Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

Freke, gražūs siūliukai thumbup.gif O kur čia tokių užtikai, jei nepaslaptis? rolleyes.gif

QUOTE(vincis @ 2010 03 17, 17:22)

pagelbėti negalėsiu, deja
tik norėjau paklausti, kur savo brotherį pirkai? rolleyes.gif
Linkiu kantrybės ir kuo greičiau susidraugauti su savo 'broliuku' 4u.gif
Atsakyti
nepaslaptis. mano amzinam sirdies mieste gaminami Birzuose. o parduodami visose Lino namu parduotuvese... ir kaina kai pagalvoji nu ner jau tokia didele g.gif gi matkiuko svoris 100g realiai gautusi 5.20lt uz matkeli tai argi daug g.gif kazkaip kai kilogramais tai atrodo daug bet kai pasiverciu i 100g matkelius tai visiskai nedaug ax.gif

http://www.siulas.lt/shops.htm

o cia ju eschopas http://www.linenshop.../-/lang/2/cur/1 bet siulu ner... skambinau i Kauno parde ten sake yra parduoda po puse kg babinomis
Papildyta:
tiesa Vinci sveikinimai smile.gif as kazkaip ir vis neprisedu prie brotherio Simuko. tiesiog siulu babinose neturiu o su matkeliais gadinti nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 18:25)
nepaslaptis.

ačiū, kad pasidalinai 4u.gif
O kažin, skalbiant spalvos labai išbluks? Baisiai cekava man g.gif Jei kas sužinosit atsakymą, parašykit, ok 4u.gif

O kodėl matkeliais gadinasi? nesupratau blush2.gif

Beje, aš už prekę lietuvišką ir jei kaina nėra kosminė, visda norėčiau pirkti pas mus gamintą produktą (tame tarpe ir siūlus). Gaila, dar bambukinių negamina lietuviai unsure.gif Nors gal čia tik aš nežinau
Atsakyti
kai papirksiu parasysiu jei anksciau kas ne papirks.

na mano matkeliai jau stori tai tik ant 10 tankumo mezgu ir tik lygiai nes net dvi eros dvi blogos po kurio laiko jau labai garsiai dunksi verysad.gif tai nesinori lauzyt....

butent mano šukis yra toks pirk preke lietuviska ir daikta gaminta Lietuvoje biggrin.gif cia as apie savo suknutes ir mezginukus nes 99% gaminiu is lietuvisku siulu ax.gif tik va masinyte ne Lietuviska lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turiu tokią problėmėlę gavau dovanų dvi rusiškas nevas, bet abiem trūksta dalių, mamos dovanotai vienpusei, berods neva-3 trūksta "šukų", o močiutės dovanotai nevea-5 "šukų" ir siūlvedžio, gal žinot kur visą šį gėrį galima įsigyti, ar kas gamina?
Atsakyti
manau kad niekur negamina... nebent rastum kur nors kokia paluzusia dalimis kas parduoda... ar pigiai parduoda kokia neva5. o neva 3 tai cia kokia? ir kokiu suku truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 17, 18:12)
tik norėjau paklausti, kur savo brotherį pirkai?  rolleyes.gif
Linkiu kantrybės ir kuo greičiau susidraugauti su savo 'broliuku' 4u.gif

Parsisiunčiau iš UK, pirkau per ebay.

Yra tokia firma Britlita, kuri leidžia naudotis savo adresu UK ir parveža prekes į LT. Nes dauguma anglų nenori siųsti į Lietuvą sad.gif tai aš siunčiuos tos įmonės adresu UK, o jie man parveža thumbup.gif

O ar ne Mezgejyte su brotheriu mezga? g.gif
Atsakyti
mezgejyte tyli neisduoda savo paslapciu biggrin.gif merisier su brotheriu draugauja wink.gif
Atsakyti
Jetau jetau, jau tikrai bliausiu cry.gif nu niekaip nemezga doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 21:18)
mezgejyte tyli neisduoda savo paslapciu biggrin.gif merisier su brotheriu draugauja wink.gif

Merisier man rodos UK gyvena blush2.gif dar lyg Babouziuke mezga g.gif o gal vėl maišau ką nors ax.gif

Žodžiu... skelbiu pagalbos paiešką 4u.gif
Kas galėtų ir malonėtų man parodyt, kaip su brotheriu 950i draugauti ax.gif ne už ačiū, žinoma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 17 kovo 2010 - 20:25
gal kokiam yputubej pasizek rastum info

pvz

http://www.youtube.com/watch#!v=GON-zN...feature=related kazkaip apie brother

rusiskai bigsmile.gif
http://www.youtube.com/watch#!v=5PO9Vi...feature=related

cia tos olgos forumas
http://vyzanie.forum2x2.ru/forum-f11/
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 03 17, 20:28)
sveikos 4u.gif

turiu tokią problėmėlę gavau dovanų dvi rusiškas nevas, bet abiem trūksta dalių, mamos dovanotai vienpusei, berods neva-3 trūksta "šukų", o močiutės dovanotai nevea-5 "šukų" ir siūlvedžio, gal žinot kur visą šį gėrį galima įsigyti, ar kas gamina?

kad gamina, tai abejoju, bet gal per sklebimus rastum, kas parduotų.

Aš, beje pripratus megzti be siūlvedžio, tai man jo netrūksta. Bet be šukučių nelabai ką pamegsi. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vincis @ 2010 03 17, 21:25)
Merisier man rodos UK gyvena 

schmoll.gif pakentėk, gal atsilieps
O tu pati kur? Vilniuje?

gal tas vyrukas pagelbėtų, kuris brotheriais prekiauja, kraštutiniu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 17, 21:35)
kad gamina, tai abejoju, bet gal per sklebimus rastum, kas parduotų.

Aš, beje pripratus megzti be siūlvedžio, tai man jo netrūksta. Bet be šukučių nelabai ką pamegsi.  unsure.gif

na siulvedį iš bėdos galima pritaikyt ir nuo vienpusės, o ką su šukom daryt doh.gif vienpusės tai mes su sese dar mažos būdamos kabliukus nutarkavom, tai vaikui numegzti galima, ar kokiam lieknam žmogui aptemptaškes ax.gif , o jei ko reikia per visą adatinės ilgį, tai nekas

o su dvipuse tai be šukų nei iš vietos, pikta, svarelių turiu ,adatų šimtmečiui į priekį, o šukų nėr verysad.gif
Atsakyti