Zuzana*, labai labai ir kostiumėlis ir megztukas.
Gal pamenat, kiek gramų reikėjo kostiumėliui?
Merisier, burbuliuočius n e r e a l u s
kaip graziai pavaret visos burbuliukai smagus ir juodas megztukas. paprastas bet tuom ir zavus
mano mianas dar vienas eilinis jau
mano mianas dar vienas eilinis jau
labai miela kelutyre ir jos burbulas
o cia mano suknyte, kuri kaip sakiau jau senokai numegzta tik vat niekaip nesuderindavau laiko su modeliuku
o cia mano suknyte, kuri kaip sakiau jau senokai numegzta tik vat niekaip nesuderindavau laiko su modeliuku
QUOTE(vincis @ 2010 03 04, 20:27)
Zuzana*, labai labai ir kostiumėlis ir megztukas.
Ačiū,ačiū,malonu kad patiko .Kostiumėliui sunaudojau 800gr.
Mezgejyte, kabai fainutė suknytė ir mergytė tokia laiminga
wow kokia suknute
man klausimas iskilo ar brotherio riberio ir pacios masinkos adatos skiriasi ar vienodos? nes siandien teko pakeisti gal 5 adatas riberio tai izu kad yra tarp mano gautuju skirtingu ilgiu jos
man klausimas iskilo ar brotherio riberio ir pacios masinkos adatos skiriasi ar vienodos? nes siandien teko pakeisti gal 5 adatas riberio tai izu kad yra tarp mano gautuju skirtingu ilgiu jos
QUOTE(Frekė @ 2010 03 06, 00:05)
wow kokia suknute
Adatos skiriasi,mašinos adatos ilgesnės,bent jau pas mane taip.
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 03, 17:28)
Kaip noreciau tokios Labai labai grazi, man spalva tai ypac siuo metu pilka uzvezanti
Koks cia siulas?
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 03 06, 12:21)
Kaip noreciau tokios Labai labai grazi, man spalva tai ypac siuo metu pilka uzvezanti
Koks cia siulas?
Koks cia siulas?
N uostabi suknutė
Sveikos mezgejos,man reikia skubios pagalbos turiu galimybe siandien nusipirkti brother kh-891.Noreciau isgirsti jusu atsiliepimus apie si modeli ir jei galite trumpai nusakykite jos funkcijas, nes per telefona man neiseina atidaryte forume idetu manualu,o namie ineto neturiu.is anksto dekoju.
visos cia su masinom mezga