Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Frekė @ 2010 03 07, 20:16)
masina, juk tema tai apie masinas  mirksiukas.gif

As zinau kurioj temoj randuosi. Klausymas buvo akis rankom deliojo toj suknytej ar ne.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 08, 20:06)
As zinau kurioj temoj randuosi. Klausymas buvo akis rankom deliojo toj suknytej ar ne.

taika 4u.gif

kadangi as mezgiau ta krikstynu sukmyte tai sakau, kad ten visu pirma ne skylutes kilnotos, o tik siulas suimtas, tik kad labai jau ploni siulai tai ir atrodo kad ten skykutes mirksiukas.gif . Viska dare masina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 08, 20:15)
taika  4u.gif

kadangi as mezgiau ta krikstynu sukmyte tai sakau, kad ten visu pirma ne skylutes kilnotos, o tik siulas suimtas, tik kad labai jau ploni siulai tai ir atrodo kad ten skykutes mirksiukas.gif . Viska dare masina  rolleyes.gif

Aciu supratau notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
čia dar viena mano liemenė traktoriukų mylėtojui Jovarui ir kombinezonas su paukščiuku ir kapišonu rolleyes.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir as pradejau mankstinti savo masinike. Aisku man patyrimo ziauriai truksta.... O ir masinytei labai reikia prasivaiksciot, meistras sake, kad labai uzsistovejusi.
Zodziu, vakar dariausi perfokorta - na ir kas gavosi pagal mano perfokorta kiaurarasti ismezga tOOOOOkiiiiiii blink.gif , kad ne laso nepanasus i mano norima doh.gif

Gal kas turit tokiu rombeliu kaip nuotraukytej nr.57 pazymetas virsuje pats pirmas perfokorta???? gal galetumet man nufotkint??
user posted image

Gal dar zinot kiek tuscios perfokortos kainuoja?

Ir dar su tuo kiaurarasciu: iki kurios vietos reikia isukti perfokorta iki vienetu pazymetos eilutes ar jau nuo pat apatiniu reiktu pradeti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 09 kovo 2010 - 13:31
[quote=zuzana*,2010 03 08, 16:12]
Geriausia būtų megzti iš pusvilnės,plonu siūliuku,kaip pavyzdį įdedu šiandien megztą suknelę

o gal žinot kokios firmos geriausia, nes mezgiau suknytę iš vernito pusvilnys, tai storokas siūlas, ar čia pvz kur babinose būna, o babinomis internetu gal perkat kas? aš naujokė, tai nepykit už kvailokus klausimus blink.gif
Atsakyti
[quote=vasareja123,2010 03 09, 15:02]
[quote=zuzana*,2010 03 08, 16:12]
Geriausia būtų megzti iš pusvilnės,plonu siūliuku,kaip pavyzdį įdedu šiandien megztą suknelę

o gal žinot kokios firmos geriausia, nes mezgiau suknytę iš vernito pusvilnys, tai storokas siūlas, ar čia pvz kur babinose būna, o babinomis internetu gal perkat kas? aš naujokė, tai nepykit už kvailokus klausimus blink.gif
[/quote]
Aš siūlus perku ''ditekse'',babinose vilna su poliamidu,siūliukas plonas,tai mezgiau iš dviejų siūlų dvigubu mezgimu,todėl nesiriečia apačia.O tai jums nėra galimybės nusipirkti siūlus parduotuvėje? Galima pirkti ir matkeliais,aš perku ''YARNART"jų išeiga gera,vieni yra storesni,kiti plonesni,jais megzti geriau.Juos perku ''Mados''parduotuvėje Vilniuje,tik juos reikia išsivynioti ant babinos. Tikuosi,kad nors kiek padėjau biggrin.gif
Atsakyti
Diina kortos rastas prasideda nuo pirmos eiles pazymetos nr 1 kortose daznai buna tokia ryski juosta bruksnys. dabar ne namie pasizesiu tu rombuku o kokia masina tavo? ebay ziurinejausi tai kortu ivairios kainos iki 20 svaru siaip... plius atsiuntimas zinoma
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 09, 15:37)
Diina kortos rastas prasideda nuo pirmos eiles pazymetos nr 1 kortose daznai buna tokia ryski juosta bruksnys. dabar ne namie pasizesiu tu rombuku o kokia masina tavo? ebay ziurinejausi tai kortu ivairios kainos iki 20 svaru siaip... plius atsiuntimas zinoma

brotheris KH-881
o kiek ten tu kortu uz 20svaru iseina?
Atsakyti
Diina, pvz cia ziurek wink.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item56345d36f0

as jau namie einu pasizet tu rombu

na ziurek 411 ar 413 g.gif
http://img294.images.../6080/imglk.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 09 kovo 2010 - 17:45
QUOTE(Frekė @ 2010 03 09, 17:37)
Diina, pvz cia ziurek wink.gif

http://cgi.ebay.co.u...=item56345d36f0

as jau namie einu pasizet tu rombu

na ziurek 411 ar 413 g.gif
http://img294.images.../6080/imglk.jpg

na abu panasus, ale ne tie doh.gif , tai gal 411

as gi dariau pagal sitas dvi virsutines, ale tokios kaip man reikia, bet net nieko panasaus neismezge
user posted image

kai lyginu sitas internete rastas perfokortas kiaurarascio su prie masinos pridetom tai cia kazkaip perdaug tankiai tos skylutes atrodo g.gif , na gal biski pagadinsiu perfokortu, bet gal atrasiu ta principa kaip cia ismegzt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 09 kovo 2010 - 18:05
mano kortos nuo 860 tai gal skiriasi kazkiek g.gif siaip raporta kas 24 eiles tai skirtis negali turbut patys rastai skirtingi, vienuose modeliuose vieni kituose kiti g.gif 411 korta is vis i rombus nepanasi reik prasimegzti tada pasakysiu kas gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 09 kovo 2010 - 18:03