Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Letune @ 2010 02 28, 21:59)
Čia užėjo kalba apie Brother mašinas. Norėjau paklausti, gal žinot ar Brother KH 840 yra  2-jų adatinių (fantūrų) ar vienos?  ax.gif

visos jos vienos adatines reik riberi pirktis atskirai. nors buna jau sukomplektuoti. tarkim KH840 ir KR830 ar KR850.

Merisier, pavyko thumbup.gif uzdejau akis ir ant vienos adatines. laiminga kaip saldaini gavusi lotuliukas.gif doh.gif

mezgu ir konspektuojuosi. mezgimas viena adatine. uzsideti akis reikia ........ norint megzti presuotus rastus reikia...... na ir t.t. ir panasiai.

Zvirble, laukiu tavosios TOYOTA wink.gif jau konspektus kaip matai ruosiu biggrin.gif visteik nemanau kad kazkas labai skirsis nuo maniskio broliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 02 28, 22:59)
Čia užėjo kalba apie Brother mašinas. Norėjau paklausti, gal žinot ar Brother KH 840 yra  2-jų adatinių (fantūrų) ar vienos?  ax.gif

Merginos, absoliučiai visos visutėlės Brother ar Knitmaster mašinos yra vienpusės/vienos fontūros/adatinės ar kaip bepavadintum. Antroji adatinė NĖRA mašina - tai yra priedas. Jų numeracija atskira, gaminamos jos buvo atskirai, parduodamos irgi. Jų numeriai yra KR serijos, tuo tarpu mašinų - KH. Taigi, prie KH 840 tinka KR 830 riberis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 23:14)
visos jos vienos adatines reik riberi pirktis atskirai. nors buna jau sukomplektuoti. tarkim KH840 ir KR830 ar KR850.
Merisier, pavyko thumbup.gif uzdejau akis ir ant vienos adatines. laiminga kaip saldaini gavusi lotuliukas.gif  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif o tai instrukciju neturi? g.gif Blem, nu aš kalnus visokios medžiagos turiu, kelias ypatingai aiškias knygas, tik vat kur jom pasidalinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 02 28, 22:20)
thumbup.gif  thumbup.gif o tai instrukciju neturi? g.gif Blem, nu aš kalnus visokios medžiagos turiu, kelias ypatingai aiškias knygas, tik vat kur jom pasidalinti g.gif

kiek jos vietos uzima? as kazkada neseniai rasiau kur galima patalpint.
http://www_4shared_com/
cia galima nemokamai iki 200mb (vieno failo dydis iki 200mb, o bendrai 10gb) talpint ir prisijunkt su google acountu, o jei didesnis failas galiu rast vieta trumpam patalpint....
dar galima per skype parsisiust. gerai pakankinus google irgi galimas rast buda failus patalpint ir dalintis
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 02 28, 23:29)
kiek jos vietos uzima? as kazkada neseniai rasiau kur galima patalpint.
http://www_4shared_com/
cia galima nemokamai iki 200mb (vieno failo dydis iki 200mb, o bendrai 10gb) talpint ir prisijunkt su google acountu, o jei didesnis failas galiu rast vieta trumpam patalpint....
dar galima per skype parsisiust. gerai pakankinus google irgi galimas rast buda failus patalpint ir dalintis

Tai taip taip, čia sudėsiu, ką turiu skanuota ir parašysiu jums 4u.gif . Esmė, kad didžiosios knygos neskanuotos,o tam nebeturiu visai laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 02 28, 22:20)
thumbup.gif  thumbup.gif o tai instrukciju neturi? g.gif Blem, nu aš kalnus visokios medžiagos turiu, kelias ypatingai aiškias knygas, tik vat kur jom pasidalinti g.gif

turiu ta pagrindine knyga. ale ji angliskai blush2.gif as i vokieciu kalba buvau nuorentuota... o pati niekaip neismokau... na bet darau pagal knyga rasausi lietuviskai ir prisiminimai iskyla biggrin.gif tik dar neprisimenu kaip ant riberio mezgant kanteli kai uzsimeti akis uzsidedi svori reik apvaziuoti adatas aplink... nu neprisimenu nors tu ka ka ten spausti reik kad megztu apvaliai. tai akys negrazios gaunas unsure.gif bet ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 23:33)
turiu ta pagrindine knyga. ale ji angliskai   blush2.gif  as i vokieciu kalba buvau nuorentuota... o pati niekaip neismokau... na bet darau pagal knyga rasausi lietuviskai ir prisiminimai iskyla biggrin.gif tik dar neprisimenu kaip ant riberio mezgant kanteli kai uzsimeti akis uzsidedi svori reik apvaziuoti adatas aplink... nu neprisimenu nors tu ka ka ten spausti reik kad megztu apvaliai. tai akys negrazios gaunas unsure.gif bet ismoksiu biggrin.gif

Virsutinėj karietoj spaudi antra is dešinės mygtuką, o apatinėj - dešinį priekinį mygtuką pakeli viršun. biggrin.gif išmesgus tris eilutes nepamiršti atstatyt, kaip buvo mirksiukas.gif
Nu, bandom parsisiųst g.gif čia žadėtos formos ir išmatavimai 4u.gif
http://www_4shared_c...5/3_online.html
http://www_4shared_c...d/2_online.html
http://www_4shared_c...3/1_online.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 28 vasario 2010 - 22:38
QUOTE(Merisier @ 2010 02 28, 22:36)
Virsutinėj karietoj spaudi antra is dešinės mygtuką, o apatinėj - dešinį pakeli viršun. biggrin.gif išmesgus tris eilutes nepamiršti atstatyt, kaip buvo mirksiukas.gif

uzsirasom cool.gif ale gerus konspektus padarysiu sitaip viska rasydama biggrin.gif tik reiks i kompa suvesti ir lietuviska instrukcija paruosta lotuliukas.gif

o taip jei neatstatai tai galima apvaliai toki vamzdi megzti ania? g.gif
Papildyta:
aciu uz naudinga info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 02 28, 22:30)
Tai taip taip, čia sudėsiu, ką turiu skanuota ir parašysiu jums 4u.gif . Esmė, kad didžiosios knygos neskanuotos,o tam nebeturiu visai laiko verysad.gif

galeciau pagelbet, bet gaila, kad neturiu skanerio, o laiko turiu:(
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 23:47)
uzsirasom cool.gif ale gerus konspektus padarysiu sitaip viska rasydama biggrin.gif tik reiks i kompa suvesti ir lietuviska instrukcija paruosta  lotuliukas.gif

o taip jei neatstatai tai galima apvaliai toki vamzdi megzti ania? g.gif

Taip drinks_cheers.gif
Va mano darbas tokiu budu darytas
user posted image

QUOTE(delfinyte @ 2010 02 28, 23:58)
galeciau pagelbet, bet gaila, kad neturiu skanerio, o laiko turiu:(

Paskolinciau, bet mano multifunkcinis aparatas, t.y. ir telefonas, ir faksas, ir printeris, ir kopijuokle viename sad.gif Gaila, daugumai naudos butu...
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2010 03 01, 08:55)
Paskolinciau, bet mano multifunkcinis aparatas, t.y. ir telefonas, ir faksas, ir printeris, ir kopijuokle viename sad.gif Gaila, daugumai naudos butu...

pabandysiu paieskot, gal kas is pazistamu turi. o gal jus mergaites kuri turit?
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Naktį pabaigiau susiūti vyruo megztinį ir šiandien anksti ryte jis išmovė į komandiruotę, todėl nuotraukos bus kai grįš 4u.gif . Kaip ir sakiau, per mažas pavyzdėlis mane pavedė, todėl kaklas gavosi platokas ir per gilus. O kadangi kaklas per platus, tai ir patys nuslinko žemyn. Rankovė įsistatė puikiai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 20:04)
dekui uz sveikinimus... ale supratau kad su tom nevom megzti yra labai paprasta. einu dabar pabandyti uzsideti akis normaliai ant vienos fronturos. nes pvz vakar kuo graziausiai presiniai rastai gavosi o siandien nieks nesigauna doh.gif koks siandien menulis? g.gif vakar iki triju neuzmigau vis apie masina galvojau.... neturejo boba problemos isigyjo skias doh.gif  lotuliukas.gif

prašau nežlugdyti mano vilčiųųųųų doh.gif biggrin.gif

Laukiu iš tavo pusės žinutės 'severiutę išmečiau, brotheris valdo, pirkit visos tokius' biggrin.gif
Atsakyti