nea nesulauksi severiutes nemesiu. nes su ja galiu megzti storesnius nei su brotheriu. tiesiog negaila lauzyt.... o brotheris zinoma valdo gera masina valdo
QUOTE(Frekė @ 2010 03 01, 14:08)
nea nesulauksi severiutes nemesiu. nes su ja galiu megzti storesnius nei su brotheriu. tiesiog negaila lauzyt.... o brotheris zinoma valdo gera masina valdo
tinka ir taip net labai tinka
Sveikutes merginos! Senokai jau buvau ziurejusi sia tema, kiek grozybiu cia! O man va zut but Jusu pagalbos reikia Sios temos pacioje pradzioje maciau nuorodos i mezgimo masinu instrukcijas surasytos. As turiu mezgimo masina "Veritas 360", bet instrukcijos deja nera. Jau anksciau teiravausi, bet jokio atsakymo nesulaukiau, matomai jokia mergina tokia masina nesinaudojo. Pavasaris arteja, taip norisi ka nors nusiregzti, o naudotis nemoku Gal kartais kuriai is jusu teko naudotis "Veritu", gal galetumete patarti kaip su ja pradeti megzti, arba kur rasti tai reikalinga naudojimosi instrukcija. SOS!!!
Sveikutes ir as su klausimeliu
Kas naudojasi brotheriu su riberiu - tai kaip ji prisitvirtinti - ar labai sudetinga, ar tikrai kiekviena kart reik meistra kviestis i pagalba?? Ar tvitinates pacios?
Kas naudojasi brotheriu su riberiu - tai kaip ji prisitvirtinti - ar labai sudetinga, ar tikrai kiekviena kart reik meistra kviestis i pagalba?? Ar tvitinates pacios?
QUOTE(Diinna @ 2010 03 02, 16:18)
Sveikutes ir as su klausimeliu
Baik tu du šriubikai ir įkišt kas čia sudėtingo?
nezinau ar sudetinga riberis jau prisuktas buvo ale ziu tikrai du sriubeliai
dabar dar klausimums. karts nuo karto lieka tokios siulu ausys.... jauciu siulvedzio zmoniskai nesukaisau ir kartais nukrenta pvz 3 akys skirtingose eilese ale nesimato nes gi riberis uzdetas. jei mezgu 1*1 rezinka o toliau viskas gerai. ka ziuret kur klystu?
Verito nesu maciusi savose akyse... nezinau net ka patarti
dabar dar klausimums. karts nuo karto lieka tokios siulu ausys.... jauciu siulvedzio zmoniskai nesukaisau ir kartais nukrenta pvz 3 akys skirtingose eilese ale nesimato nes gi riberis uzdetas. jei mezgu 1*1 rezinka o toliau viskas gerai. ka ziuret kur klystu?
QUOTE(Frekė @ 2010 03 02, 16:08)
nezinau ar sudetinga riberis jau prisuktas buvo ale ziu tikrai du sriubeliai
del nukritimu, tai ir man taip buna, tiksliau pas mane po kelias akis neismezga, tai patarimas tik vienas, ziurek kiekvieoj eilej ar viskas gerai. o ir riberi per viena zemyn galima nuleist ir paziuret karts nuo karto (bent man tas nuleidimas buvo naujiena )
kaip liudna, nes visos kaip matau brotherius turi
o as su savaja mezgu ir toliau
tik foto nekokios kokybes
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 03, 17:28)
kaip liudna, nes visos kaip matau brotherius turi
cia mums liudna su brotheriais kariaut, o tu saunuolyte grazius darbelius tuo tarpu kuri
as irgi su savaja laiks nuo laiko pakariauju
Mezgejyte as vaziuodama pirkti net nezinojau kas manes laukia, vis sapnavosi kad kokia Neva6 tai kai pamaciau buvau maloniai nustebinta taip neplanuotai atsirado trecias brolis vardu brotheris (per bruksneli Simac OOOO ideja pavadinsiu Simuku kai oziuosis galesiu sakyt visi vyrai kiaules Simas irgi sory kieno vyras ar siaip pazistami Simai )
na ka ziema nesiruosia trauktis tai toks komplektukas
na ka ziema nesiruosia trauktis tai toks komplektukas
nu sakes, net nezinau kuris kuri labiau puosia: ar komplektukas vaiki ar vakis komplektuka..nu neturiu zodziu kaip grazu.. didziausias buckis modeliui