EEEE geras ziurekit kaip siulus susisukti be tu spec maluneliu
http://www.youtube.c...u/1/0xAkW94L-PA
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 21:36)
EEEE geras ziurekit kaip siulus susisukti be tu spec maluneliu
geras
Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2010 03 17, 20:25)
Jetau jetau, jau tikrai bliausiu nu niekaip nemezga
Papildyta:
Merisier man rodos UK gyvena dar lyg Babouziuke mezga o gal vėl maišau ką nors
Žodžiu... skelbiu pagalbos paiešką
Kas galėtų ir malonėtų man parodyt, kaip su brotheriu 950i draugauti ne už ačiū, žinoma
Papildyta:
Kas galėtų ir malonėtų man parodyt, kaip su brotheriu 950i draugauti ne už ačiū, žinoma
atsakiau tau i AZ
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 21:30)
gal kokiam yputubej pasizek rastum info
Lyg ir ziurejau, elektroninės kol kas neradau. Dabar eisiu tavo nuorodas pažiūrėt ačiū
QUOTE(357 @ 2010 03 17, 21:44)
Kenčiu tik va kantrybė ne mano arkliukas
Kaunietė aš nors važiuosiu į Vilnių, jei reiks, kiek čia to kelio. Be to vis tiek ten važiuosiu siūlų pirkt.
QUOTE(Diinna @ 2010 03 18, 09:20)
atsakiau tau i AZ
Dar sykį dėkoju
Taigi... laikykis mašinyte, aš vėl ateinu
QUOTE(Vincis @ 2010 03 17, 21:18)
Nugis reik žiūrėt...gal ką negerai darai, gal karieta blogai uždedi, gal mygtukai užstrigę, jei mašina seniai nenaudota buvo ir neįsispaudžia, kaip reikia. Bandyk pradžioj gerai pamankštinti visus mygtukus, sutepti - kad lengvai atšokinėtų. O mokyt aš nemokau, per daug sudėtinga man atvažiuoti, ir taip nespėju nieko, auginu gi padaužą raketinę namie
Bandyk skambinti mezgėjai daliai, ji tikrai šita mašina mezga ir tikrai mokina
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 09:47)
Nugis reik žiūrėt...gal ką negerai darai, gal karieta blogai uždedi, gal mygtukai užstrigę, jei mašina seniai nenaudota buvo ir neįsispaudžia, kaip reikia. Bandyk pradžioj gerai pamankštinti visus mygtukus, sutepti - kad lengvai atšokinėtų. O mokyt aš nemokau, per daug sudėtinga man atvažiuoti, ir taip nespėju nieko, auginu gi padaužą raketinę namie
Bandyk skambinti mezgėjai daliai, ji tikrai šita mašina mezga ir tikrai mokina
Mano ir gi raketinė kuri mano, kad žeme vaiksčioti yra ponų išmyslas - reikia vaikščioti spintelėm, palangėm ir t.t.
Karietą uždedu gerai, juk lygų raštą mezga be priekaištų. TIk kai noriu megzt įprogramuotą raštą prasideda bėdos suspaudau mygtukus, parenku raštą ir pervažiuoju karieta, ji prikabina tą geležinę juostelę ir išdėlioja adatas pagal raštą. O kai reikia megzti pirmą rašto eilę nevažiuoja per adatas
O kokiam mieste tu gyveni? Aš maniau, kad UK
QUOTE(vincis @ 2010 03 18, 10:36)
Mano ir gi raketinė kuri mano, kad žeme vaiksčioti yra ponų išmyslas - reikia vaikščioti spintelėm, palangėm ir t.t.
Karietą uždedu gerai, juk lygų raštą mezga be priekaištų. TIk kai noriu megzt įprogramuotą raštą prasideda bėdos suspaudau mygtukus, parenku raštą ir pervažiuoju karieta, ji prikabina tą geležinę juostelę ir išdėlioja adatas pagal raštą. O kai reikia megzti pirmą rašto eilę nevažiuoja per adatas
kažkur girdėta
Aš molėtų rajone
O dabar teip: suspaudai raštą, tada važiuoji kairėn už apsisukimo ženklo, tada statai rankenėlę ant KC, tada važiuoji dešinėn, tada spaudai mygtukus priklausomai nuo rašto - jei Tuck stitch, tai kairius tuch, jei slip stitch tai dešinius, part, jei fairisle - tai vieną` arba abu vidurinius. Taip ir darai?
Labutis visoms, smagu, kad gyvenimas temoje virte verda . Aš irgi po truputėlį prisijaukinu savo Brother`iuką, liko pusė rankovės ir apykaklė vyro megztiniui, po to reiks pradėt tyrinėt kiauraraščius
Diinna, gal meistras, kuris žiūrėjo tavo mašinytę gyvena Kaune? Gal galėtum jo telefoniuką įmest?
Na va pagaliau ir as pradejau mankstinti savo masinike. Aisku man patyrimo ziauriai truksta.... O ir masinytei labai reikia prasivaiksciot, meistras sake, kad labai uzsistovejusi.
Diinna, gal meistras, kuris žiūrėjo tavo mašinytę gyvena Kaune? Gal galėtum jo telefoniuką įmest?
Radau savo pirmojo darbelio foto
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 11:25)
Kaip pirmas perdailus Prieš kiek čia metų?
Gal kuri žinot, kur galima vertimus tų visų angl. mezgimo terminų rasti? Gal koks internetinis mezgėjų žodynas kur yra? Kosmosas, kai paskaitai
grazus darbelis
o del masinyciu ir info dalinimosi tai parsau nestumti
as brolio neturiu
as mezgu su kitokia
jei taip idomi tai nekokia cia paslapti mezgu su passapu.
kas dar toki aparaciuka tusi a?
ir kantrybes susidraugaujant su savo masinytem
as irgi gerai vargau ir gabar jei ka mandresnio noriu pavargstu
o del masinyciu ir info dalinimosi tai parsau nestumti
as brolio neturiu
as mezgu su kitokia
jei taip idomi tai nekokia cia paslapti mezgu su passapu.
kas dar toki aparaciuka tusi a?
ir kantrybes susidraugaujant su savo masinytem
as irgi gerai vargau ir gabar jei ka mandresnio noriu pavargstu
QUOTE(357 @ 2010 03 18, 11:34)
Kaip pirmas perdailus Prieš kiek čia metų?
Gal kuri žinot, kur galima vertimus tų visų angl. mezgimo terminų rasti? Gal koks internetinis mezgėjų žodynas kur yra? Kosmosas, kai paskaitai
Dėkui
Na, čia ne pirmas, bet pirmas vykęs sudėtingesnis Tai čia prieš pusantrų metų Iki tol tai šalikų karalienė buvau
sedziu sedziu ir mastau... kazi koks tu lelektroniniu masinu skirtumas nuo mechaniniu. padekit man. gal bendrom jegom ir vinciui padesim
1. ner perfokortu
2. rastai programuojami
kas dar? neskaitant to kad kisasi i el lizda
1. ner perfokortu
2. rastai programuojami
kas dar? neskaitant to kad kisasi i el lizda