Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(357 @ 2010 02 25, 00:42)
čia iš manęs juokiesi  verysad.gif

Nea, iš pasakymo - kad pusvilnė pagalvotų, ką blogai padarė smile.gif Tave užjaučiu angel.gif
Atsakyti
neziau kodel jum ta ABC pusvilne skersuoja, man niekada neskersuoja rolleyes.gif

o cia mano darbelis, nors ir invalide mirksiukas.gif bet kazkad iseina blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 26, 16:23)
neziau kodel jum ta ABC pusvilne skersuoja, man niekada neskersuoja  rolleyes.gif

o cia mano darbelis, nors ir invalide  mirksiukas.gif bet kazkad iseina  blush2.gif

Gražu thumbup.gif O kas tau nutiko unsure.gif
Aš tai numezgiau dar vieną suknią, ačiū dievui pusseserė ją pati susisius thumbup.gif
Dabar bandysiu iš ABC lino savo dukrytei krikštynom suknią megzt. Iš UK gavau Liurexo, bandysiu susisukti smile.gif
Atsakyti
as gerokai nugara susitrenkiau, tai sunku sedeti prie masinytes

o is lino esu jau numezgus suknyte bet foto tai niekaip neiseina nes modeliukas laksto smile.gif

Atsakyti
istojau i brother kluba blush2.gif ... tikiuosi priimsit nes nors ir po pamokeliu ale viskas uzsimirso.... reik ne dienos o menesio kursu prie tokiu masinu, truputi kazka namie prisiminiau bet tikrai ne viska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 27, 23:56)
istojau i brother kluba blush2.gif ... tikiuosi priimsit nes nors ir po pamokeliu ale viskas uzsimirso.... reik ne dienos o menesio kursu prie tokiu masinu, truputi kazka namie prisiminiau bet tikrai ne viska ax.gif

sveikinu 4u.gif spėju, kad jėga įstoti į tą klubą smile.gif

Aš kaip tik su klausimu į tą pačią temą - tos, kurios turit patiries su senesnėm mašinom (NEVA ir panašaus tipo) ir naujesnėm perfokortinėm ar kaip ten jos vadinasi blush2.gif pasakykit, prašau, ar darbas su jom labai skiriasi?

Jaučiu DIDELĮ poreikį tobulesnei technikai, jau ir vyrą nuteikiau, kad bus šlaidų doh.gif bet bijau, kad gali būti sunku įvaldyti naują mašiną blush2.gif ir bus pinigai vėjais....prisipažinsiu, net akyse nesu mačiusi jokio Brother'io (jei neskaityti paveikslėlių internete) ir neįsivaizduoju, ar labai ženkliai ten viskas kitaip daroma. ax.gif

Merisier, kokia tavo mašina (sorry, turbūt jau 100 kartų rašei, bet aš neužfiksavau blush2.gif )
Atsakyti
aha jausmas smagus. o siaip galiu pasakyt sviezia galva. zinok skiriasi kaip diena ir naktis. as pirkau is gimines tai man dar pamokeles pravede ale kai info vienoje vietoje daug susimaise viskas. bet grizusi isleto po truputi pradejau atgaminti kas su kuom valgoma buvo... bet 2/3 dar neprisimenu.... kol kas geriausiai presiniai rastai sekasi biggrin.gif nes korta idedi ir nereik su papildoma karieta vazinet biggrin.gif nes dar kazkas ne taip su kiaurarasciu... kol dariau ten gavosi viskas o namie jau nebesigauna. na bet neprarandu vilties biggrin.gif ir nemoku akiu normaliai uzsideti doh.gif ant Nevos ar severiutes paprasta apsuki ir vaziuoji o cia unsure.gif

tiesa dar klausimuks Merisier, del tu saliu spalvotu. tu juos mezgi ant riberio su kortom? ar ir siaip nelieka siulu nes masina protingesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 28 vasario 2010 - 09:46
QUOTE(357 @ 2010 02 28, 01:07)
sveikinu  4u.gif spėju, kad jėga įstoti į tą klubą  smile.gif

Aš kaip tik su klausimu į tą pačią temą - tos, kurios turit patiries su senesnėm mašinom (NEVA ir panašaus tipo) ir naujesnėm perfokortinėm ar kaip ten jos vadinasi  blush2.gif  pasakykit, prašau, ar darbas su jom labai skiriasi?

Jaučiu DIDELĮ poreikį tobulesnei technikai, jau ir vyrą nuteikiau, kad bus šlaidų  doh.gif bet bijau, kad gali būti sunku įvaldyti naują mašiną blush2.gif ir bus pinigai vėjais....prisipažinsiu, net akyse nesu mačiusi jokio Brother'io (jei neskaityti paveikslėlių internete) ir neįsivaizduoju, ar labai ženkliai ten viskas kitaip daroma.  ax.gif

Merisier, kokia tavo mašina (sorry, turbūt jau 100 kartų rašei, bet aš neužfiksavau  blush2.gif )

Tikrai išmoksi, nieko ten sudėtingo 4u.gif Blogiausiu atveju - parduosi gi smile.gif Aš savo mamos kai pardavinėjau, nupirko momentaliai už dar brangiau, nei pirkau biggrin.gif . O mano Brother KH-965 ir KH-891, taigi, ir su perfokortine mezgu dabar (kai pas močiutę būnam su dukryte), ir su elektronine namuose.

QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 10:29)
tiesa dar klausimuks Merisier, del tu saliu spalvotu. tu juos mezgi ant riberio su kortom? ar ir siaip nelieka siulu nes masina protingesne g.gif

Nea, čia su elektronine, tik su viršutine adatine. Vadinamas angliškai "fairisle". O siūlai tai lieka, aš per pusę lenkiu ax.gif O tie raštai, kur susimezga siūlai, tai tik keli yra, čia tuck stitch multi colour 4u.gif

Ai, dėl akių uždėjimo- gali ir čia užsukt mirksiukas.gif tik nepamiršk svorių kabinti. Iš kitos pusės, gi lengviau standartiškai - išstumi kas antrą adatą į priekį, numezgi eilutę, pakabini dantukus, svorius, tada likusias adatas pastumi į darbinę poziciją, lėtai išmezgi antrą eilutę ir voila smile.gif varai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 28 vasario 2010 - 15:03
nuosirdziausiai sveikiju Freke su nauju pirkiniu thumbup.gif
as irgi galbut kita savaite jau turesiu nauja masinike (niu ne nauja, bet naujesne nei maniske dabartine Nevuke), bus Toyota, truputi gasdina, kad ne Brotheris, sakau, gal nerasiu pakankamai informacijos, jeigu iskiltu klausimuku.. blush2.gif bet cia, manau susirenka pacios protingiausios mezgejos 4u.gif ir pagalbos sulauksiu blush2.gif
Atsakyti

Sveikinu, aš irgi neseniai į šį klubą įstojau, o koks tavo Brother numeriukas? Aš dar nespėjau visų galimybių ištyrinėt, kankinu šiuo metu riberį tongue.gif , įdomu su tuo riberiu, kartais lyg ir mezga puikiausiai, o kartais nors tu ką, užsispiria ir neišmezginėja akių. Gavau patarimą iš vienos mezgėjos, išsiimti adatas ir pasidėjus ant kokios kaladėlės su plaktuku patiesinti, atrodo, kad šiek tiek veikia, mezga lyg ir geriau.
Atsakyti
QUOTE(Peliux @ 2010 02 28, 18:05)
Sveikinu, aš irgi neseniai į šį klubą įstojau, o koks tavo Brother numeriukas? Aš dar nespėjau visų galimybių ištyrinėt, kankinu šiuo metu riberį  tongue.gif , įdomu su tuo riberiu, kartais lyg ir mezga puikiausiai, o kartais nors tu ką, užsispiria ir neišmezginėja akių. Gavau patarimą iš vienos mezgėjos, išsiimti adatas ir pasidėjus ant kokios kaladėlės su plaktuku patiesinti, atrodo, kad šiek tiek veikia, mezga lyg ir geriau.

maniskis 860 ir riberis 830 kiek jiems metu nezinau smile.gif

mane truputi apmoke bet tiek informacijos nespejau suvirskinti ir pamirsau doh.gif o knygose ne viskas ten parodyta normaliai.... na man blondinei ne viskas aisku lotuliukas.gif blush2.gif kol kas labiausiai aisku riberis. na dviem fronturom megzti.... kartais kyla noras pastatyti savo severiute atgal i darbine padeti blush2.gif lotuliukas.gif

dekui uz sveikinimus... ale supratau kad su tom nevom megzti yra labai paprasta. einu dabar pabandyti uzsideti akis normaliai ant vienos fronturos. nes pvz vakar kuo graziausiai presiniai rastai gavosi o siandien nieks nesigauna doh.gif koks siandien menulis? g.gif vakar iki triju neuzmigau vis apie masina galvojau.... neturejo boba problemos isigyjo skias doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia užėjo kalba apie Brother mašinas. Norėjau paklausti, gal žinot ar Brother KH 840 yra 2-jų adatinių (fantūrų) ar vienos? ax.gif
Atsakyti