Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

nea nesulauksi biggrin.gif severiutes nemesiu. nes su ja galiu megzti storesnius nei su brotheriu. tiesiog negaila lauzyt.... o brotheris zinoma valdo biggrin.gif gera masina valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 01, 14:08)
nea nesulauksi biggrin.gif severiutes nemesiu. nes su ja galiu megzti storesnius nei su brotheriu. tiesiog negaila lauzyt.... o brotheris zinoma valdo biggrin.gif gera masina valdo biggrin.gif

thumbup.gif tinka ir taip biggrin.gif net labai tinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos! Senokai jau buvau ziurejusi sia tema, kiek grozybiu cia! O man va zut but Jusu pagalbos reikia verysad.gif Sios temos pacioje pradzioje maciau nuorodos i mezgimo masinu instrukcijas surasytos. As turiu mezgimo masina "Veritas 360", bet instrukcijos deja nera. Jau anksciau teiravausi, bet jokio atsakymo nesulaukiau, matomai jokia mergina tokia masina nesinaudojo. Pavasaris arteja, taip norisi ka nors nusiregzti, o naudotis nemoku blush2.gif Gal kartais kuriai is jusu teko naudotis "Veritu", gal galetumete patarti kaip su ja pradeti megzti, arba kur rasti tai reikalinga naudojimosi instrukcija. SOS!!! surrender.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ir as su klausimeliu 4u.gif
Kas naudojasi brotheriu su riberiu - tai kaip ji prisitvirtinti - ar labai sudetinga, ar tikrai kiekviena kart reik meistra kviestis i pagalba?? g.gif Ar tvitinates pacios?
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2010 03 02, 16:18)
Sveikutes smile.gif ir as su klausimeliu  4u.gif
Kas naudojasi brotheriu su riberiu - tai kaip ji prisitvirtinti - ar labai sudetinga, ar tikrai kiekviena kart reik meistra kviestis i pagalba??  g.gif Ar tvitinates pacios?

Baik tu smile.gif du šriubikai ir įkišt biggrin.gif kas čia sudėtingo?
Atsakyti
nezinau ar sudetinga riberis jau prisuktas buvo biggrin.gif ale ziu tikrai du sriubeliai biggrin.gif

dabar dar klausimums. karts nuo karto lieka tokios siulu ausys.... jauciu siulvedzio zmoniskai nesukaisau g.gif ir kartais nukrenta pvz 3 akys skirtingose eilese ale nesimato nes gi riberis uzdetas. doh.gif jei mezgu 1*1 rezinka o toliau viskas gerai. ka ziuret kur klystu?

Verito nesu maciusi savose akyse... nezinau net ka patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 03 02, 16:08)
nezinau ar sudetinga riberis jau prisuktas buvo biggrin.gif ale ziu tikrai du sriubeliai biggrin.gif

dabar dar klausimums. karts nuo karto lieka tokios siulu ausys.... jauciu siulvedzio zmoniskai nesukaisau g.gif ir kartais nukrenta pvz 3 akys skirtingose eilese ale nesimato nes gi riberis uzdetas.  doh.gif jei mezgu 1*1 rezinka o toliau viskas gerai. ka ziuret kur klystu?

Verito nesu maciusi savose akyse... nezinau net ka patarti g.gif

del nukritimu, tai ir man taip buna, tiksliau pas mane po kelias akis neismezga, tai patarimas tik vienas, ziurek kiekvieoj eilej ar viskas gerai. o ir riberi per viena zemyn galima nuleist ir paziuret karts nuo karto (bent man tas nuleidimas buvo naujiena blush2.gif )
Atsakyti
kaip liudna, nes visos kaip matau brotherius turi unsure.gif

o as su savaja mezgu ir toliau rolleyes.gif

user posted image

tik foto nekokios kokybes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 03 03, 17:28)
kaip liudna, nes visos kaip matau brotherius turi  unsure.gif

o as  su savaja mezgu ir toliau  rolleyes.gif
tik foto nekokios kokybes  blush2.gif

cia mums liudna su brotheriais kariaut, o tu saunuolyte grazius darbelius tuo tarpu kuri 4u.gif
Atsakyti
as irgi su savaja laiks nuo laiko pakariauju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mezgejyte as vaziuodama pirkti net nezinojau kas manes laukia, vis sapnavosi kad kokia Neva6 hihihi.gif tai kai pamaciau buvau maloniai nustebinta smile.gif taip neplanuotai atsirado trecias brolis vardu brotheris (per bruksneli Simac OOOO ideja pavadinsiu Simuku biggrin.gif kai oziuosis galesiu sakyt visi vyrai kiaules Simas irgi cool.gif sory kieno vyras ar siaip pazistami Simai biggrin.gif )biggrin.gif

na ka ziema nesiruosia trauktis tai toks komplektukas
user posted image
Atsakyti
nu sakes, net nezinau kuris kuri labiau puosia: ar komplektukas vaiki ar vakis komplektuka..nu neturiu zodziu kaip grazu.. wub.gif didziausias buckis modeliui oro_buckis.gif
Atsakyti