Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Frekė @ 2010 03 09, 18:01)
mano kortos nuo 860 tai gal skiriasi kazkiek  g.gif siaip raporta kas 24 eiles tai skirtis negali turbut patys rastai skirtingi, vienuose modeliuose vieni kituose kiti g.gif 411 korta is vis i rombus nepanasi reik prasimegzti tada pasakysiu kas gaunas biggrin.gif

tai va kad tos kiaurarascio kortos nesuprasi nepabandes, kas per velnias lotuliukas.gif Siaip nemanau, kad jos skiriasi tarp moodeliu
Atsakyti
bent jau tuscios tai visiems modeliams vienodos. o tau reik tiesiog rombu kiaurarascio? dar apziuresiu ka turiu is neparodytu paveiksliuke bet padarytu.
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 09, 18:13)
bent jau tuscios tai visiems modeliams vienodos. o tau reik tiesiog rombu kiaurarascio? dar apziuresiu ka turiu is neparodytu paveiksliuke bet padarytu.

aga, paciu paprasciausiu rombu
Atsakyti
Dinna nepasiziurejau savo kortu dar... ale radau papigiam tusciu bigsmile.gif
http://cgi.ebay.de/1...=item45f1641724
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 11, 22:41)
Dinna nepasiziurejau savo kortu dar... ale radau papigiam tusciu bigsmile.gif
http://cgi.ebay.de/1...=item45f1641724

O bandei, kada nors siustis is vokieciu ebay, as nieko nekoprendo doh.gif lotuliukas.gif siaip is ebay nieko nesu siuntus, bet prisiregistravus ir prie ebay ir prie pay pal, bet kai nesu nei karto pirkus kazkaip sudetinga man cia viskas atrodo unsure.gif ...

kiek cia tu perfokortu?? 10, ar ne

o kazi sitos brotheriui tiktu http://cgi.ebay.co.u...3#ht_500wt_1182 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 12 kovo 2010 - 12:11
O nebandet siulus siustis is ebay - kazi kaip jie? Kainos tai ziuriu tokios pakankamai nedideles g.gif Jau vienus uzsisakiau, kai gausiu galesiu pasidalinti savo ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyras motocikla per ebay susirinko.... o as tik seile pavarvinu bet siaip savo masinytei reiks nauju detaliu ieskoti tai zesiu tik ebay... siaip nieko ten sudetingo ner, tik reik susisneket del siuntimo, jei nesiuncia i lt tai parasyt ir uzklausti vokieciai geranoriskiau ziuri i tai kad Lt jau ES

taviskes nurodytos kortos tik presiniams rastams g.gif ir man rodos cia pavyzdziai arba tuscios kortos su piesiniais kur skyles issimusti... as anglu nekomperndo lotuliukas.gif doh.gif tai tik pagal bendrus pavadinimus lotuliukas.gif bet pacios kortos tinka jei raportas kas 24 kartojasi....

presinis rastas tai toks iskilus
http://2.bp.blogspot.....cture+242.jpg

siulu nebandziau ale jauciu reiks... bet kad siulu kaina daznai virsyja siuntimas bent jau ten kur as ziuriu... kokia merino vilna ~1.5kg babina ir kaina apie 20euru tai siuntimas dar tiek pat doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 12 kovo 2010 - 15:49
grazus man tie presiniai rasteliai, pastaciau jei nebrangiai bus pasiimsiu...
Atsakyti
Freke, nebeieskok tu rombeliu - radau pas save panasu rasteli. Aciu tau uz varga 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif
na dabar tikiuosi, kad kitos savaites gale galesiu jau parodyti ir savo masina megzta darbeli ax.gif
Atsakyti
tai jau dabar laukiam graziu darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 03 12, 14:22)
O nebandet siulus siustis is ebay - kazi kaip jie? Kainos tai ziuriu tokios pakankamai nedideles  g.gif Jau vienus uzsisakiau, kai gausiu galesiu pasidalinti savo ispudziais  mirksiukas.gif

esu pirkusi porą kartų - iš Britanijos ir Vokietijos. Abu kartus sėkmingai 4u.gif

Pas mus merino vilnos už padorią kainą neradau, o ir po pardes nelabai yra kada 'grybauti', tai va.. pirkau babinom, beje smile.gif

Praeitą vasarą kai ieškojau babmuko siūlų, tai pigiausiai ir didžiausią pasirinkimą irgi radau ebay, žinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 357: 14 kovo 2010 - 22:06
QUOTE(357 @ 2010 03 14, 21:57)
esu pirkusi porą kartų - iš Britanijos ir Vokietijos. Abu kartus sėkmingai 4u.gif 

Pas mus merino vilnos už padorią kainą neradau, o ir po pardes nelabai yra kada 'grybauti', tai va.. pirkau babinom, beje  smile.gif

Praeitą vasarą kai ieškojau babmuko siūlų, tai pigiausiai ir didžiausią pasirinkimą irgi radau ebay, žinoma  smile.gif

As ir uzsisakiau triju rusiu (irgi babinose) kurias naudoju pabandymui, laukiu dabar kol parsius.

Gal ir kvailai paklausiu ax.gif , o kas tie bambuko siulai?
Atsakyti