Mano senas darbelis, vis nepagaudavau savo madam
Freke, rinkinukas
QUOTE(Letune @ 2010 02 18, 22:18)
Ačiū Merisier už tai , kad pasidalinai pavyzdėlio paskaičiavimu. Ir kad geranoriškai nori padėti įsigyti siūlų
Šiandien iš smalsumo nulėkiau į ABC. Na, ir nenoriu perdaug Jūsų visų balamutinti, bet pardavėja mane įspėjo, kad vieno nesukto siūlelio linas ir pusvilnė ar vilna babinose, tikrai didesnį mezginį (bliuskutę ar pan.) skersuos. Nebent megztumėt kojines arba kažką vąšeliu. O suktų iš 2-jų siūlelių babinose siūlai buvo gana storoki ir neaišku ar visos mašinos juos megs. Be to jie buvo mano akim žiūrint iš trumpapluoštės (kočiotinės, jei gerai pamenu prieš 20 metų studijuotus terminus) vilnos, kuri yra žymiai prastesnės kokybės ir nešiojant neturi tokio elastingumo kaip kokybiška ilgapluoštė (šukuotinė) vilna. Anksčiau pas juos tokia buvo pasitaikiusi irgi nebrangiai,rodos po 23 Lt/kg, bet šiandien tokios nemačiau jokios spalvos. Taigi, spręskit pačios. Čia tik mano nuomonė. Suprantama, kad visos norim mažesnių kainų. Bet kartais geriau mokėti vietoj 30Lt 80Lt ir gauti kokybišką siūlą ir iš jo numegzti gražų drabužį, kuris išlieka gražus ir po pirmo skalbimo. Jaučiu Ditekse gal tie ploni siūliukai babinose yra iš aukščiausios rūšies vilnos? Įdomu, gal kas išbandęs parašytų...
Šiandien iš smalsumo nulėkiau į ABC. Na, ir nenoriu perdaug Jūsų visų balamutinti, bet pardavėja mane įspėjo, kad vieno nesukto siūlelio linas ir pusvilnė ar vilna babinose, tikrai didesnį mezginį (bliuskutę ar pan.) skersuos. Nebent megztumėt kojines arba kažką vąšeliu. O suktų iš 2-jų siūlelių babinose siūlai buvo gana storoki ir neaišku ar visos mašinos juos megs. Be to jie buvo mano akim žiūrint iš trumpapluoštės (kočiotinės, jei gerai pamenu prieš 20 metų studijuotus terminus) vilnos, kuri yra žymiai prastesnės kokybės ir nešiojant neturi tokio elastingumo kaip kokybiška ilgapluoštė (šukuotinė) vilna. Anksčiau pas juos tokia buvo pasitaikiusi irgi nebrangiai,rodos po 23 Lt/kg, bet šiandien tokios nemačiau jokios spalvos. Taigi, spręskit pačios. Čia tik mano nuomonė. Suprantama, kad visos norim mažesnių kainų. Bet kartais geriau mokėti vietoj 30Lt 80Lt ir gauti kokybišką siūlą ir iš jo numegzti gražų drabužį, kuris išlieka gražus ir po pirmo skalbimo. Jaučiu Ditekse gal tie ploni siūliukai babinose yra iš aukščiausios rūšies vilnos? Įdomu, gal kas išbandęs parašytų...
Aš esu jūsų temoj naujokė,tai va ''ditekse'' pirkau vilna su poliamidu,kg kaina 60lt.,esu labai patenkinta.Siūlus vyniojau iš keturių siūliukų,mezgiau su silveriu 7 tankumu,kostiumėlio kiauraraštis megztas rankomis,o viskas lygiosiom akim megzta mašina.
QUOTE(zvirble @ 2010 03 04, 08:00)
didziausias buckis modeliui
ateisim savaitgali gyvai pamatysi
zuzana koks super kostiumelis nepasakyciau kad naujoke
QUOTE(Frekė @ 2010 03 04, 11:49)
ateisim savaitgali gyvai pamatysi
Na temoj naujokė,o su mašina megzti praktikos turiu pakankamai,tik aišku vyksta bandymai. Su silveriuku bandžiau megzti macherą ir patikėkit kaip gaila buvo mašinos ,kad sakiau su machera megsiu tik išskirtiniais atvejais.Tai va kas gavosi
man ir ta mochera kazkaip nelabai... mezgiau sali ilga tai masina reiktu issivalyt o vyriskis dar per nauja sutepe. tu pukeliu pilna visur ir ant sepeteliu ir karietoje ir visus visur..... nebent ditekso mochera bandyt o ne is matkeliu....
Jo jo, jau tie pūkeliai ,tai visur ,ypač siūlvedy, pasidaro tikras k-šys ir vis pešiot reikia,kol plikas lieka
siulvedzio depiliacija
QUOTE(Frekė @ 2010 03 04, 12:07)
man ir ta mochera kazkaip nelabai... mezgiau sali ilga tai masina reiktu issivalyt o vyriskis dar per nauja sutepe. tu pukeliu pilna visur ir ant sepeteliu ir karietoje ir visus visur..... nebent ditekso mochera bandyt o ne is matkeliu....
Bandžiau ir Ditekso, tas pats pyp, tik kitoj rankoj kaip sako
Zuzana, super kostiumėlis ir megztukas Aš irgi perku siūlus dažniausiai Ditekse, bet tai kai kilogramo kaina skiriasi daugiau nnei tris kartus, tai norisi surizikuoti ir kitus išbandyti, kad ir ABC
Babouziuke, liuks megztinis, kas ten tau su kaklu nepatiko? Tik va rankovės turi būti per ilgos ar taip gavosi?
Na ką, aš iškeliauju į kaimą, grįšiu už savaitės. Visom gerų mezginių
o gal turit kokia instrukcija kaip teisingai sutepti masina? ne smanau reik sutept jau ja.. bet buijau ka nors ne taip padaryt
QUOTE(Godula @ 2010 03 04, 17:00)
o gal turit kokia instrukcija kaip teisingai sutepti masina? ne smanau reik sutept jau ja.. bet buijau ka nors ne taip padaryt
Na instrukcijos kaipo tokios nėra,reikia sutepti bėgius,ten kur adatos ir karietoj, judamas dalis,kur šuniukai bėgioja
labai grazus darbeliai visu