QUOTE(357 @ 2010 02 28, 01:07)
sveikinu
spėju, kad jėga įstoti į tą klubą
Aš kaip tik su klausimu į tą pačią temą - tos, kurios turit patiries su senesnėm mašinom (NEVA ir panašaus tipo) ir naujesnėm perfokortinėm ar kaip ten jos vadinasi
pasakykit, prašau, ar darbas su jom labai skiriasi?
Jaučiu DIDELĮ poreikį tobulesnei technikai, jau ir vyrą nuteikiau, kad bus šlaidų
bet bijau, kad gali būti sunku įvaldyti naują mašiną
ir bus pinigai vėjais....prisipažinsiu, net akyse nesu mačiusi jokio Brother'io (jei neskaityti paveikslėlių internete) ir neįsivaizduoju, ar labai ženkliai ten viskas kitaip daroma.
Merisier, kokia tavo mašina (sorry, turbūt jau 100 kartų rašei, bet aš neužfiksavau
)
Tikrai išmoksi, nieko ten sudėtingo
Blogiausiu atveju - parduosi gi
Aš savo mamos kai pardavinėjau, nupirko momentaliai už dar brangiau, nei pirkau
. O mano Brother KH-965 ir KH-891, taigi, ir su perfokortine mezgu dabar (kai pas močiutę būnam su dukryte), ir su elektronine namuose.
QUOTE(Frekė @ 2010 02 28, 10:29)
tiesa dar klausimuks Merisier, del tu saliu spalvotu. tu juos mezgi ant riberio su kortom? ar ir siaip nelieka siulu nes masina protingesne
Nea, čia su elektronine, tik su viršutine adatine. Vadinamas angliškai "fairisle". O siūlai tai lieka, aš per pusę lenkiu
O tie raštai, kur susimezga siūlai, tai tik keli yra, čia tuck stitch multi colour
Ai, dėl akių uždėjimo- gali ir čia užsukt
tik nepamiršk svorių kabinti. Iš kitos pusės, gi lengviau standartiškai - išstumi kas antrą adatą į priekį, numezgi eilutę, pakabini dantukus, svorius, tada likusias adatas pastumi į darbinę poziciją, lėtai išmezgi antrą eilutę ir voila
varai