niu ka dave siandienine saule proto pabandyti kiaurarasti ir ka? ogi ta kad gavosi kazkaip galvojau viskas sudetingiau o pasirodo nifiga aisku pradzioje bandziau viena is paprastesniu nu bet visitek smagu
Sveikos Padėkit susigaudyti
Kam skirti tie mylar sheets prie brother 950i? Ar be jų neveikia kažkas? Nes kiek aš suprantu, su jais gali papildomai piešti schemas, be tų įprogramuotų. Tos įprogramuotos veikia ir be tų scheetų?
Kam skirti tie mylar sheets prie brother 950i? Ar be jų neveikia kažkas? Nes kiek aš suprantu, su jais gali papildomai piešti schemas, be tų įprogramuotų. Tos įprogramuotos veikia ir be tų scheetų?
Sveikos maciau kriksto suknyte numegzta. o ten rankom rastas darytas . noriu pirmajai komunijai numegzt bet dideliei panai kazin ar grazu bus nebezinau megsti,siuti,velti. ar aplamai nuomotis
QUOTE(karosimi @ 2010 03 07, 18:11)
Sveikos maciau kriksto suknyte numegzta. o ten rankom rastas darytas . noriu pirmajai komunijai numegzt bet dideliei panai kazin ar grazu bus nebezinau megsti,siuti,velti. ar aplamai nuomotis
masina, juk tema tai apie masinas
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 03 06, 12:21)
Kaip noreciau tokios Labai labai grazi, man spalva tai ypac siuo metu pilka uzvezanti
Koks cia siulas?
Koks cia siulas?
ABC 100% vilna
Papildyta:
Aciu uz pagyras
Freke: sveikinu su kiaurarasciu
o del tos kriksto suknutes tai megzta tik masina ir is labai plonycio lino
as is anglijos siunciausi savo dziaugsma labai brangu, klausiai ar galiu kaip nors pati parsivesti tai uz supakavima vistiek paprase nemaizai pinigo, tai todel siunciaus kaip ir visi, aisku gerai ir susimokejau nes paskaiciavau, kad ne ka pigiau gaunasi, jei parveza vezejai su mikriukais, o garantiju jokiu neturi. nerizikavau
na dar vienas klausimas....
mezgu kiaurarasti is 3 siuliuku babininiu. tai paprasti mezgasi ciki o va imantresni kur po tris akis issimezga tai jau numeta tai negi kiaurarasciams tik ploni siulai reikalingi
mezgu kiaurarasti is 3 siuliuku babininiu. tai paprasti mezgasi ciki o va imantresni kur po tris akis issimezga tai jau numeta tai negi kiaurarasciams tik ploni siulai reikalingi
sunku su tuo kiaurarasciu
kantrybes tau
kantrybes tau
planuoju megztis sijonėlį, gal galit patarti iš kokių siūlų megztis su mezgimo mašina , kad nebūtų plaukuotas ir nebūtų storas, kadangi siūlus perku internetu, tai nepačiupinėsi ten
grazi suknute