Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

EEEE bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif geras ziurekit kaip siulus susisukti be tu spec maluneliu

http://www.youtube.c...u/1/0xAkW94L-PA
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 21:36)
EEEE bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif geras ziurekit kaip siulus susisukti be tu spec maluneliu

http://www.youtube.c...u/1/0xAkW94L-PA

geras biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2010 03 17, 20:25)
Jetau jetau, jau tikrai bliausiu cry.gif nu niekaip nemezga  doh.gif
Papildyta:

Merisier man rodos UK gyvena  blush2.gif  dar lyg Babouziuke mezga  g.gif  o gal vėl maišau ką nors  ax.gif

Žodžiu... skelbiu pagalbos paiešką  4u.gif
Kas galėtų ir malonėtų man parodyt, kaip su brotheriu 950i draugauti  ax.gif  ne už ačiū, žinoma  blush2.gif

atsakiau tau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 21:30)
gal kokiam yputubej pasizek rastum info

Lyg ir ziurejau, elektroninės kol kas neradau. Dabar eisiu tavo nuorodas pažiūrėt ax.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(357 @ 2010 03 17, 21:44)
schmoll.gif  pakentėk, gal atsilieps
O tu pati kur? Vilniuje?

Kenčiu blush2.gif tik va kantrybė ne mano arkliukas doh.gif
Kaunietė aš ax.gif nors važiuosiu į Vilnių, jei reiks, kiek čia to kelio. Be to vis tiek ten važiuosiu siūlų pirkt.

QUOTE(Diinna @ 2010 03 18, 09:20)
atsakiau tau i AZ  mirksiukas.gif

Dar sykį dėkoju 4u.gif

Taigi... laikykis mašinyte, aš vėl ateinu ph34r.gif triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Vincis @ 2010 03 17, 21:18)

Merisier man rodos UK gyvena  blush2.gif  dar lyg Babouziuke mezga  g.gif  o gal vėl maišau ką nors  ax.gif

Žodžiu... skelbiu pagalbos paiešką  4u.gif
Kas galėtų ir malonėtų man parodyt, kaip su brotheriu 950i draugauti  ax.gif  ne už ačiū, žinoma  blush2.gif

blink.gif schmoll.gif biggrin.gif
Nugis reik žiūrėt...gal ką negerai darai, gal karieta blogai uždedi, gal mygtukai užstrigę, jei mašina seniai nenaudota buvo ir neįsispaudžia, kaip reikia. Bandyk pradžioj gerai pamankštinti visus mygtukus, sutepti - kad lengvai atšokinėtų. O mokyt aš nemokau, per daug sudėtinga man atvažiuoti, ir taip nespėju nieko, auginu gi padaužą raketinę namie biggrin.gif
Bandyk skambinti mezgėjai daliai, ji tikrai šita mašina mezga ir tikrai mokina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 09:47)
blink.gif  schmoll.gif  biggrin.gif
Nugis reik žiūrėt...gal ką negerai darai, gal karieta blogai uždedi, gal mygtukai užstrigę, jei mašina seniai nenaudota buvo ir neįsispaudžia, kaip reikia. Bandyk pradžioj gerai pamankštinti visus mygtukus, sutepti - kad lengvai atšokinėtų. O mokyt aš nemokau, per daug sudėtinga man atvažiuoti, ir taip nespėju nieko, auginu gi padaužą raketinę namie biggrin.gif
Bandyk  skambinti mezgėjai daliai, ji tikrai šita mašina mezga ir tikrai mokina smile.gif

Mano ir gi raketinė doh.gif kuri mano, kad žeme vaiksčioti yra ponų išmyslas - reikia vaikščioti spintelėm, palangėm ir t.t. lotuliukas.gif

Karietą uždedu gerai, juk lygų raštą mezga be priekaištų. TIk kai noriu megzt įprogramuotą raštą prasideda bėdos doh.gif suspaudau mygtukus, parenku raštą ir pervažiuoju karieta, ji prikabina tą geležinę juostelę ir išdėlioja adatas pagal raštą. O kai reikia megzti pirmą rašto eilę nevažiuoja per adatas doh.gif
O kokiam mieste tu gyveni? Aš maniau, kad UK ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2010 03 18, 10:36)
Mano ir gi raketinė  doh.gif kuri mano, kad žeme vaiksčioti yra ponų išmyslas - reikia vaikščioti spintelėm, palangėm ir t.t.  lotuliukas.gif

Karietą uždedu gerai, juk lygų raštą mezga be priekaištų. TIk kai noriu megzt įprogramuotą raštą prasideda bėdos  doh.gif  suspaudau mygtukus, parenku raštą ir pervažiuoju karieta, ji prikabina tą geležinę juostelę ir išdėlioja adatas pagal raštą. O kai reikia megzti pirmą rašto eilę nevažiuoja per adatas  doh.gif
O kokiam mieste tu gyveni? Aš maniau, kad UK  ax.gif

lotuliukas.gif kažkur girdėta doh.gif
Aš molėtų rajone 4u.gif
O dabar teip: suspaudai raštą, tada važiuoji kairėn už apsisukimo ženklo, tada statai rankenėlę ant KC, tada važiuoji dešinėn, tada spaudai mygtukus priklausomai nuo rašto - jei Tuck stitch, tai kairius tuch, jei slip stitch tai dešinius, part, jei fairisle - tai vieną` arba abu vidurinius. Taip ir darai?
Atsakyti
Labutis visoms, smagu, kad gyvenimas temoje virte verda smile.gif . Aš irgi po truputėlį prisijaukinu savo Brother`iuką, liko pusė rankovės ir apykaklė vyro megztiniui, po to reiks pradėt tyrinėt kiauraraščius bigsmile.gif
Na va pagaliau ir as pradejau mankstinti savo masinike. Aisku man patyrimo ziauriai truksta.... O ir masinytei labai reikia prasivaiksciot, meistras sake, kad labai uzsistovejusi.

Diinna, gal meistras, kuris žiūrėjo tavo mašinytę gyvena Kaune? Gal galėtum jo telefoniuką įmest? smile.gif

Atsakyti
Radau savo pirmojo darbelio foto smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 18, 11:25)
Radau savo pirmojo darbelio foto smile.gif
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip pirmas perdailus rolleyes.gif biggrin.gif Prieš kiek čia metų?

Gal kuri žinot, kur galima vertimus tų visų angl. mezgimo terminų rasti? Gal koks internetinis mezgėjų žodynas kur yra? ax.gif Kosmosas, kai paskaitai doh.gif
Atsakyti
grazus darbelis

o del masinyciu ir info dalinimosi tai parsau nestumti blush2.gif
as brolio neturiu schmoll.gif
as mezgu su kitokia

jei taip idomi tai nekokia cia paslapti mezgu su passapu.

kas dar toki aparaciuka tusi a? mirksiukas.gif

ir kantrybes susidraugaujant su savo masinytem mirksiukas.gif
as irgi gerai vargau doh.gif ir gabar jei ka mandresnio noriu pavargstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 18, 11:34)
bigsmile.gif  thumbup.gif
Kaip pirmas perdailus  rolleyes.gif  biggrin.gif Prieš kiek čia metų?

Gal kuri žinot, kur galima vertimus tų visų angl. mezgimo terminų rasti? Gal koks internetinis mezgėjų žodynas kur yra?  ax.gif  Kosmosas, kai paskaitai  doh.gif

Dėkui smile.gif
Na, čia ne pirmas, bet pirmas vykęs sudėtingesnis biggrin.gif Tai čia prieš pusantrų metų smile.gif Iki tol tai šalikų karalienė buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
sedziu sedziu ir mastau... kazi koks tu lelektroniniu masinu skirtumas nuo mechaniniu. padekit man. gal bendrom jegom ir vinciui padesim
1. ner perfokortu
2. rastai programuojami

kas dar? neskaitant to kad kisasi i el lizda
Atsakyti