tada dar klausimelis. balto salio ziuriu apacia dantukais daryta, o sonai bus kazkaip apdoroti? nes kiek izlibinu jie rieciasi kas saliuose labiausiai ir nervyja kad raitosi kaip zalciai....
Freke, gal katino schemutę būtų galima? Man jis baisiai aristokratiškas, mano bachūriukam gerai sueitų
QUOTE(Frekė @ 2010 02 24, 11:25)
tada dar klausimelis. balto salio ziuriu apacia dantukais daryta, o sonai bus kazkaip apdoroti? nes kiek izlibinu jie rieciasi kas saliuose labiausiai ir nervyja kad raitosi kaip zalciai....
Nu vat galvoju, kad reikia kažką daryt bet tai kad man ir apnėrus riečiasi dažniausiai Pabandysiu pradžioj išlyginti, gal užteks ir to
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2010 02 23, 13:30)
Tiesa, dar norėjau paklaust, kaip apykakles darot - prisiuvat, ar mezgat iš surinktų akių?
kartais iš surinktų, kartais priketliuoju
QUOTE(Frekė @ 2010 02 23, 22:09)
na stai mano vargelis.... tos pirmosios skylutes uzsilenks ir bus dantukai. o trys eiles rombu = 5 valandos tikrai kalejimo darbas, bet zinokit mane veza
vertas pastangų grožis dailiai
QUOTE(Merisier @ 2010 02 23, 23:14)
Iš surinktų akių dažniausiai. Galą palieku atvirą ir tada prisiūnu rankomis.
Pora paskutinių darbelių Dar numezgiau dvi vaikiškas suknutes, moterišką, bet dar nenufotkinau ir dar vieną moterišką, kuri dar nesusiūta
kada tu tiek spėji numegzti? aš apakus
ir dar šitaip gražiai
žinok, mano balta pusvilnė skersuoja.. padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar..
QUOTE(357 @ 2010 02 24, 14:27)
žinok, mano balta pusvilnė skersuoja.. padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar..
Kaip gaila...Gal pabandyk pagarinti arba pora kartu persukti?
skersuoja tai ta prasme mezginys kazkaip kitaip eina? nes savo liemene- tunika megziau nu neatrode kad eitu kreivai o susiuvau ziu kad sonine siule sukasi
QUOTE(Frekė @ 2010 02 24, 19:19)
skersuoja tai ta prasme mezginys kazkaip kitaip eina? nes savo liemene- tunika megziau nu neatrode kad eitu kreivai o susiuvau ziu kad sonine siule sukasi
taip, mėginukas matosi, kad įstrižokas toks šiek tiek
Merisier, fantastiški šaliai. O jau kaip gražiai uždrapiruoti ant manekeno
O pas tave čia mezginio pradžia ar pabaiga tie dantukai? Nes pradžioj tai labai paprasta juos padaryti. Numezgi lygiu mezgimu kiek ten reikia eilių (aš dažniausiai mezgu 10), tada perkeliu kasantrą akį ant gretimos adatos ir padidinus retumą pramezgu vieną eilę. Tankumą grąžinu į pradinę padėtį, numezgu dar tiek pat akių. Tada apatines akis užkeliu ant adatų (sulenkiu pusiau tą numegztą gabaliuką). Viskas, mezgama toliau. Ir siūti nereikia.
QUOTE(Frekė @ 2010 02 23, 23:05)
na kaip paprasta technologija bandziau uzlenkus permegzti bet negraziai gavosi... tai prisiunu veliau ta krasteli. ryt nupyskinsiu kaip atrodo nes kaip tik siunu suknute viena kur galai irgi taip pat padoroti.
O pas tave čia mezginio pradžia ar pabaiga tie dantukai? Nes pradžioj tai labai paprasta juos padaryti. Numezgi lygiu mezgimu kiek ten reikia eilių (aš dažniausiai mezgu 10), tada perkeliu kasantrą akį ant gretimos adatos ir padidinus retumą pramezgu vieną eilę. Tankumą grąžinu į pradinę padėtį, numezgu dar tiek pat akių. Tada apatines akis užkeliu ant adatų (sulenkiu pusiau tą numegztą gabaliuką). Viskas, mezgama toliau. Ir siūti nereikia.
mano balta pusvilnė skersuoja.. padėjau į šoną, kad pagalvotų, ką blogai padarė..bandysiu vėliau dar..
[/quote]
Freke, aciu labai
[/quote]
Freke, aciu labai
QUOTE(Lauružė @ 2010 02 24, 21:19)
tai zinau sita. tik kad neber tankumo didesnio.... jau ir taip 10 mezgu. cia siulai vernito ne is babinos o matkelio tai jau 10 tankumas man pats tas.... ir butent cia nesigavo taip daryti nes ten tik po max 6 eiles galiu lygiai megzti.... nes jei daugiau tai kiaurarastis keliasi aukstyn, juk nedarysi ant tos atnareles. o ilgis ribotas (kad nebutu iki keliu ir ilgiau )