atvejį, kai žmogus parsisiuntė mašinytę, o pasirodė, kad mikroschema parėjus...ir niekas nepataiso. O gal kuri žinot meistrų, kurie galėtų elektroniką pataisyti?
Na, Vinci, tikiuosi, kad pas tave ne šis variantas, gal pavyks mašinytę "išmankštint" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliux @ 2010 03 18, 12:04)
Skirtumas toks, kad jeigu sugenda mikroschema, vargiai ar Lietuvoje kas bepataisys verysad.gif . Žinau atvejį, kai žmogus parsisiuntė mašinytę, o pasirodė, kad mikroschema parėjus...ir niekas nepataiso. O gal kuri žinot meistrų, kurie galėtų elektroniką pataisyti?
Na, Vinci, tikiuosi, kad pas tave ne šis variantas, gal pavyks mašinytę "išmankštint"  smile.gif

Vilniuj zinau - mano gi iskepus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
ui, kiek pagyru blush2.gif aciu labai. 4u.gif
man irgi mintis buvo atejus del lyginimo lentos, bet praejo, nes kiek teko matyti ju, tai visu kojos sukryzmintos per viduri, rodos, keliams turetu buti nelabai patogu..arba as savo kaimelyje tiesiog nerandu tinkamos.. g.gif
Atsakyti
Vilniuj zinau - mano gi iskepus buvo mirksiukas.gif

Geras, o telefoną įmanoma būtų gauti? Perduočiau draugei, gal sugalvotų susitaisyt, nes rankos jai jau nusviro dėl tokios nevykusios investicijos verysad.gif
Atsakyti
atsistojus zvirble atsistojus biggrin.gif gera manksta ant vieno kumpio pastovi paskui ant kito... ir taip keiti plius dar pusiaujas dirba su karieta vazinejant. ir biscka jei kokia neva 1 ar severija fitness4.gif

as kiek maciau tu lentu tai man jos visos tokios netvirtos atrodo... uzdesi 17kg masina ir leks zemen ji.. geriau jau tada palange ir vaizdas grazus pro langa (kaimynus apciokini ar siaip peizaža)

Atsakyti
QUOTE(Peliux @ 2010 03 18, 12:34)
Geras, o telefoną įmanoma būtų gauti? Perduočiau draugei, gal sugalvotų susitaisyt, nes rankos jai jau nusviro dėl tokios nevykusios investicijos  verysad.gif

Neturiu doh.gif Vyras veze pas kazkoki-manau, tegu pereina tiesiog per kelias taisyklas,kas kad ir racijas remontuoja, gal pataisys? jei ne, tada pabandysiu atkasti adresa bent jau 4u.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 12:36)
as kiek maciau tu lentu tai man jos visos tokios netvirtos atrodo... uzdesi 17kg masina ir leks zemen ji.. geriau jau tada palange ir vaizdas grazus pro langa (kaimynus apciokini ar siaip peizaža)

Na man niekada niekas nenuleke biggrin.gif
Atsakyti
gal lenta kokia tvirtesne? pamenu kai studente buvau papirkom tokia is maximos lyginom dzinsus o ji linksta nesupratom kame kampas pasirodo kojos is kazkokio ala aliuminis biggrin.gif vos ne folijos plonumo lotuliukas.gif taip ir nulinko i metalo lauza biggrin.gif
tvirtos jau kainuoja tai gal geriau nagingam vyrui stala sumestrauti gi ner ten labai sudetinga....
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 10:43)
lotuliukas.gif kažkur girdėta doh.gif
....
O dabar teip: suspaudai raštą, tada važiuoji kairėn už apsisukimo ženklo, tada statai rankenėlę ant KC, tada važiuoji dešinėn, tada spaudai mygtukus priklausomai nuo rašto - jei Tuck stitch, tai kairius tuch, jei slip stitch tai dešinius, part, jei fairisle - tai vieną` arba abu vidurinius. Taip ir darai?

Mano veikėja ką tik lėlę apkirpo doh.gif be to, didžiosios sesės Bratzę blink.gif blink.gif bus karo stovis, kai ta pareis iš mokyklos doh.gif
....
Taip ir darau. Ji adatas į rašto padėtį išstumdo, kai dešinėn pervažiuoju, o kairėn, kai jau reikia, tarkim kitą siūla dėti, nevažiuoja per adatas doh.gif
eisiu dar bandyt, gal aš kažkaip raštą blogai suspaudau g.gif

Beje, jei čia pirmas darbas, tai aš be žado thumbup.gif wub.gif labai liuks atrodo

neįsivaizduoju net, iki tol su Neva1 ir su paprastu Brotheriu mezgiau, ne perfokortiniu ax.gif

QUOTE(zvirble @ 2010 03 18, 11:58)

Liuks darbelis, aš irgi rankom greičiau kiauraraštį numegzdavau, nei Nevuke hihihi.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 03 18, 12:03)
o pati karieta pagrindine labai skiriasi g.gif nes as tai nuo Kauno 30km bazuojuosi tai galeciau gal pasiziuret kas ten prie ko jei ner didelio skirtumo tarp mechanines ir elektronines g.gif

Labai prašom pas mane pasisvečiuoti prie progos 4u.gif Aš Šilainiuose, prieš Megą 4u.gif

QUOTE(Peliux @ 2010 03 18, 12:04)

Na, Vinci, tikiuosi, kad pas tave ne šis variantas, gal pavyks mašinytę "išmankštint"  smile.gif

blink.gif Tris kart tpfu per kairį petį, dar turiu vilties, kad nesugedus, jau geriau galvosiu, kad kažko nemoku blush2.gif
Papildyta:
O mano mašiniukai abu ant palangių thumbup.gif man labai patogu būdavo ant rašomosios kėdės - pasikeliu iki max, sėdžiu aukštai, viską matau biggrin.gif

O ta nenorinti megzti ir nervus gadinanti su stalu nuosavu atvažiavo thumbup.gif
Atsakyti