Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Diinna @ 2010 03 15, 08:34)
As ir uzsisakiau triju rusiu (irgi babinose) kurias naudoju pabandymui, laukiu dabar kol parsius.

Gal ir kvailai paklausiu  ax.gif , o kas tie bambuko siulai?

papasakok, kai parsisiųsi, kaip įspūdžiai 4u.gif

Bambuko siūlai - siūlai iš bambuko pluošto biggrin.gif Pernai vasarą draugė užrodė matkeliuose bambuko siūlus, labai fainą savo leliukui pleduką vasarai užkloti numezgiau - siūlas toks švelnus, orui laidus, bet palyginus sunkus, apkrenta smagiai taip. Ir šiokį tokį blizgesį turi, taip 'prabangiai' atrodo biggrin.gif Bandžiau ieškoti, kur didesnis pasirinkimas, nes pas mus pardėse nelabai daug kas juos siūlo.. schmoll.gif O kai pasidomėjau, tai pasirodo ir iš kanapės, iš sojos blink.gif ir dar velniai žino iš ko šiais laikais siūlus gamina smile.gif ekologija valdo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 15 kovo 2010 - 13:57
QUOTE(357 @ 2010 03 15, 13:53)
papasakok, kai parsisiųsi, kaip įspūdžiai  4u.gif

Bambuko siūlai - siūlai iš bambuko pluošto biggrin.gif Pernai vasarą draugė užrodė matkeliuose bambuko siūlus, labai fainą savo leliukui pleduką vasarai užkloti numezgiau - siūlas toks švelnus, orui laidus, bet palyginus sunkus, apkrenta smagiai taip. Ir šiokį tokį blizgesį turi, taip 'prabangiai' atrodo  biggrin.gif Bandžiau ieškoti, kur didesnis pasirinkimas, nes pas mus pardėse nelabai daug kas juos siūlo..  schmoll.gif O kai pasidomėjau, tai pasirodo ir iš kanapės, iš sojos  blink.gif ir dar velniai žino iš ko šiais laikais siūlus gamina smile.gif ekologija valdo  thumbup.gif

Jei turi nuotraukyte imesk kaip ten jis atrodo mirksiukas.gif

O man dar kilo toks klausimelis: jei mezgi su brotheriu ilgesni mezgini tos "svoriu liniuotes" kaip ir nebeuztenka g.gif kaip tada darot?? nes kai krastai nesitempia tolygiai tai ir neismezga akiu krastuose doh.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif grizom po gastroliu biggrin.gif
QUOTE(Diinna @ 2010 03 16, 08:07)
Jei turi nuotraukyte imesk kaip ten jis atrodo  mirksiukas.gif

O man dar kilo toks klausimelis: jei mezgi su brotheriu ilgesni mezgini tos "svoriu liniuotes" kaip ir nebeuztenka  g.gif kaip tada darot?? nes kai krastai nesitempia tolygiai tai ir neismezga akiu krastuose  doh.gif

Nuimi ir perkeli aukščiau. Aš keliu priklausomai nuo rašto - apytiksliai kas šimtą eilučių. O kraštuose tai tiesiog tas mažas šukytes pakabink-jas keliu aukštyn kas kokių 20-30 eiluciu.

357 - sudominai su tais bambuko siūlais ax.gif Jau ir vyras kelnių užsikepė, ir dukrai, sako, kad reik rūbelių ir pleduko, šturmuosiu E-bay biggrin.gif
va situs galvju pirkti, gal bus norinciu kooperuotis is to paties pardavejo?
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 03 16, 08:07)
Jei turi nuotraukyte imesk kaip ten jis atrodo  mirksiukas.gif

va kaip atrodo ax.gif nesiburbuluoja siūlai visai, bet sušlapę būna kieti kaip dratas, kol neišdžiūva blink.gif ir dar tokia savybė, kad suvyti siūlai labai linkę 'išsivyti', tai galiukus reikia atidžiai užkaišioti, kad neišsiardytų. smile.gif

QUOTE(Merisier @ 2010 03 16, 09:48)
357 - sudominai su tais bambuko siūlais ax.gif Jau ir vyras kelnių užsikepė, ir dukrai, sako, kad reik rūbelių ir pleduko, šturmuosiu E-bay biggrin.gif
va situs galvju pirkti, gal bus norinciu kooperuotis is to paties pardavejo?

hihihi.gif ax.gif
Vyrui kelnės megztos? bigsmile.gif pasakok, pasakok kaip ten viskas turės būti smile.gif

Mano pleduko siūliukai maždaug dvigubai storesni, nei tavo užrodyti (pas mane 50 g - apie 80 m), tai megsi mašina turbūt? Aš mezgiau 3.5 numerio virbalais, jei gerai pamenu. Bet būtų įdomu ir mašina pabandyti. Vasarai tas pluoštas tikrai liuks thumbup.gif Kaip medvilnė, tik gražiau smile.gif
Kooperuotis norėčiau, tik reikia pasižiūrėti, kas ten dar yra. Siuntimą pasidalintume, ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 16, 10:56)

Vyrui kelnės megztos?  bigsmile.gif pasakok, pasakok kaip ten viskas turės būti  smile.gif

Mano pleduko siūliukai maždaug dvigubai storesni, nei tavo užrodyti (pas mane 50 g - apie 80 m), tai megsi mašina turbūt? Aš mezgiau 3.5 numerio virbalais, jei gerai pamenu. Bet būtų įdomu ir mašina pabandyti. Vasarai tas pluoštas tikrai liuks  thumbup.gif  Kaip medvilnė, tik gražiau  smile.gif
Kooperuotis norėčiau, tik reikia pasižiūrėti, kas ten dar yra. Siuntimą pasidalintume, ar ne?  rolleyes.gif

Nagi lygiu raščiuku, o po apačia dėt pamušalą - greičiausiai satino. Pasiūtų vietinė siuvėja, papigiai daro.
O megzčiau jo, mašina drinks_cheers.gif
Dėl siūlų - tai žinoma, padalintume siuntimą ant vieno kamuoliuko ir susiskaičiuotume, kiek kieno drinks_cheers.gif Aš kol kas pabandymui siųsčiausi kokį puskilį balto ir tiek pat nebalinto 4u.gif
Atsakyti
P.S. bambuko siūlus prikau pardėj Vilniuj po 6 lt už matkelį, ir čia su superduper išpardavimo kaina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Merisier @ 2010 03 16, 11:03)
Nagi lygiu raščiuku, o po apačia dėt pamušalą - greičiausiai satino. Pasiūtų vietinė siuvėja, papigiai daro.
O megzčiau jo, mašina drinks_cheers.gif
Dėl siūlų - tai žinoma, padalintume siuntimą ant vieno kamuoliuko ir susiskaičiuotume, kiek kieno drinks_cheers.gif Aš kol kas pabandymui siųsčiausi kokį puskilį balto ir tiek pat nebalinto 4u.gif

liuks thumbup.gif
dar drauges apklausiu ir sukombinuosim kažką ax.gif gali šiek tiek luktelti?
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 03 16, 11:17)
P.S. bambuko siūlus prikau pardėj Vilniuj po 6 lt už matkelį, ir čia su superduper išpardavimo kaina  doh.gif
Papildyta:

liuks  thumbup.gif
dar drauges apklausiu ir sukombinuosim kažką  ax.gif gali šiek tiek luktelti?

Galiu galiu, neskubu man - dar turiu ir darbu, ir siūlų bent jau pusmečiui biggrin.gif O jei rimtai, tai būtų gerai per savaitę kokią nuspręst ir užsisakyt, vis tiek, kol ateis dar...
Atsakyti
ei, ei mastau.gif mastau.gif
ir as noriu ten tu siulu tik man nuododos tos neatidaro g.gif

Atsakyti
sakykit lietuvisku lininiu siulu kilogramas nuo 40lt daug ar mazai? as labai noreciau kazko is lino ir radau labai super spalvu bet kaina spalvotu 51.05lt o naturalus kazkas 40lt/kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 17 kovo 2010 - 12:02
QUOTE(Frekė @ 2010 03 17, 13:02)
sakykit lietuvisku lininiu siulu kilogramas nuo 40lt daug ar mazai? as labai noreciau kazko is lino ir radau labai super spalvu bet kaina spalvotu 51.05lt o naturalus kazkas 40lt/kg g.gif

ABC siūluose berods iki dvidešimt lt kilogramas...Aš pirkau balintą, dabar dukrai suknutę kurpiu, po to laukia vestuvinė suknelė smile.gif

Mezgejyte, turetų atsidaryti g.gif
Pabandyk čia dar
http://shop.ebay.co....m...=&_osacat=0
Atsakyti
bet ten ryskios grazios spalvos tokios ne tik balintos ir pilkos..... jauciu reiks puskili pasiimti pasibandymui
user posted image

galima gi melanza daryt viena rysku ir viena balinta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 17 kovo 2010 - 13:55
Laba diena 4u.gif

Pagaliau ir aš turiu išsvajotąjį Brotherį 950i kartu su riberiu thumbup.gif
Bet to džiaugsmo turbūt tiek ir bus, nes sėdžiu prie jo nuo 9 ryto doh.gif ir kas mezga tik gerom arba blogom akim - niu visai kaip mano senutė Neva hihihi.gif
Suspaudau mygtukus, kad įprogramuotą raštą darytų. Pervažiuoju su karieta, adatas išstumdo kaip priklauso, o toliau nemezga, nevažiuoja karieta per adatas cry.gif
Gal turit minčių kokia priežastis?

Realiai, tai jau žliumt norisi verysad.gif sugedusi ji, ar kokį biesą doh.gif
Merginos, padėkit, prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kiek pamenu, kažkuri tokią turit 4u.gif
Atsakyti