QUOTE(Letune @ 2010 02 17, 22:46)
O ar ne Vilniuje Ditekse pasirinkimas siūlų spalvų megzti mašina didesnis? Aš nebuvau Vilniuje esu iš Kauno, tai pavydžiu vilnietėms Ditekso, nes Kaune jo nėra. O kažkada esu buvusi ABC siūluose, tai nebuvo didelio spalvų pasirinkimo. Matyt vienu metu neužveža daug spalvų (turiu omeny plonus siūlus babinose), Na ir kainos galKauno siūlų mažesnės? Nes čia siūlai babinose lietuviški daugiausia.
O linas natūralios spalvos ar balintas?. Ar tiktų jo storis megzti mašina su Neva? Ir kokia kaina?
Didesnis spalvų pasirinkimas, bet kaina už kilogramą 60lt, o ABC siūluose 10-15
Linas bent jau mano pirktas - balintas, aš vestuvinę suknelę iš jo bandysiu megzt - susuksiu du lino su liurekso vienu siūliuku, iš UK užsisakiau.
QUOTE(357 @ 2010 02 17, 23:41)
atleiskit už diletantišką klausimą, o pusvilnės ir vilnos kainos čia už kokį kiekį?
Mane domintų balta plona pusvilnė babinose ir medvilnė arba linas.
Nugis už kilgramą. O babinose kiekis tai pusvilnės apie 1,5 kg, lino nuo 200gr iki kilogramo, dažyto lino apie 1,5kg. O medvilnė buvo tik kamuoliukuose...
QUOTE(babouziuke @ 2010 02 18, 09:38)
Merisier, man reikėtų baltos, tamsiai pilkos, ryškiai raudonos, violetinės, juodos, žalios smaragdinės, šviesiai ružavos, tamsiai mėlynos. Man reikia vilnos ir pusvilnės, bet labiau pusvilnės. O tų siūlų kokia tiksli kaina babinos? O storis panašus kaip pusvilnės Ditekse?
Balta-linas buvo ir pusvilnė, tamsioai pilka pusvilnė, raudonos nebuvo, ir aš norėjau
, tik Vernito raudona buvo pusvilnė (su akrilu), bet kamuoliukuose mezgimui rankomis, violetinė buvo storoka matkeliuose (esu mezgus su ja mašina kelnes vaikui, visai nieko), juoda yra plona babinose, pirkausi ir sau, smaragdinės nėra, šviesiai ružavos nėra, tik tokia pusiau oranžinė
tamsiai mėlynos nėra. Kaina babinos juodos man gavosi 20lt, baklažaninės irgi, piulkos irgi būtų panašiai, lino balto 16lt. Storis pilkos panašus, juoda ir balta plonesnė
QUOTE(Bonapartas @ 2010 02 18, 10:16)
Merisier, kaip gerai būtų tas akis išmokti paskaičiuoti. O gal galima pasinaudoti zipu ( suglaudinti ).
Dar noriu paklausti, ar plaunate mezginį detalėmis, ar jau sumegstą, ir ar lyginate.
Bandžiau, nesumažėja beveik...O plaunu jau pabaigtą