Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

tada dar klausimelis. balto salio ziuriu apacia dantukais daryta, o sonai bus kazkaip apdoroti? nes kiek izlibinu jie rieciasi g.gif kas saliuose labiausiai ir nervyja kad raitosi kaip zalciai....
Atsakyti
Freke, gal katino schemutę būtų galima? ax.gif Man jis baisiai aristokratiškas, mano bachūriukam gerai sueitų smile.gif
Atsakyti
galima tik jis toks nedidskas. nebent pasididinsi pati g.gif mano trimeciui pats tas ax.gif tik apacioj kanteli (rezinka padidint reiktu)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 24, 11:25)
tada dar klausimelis. balto salio ziuriu apacia dantukais daryta, o sonai bus kazkaip apdoroti? nes kiek izlibinu jie rieciasi g.gif kas saliuose labiausiai ir nervyja kad raitosi kaip zalciai....

Nu vat galvoju, kad reikia kažką daryt g.gif bet tai kad man ir apnėrus riečiasi dažniausiai doh.gif Pabandysiu pradžioj išlyginti, gal užteks ir to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2010 02 23, 13:30)
Tiesa, dar norėjau paklaust, kaip apykakles darot - prisiuvat, ar mezgat iš surinktų akių?

kartais iš surinktų, kartais priketliuoju ax.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 02 23, 22:09)
na stai mano vargelis.... tos pirmosios skylutes uzsilenks ir bus dantukai. o trys eiles rombu = 5 valandos doh.gif tikrai kalejimo darbas, bet zinokit mane veza biggrin.gif

lotuliukas.gif
vertas pastangų grožis thumbup.gif dailiai 4u.gif

QUOTE(Merisier @ 2010 02 23, 23:14)
thumbup.gif
Iš surinktų akių dažniausiai. Galą palieku atvirą ir tada prisiūnu rankomis.
Pora paskutinių darbelių smile.gif Dar numezgiau dvi vaikiškas suknutes, moterišką, bet dar nenufotkinau doh.gif  ir dar vieną moterišką, kuri dar nesusiūta ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
kada tu tiek spėji numegzti? doh.gif aš apakus
ir dar šitaip gražiai wub.gif

žinok, mano balta pusvilnė skersuoja.. verysad.gif padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2010 02 24, 14:27)

žinok, mano balta pusvilnė skersuoja.. verysad.gif padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar..  unsure.gif

Kaip gaila...Gal pabandyk pagarinti arba pora kartu persukti?
Atsakyti
skersuoja tai ta prasme mezginys kazkaip kitaip eina? nes savo liemene- tunika megziau nu neatrode kad eitu kreivai o susiuvau ziu kad sonine siule sukasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 02 24, 19:19)
skersuoja tai ta prasme mezginys kazkaip kitaip eina? nes savo liemene- tunika megziau nu neatrode kad eitu kreivai o susiuvau ziu kad sonine siule sukasi g.gif

taip, mėginukas matosi, kad įstrižokas toks šiek tiek g.gif
Atsakyti
Merisier, fantastiški šaliai. O jau kaip gražiai uždrapiruoti ant manekeno wub.gif

QUOTE(Frekė @ 2010 02 23, 23:05)
na kaip paprasta technologija smile.gif bandziau uzlenkus permegzti bet negraziai gavosi... tai prisiunu veliau ta krasteli. ryt nupyskinsiu kaip atrodo nes kaip tik siunu suknute viena kur galai irgi taip pat padoroti.

O pas tave čia mezginio pradžia ar pabaiga tie dantukai? Nes pradžioj tai labai paprasta juos padaryti. Numezgi lygiu mezgimu kiek ten reikia eilių (aš dažniausiai mezgu 10), tada perkeliu kasantrą akį ant gretimos adatos ir padidinus retumą pramezgu vieną eilę. Tankumą grąžinu į pradinę padėtį, numezgu dar tiek pat akių. Tada apatines akis užkeliu ant adatų (sulenkiu pusiau tą numegztą gabaliuką). Viskas, mezgama toliau. Ir siūti nereikia.
Atsakyti
mano balta pusvilnė skersuoja.. verysad.gif padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar.. unsure.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Freke, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jo-ma-Jo: 24 vasario 2010 - 23:26
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2010 02 25, 00:25)

čia iš manęs juokiesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2010 02 24, 21:19)

O pas tave čia mezginio pradžia ar pabaiga tie dantukai? Nes pradžioj tai labai paprasta juos padaryti. Numezgi lygiu mezgimu kiek ten reikia eilių (aš dažniausiai mezgu 10), tada perkeliu kasantrą akį ant gretimos adatos ir padidinus retumą pramezgu vieną eilę. Tankumą grąžinu į pradinę padėtį, numezgu dar tiek pat akių. Tada apatines akis užkeliu ant adatų (sulenkiu pusiau tą numegztą gabaliuką). Viskas, mezgama toliau. Ir siūti nereikia.

tai zinau sita. tik kad neber tankumo didesnio.... jau ir taip 10 mezgu. cia siulai vernito ne is babinos o matkelio tai jau 10 tankumas man pats tas.... ir butent cia nesigavo taip daryti nes ten tik po max 6 eiles galiu lygiai megzti.... nes jei daugiau tai kiaurarastis keliasi aukstyn, juk nedarysi ant tos atnareles. o ilgis ribotas (kad nebutu iki keliu ir ilgiau ax.gif )
Atsakyti