QUOTE(zvirble @ 2010 02 17, 13:59)
Sveikos, merginos, pribrendo ir man reikalas įsigyti ką nors galingesnio nei mano Nevuke 1. Pasiskaitinejau temukes, vistiek nėra lengva apsispręsti kokią mašinikę geriau rinktis, kiek suprantu, geriausia būtų Brother, gal galėtumėt patarti, kurį numeriuką geriausia pirkti? Santaupos nemilžiniškos, todėl pirkčiau dėvėtą, norėčiau su perfokortom..
Jaučiu, kad kiek mašinų modelių, tiek gali būti nuomonių..
SILVER REED SK-155 3 klasė
SILVER REED SK-280 5 klasė
SILVER REED SK-270 7 klasė
Labukas visoms...nu užsinorėjau išmokt mezgimo mašina megst--tiesiog dėl savęs, turiu dar panelių namie;)---nu bet neturiu jokio supratimo...prisiskaičiau čia intike apie tas mašinas (kainos ir sudėtingumai įvairūs;)---kas pasakys nuo ko pradėt?? Ką reiškia tos klasės mašinų? (kuo idedsnė geriau ar blogiau;)---žodžiu, įmanoma šiaip vienai išmokt megst pagal intrukciją ar būtini kokie tai kursai ar pamokymai kitų?
visoms nuoširdžiai ačiū už papasakojimus
Papildyta:
QUOTE(vasaruolė @ 2010 02 17, 14:07)
SILVER REED SK-155 3 klasė
SILVER REED SK-280 5 klasė
SILVER REED SK-270 7 klasė
Labukas visoms...nu užsinorėjau išmokt mezgimo mašina megst--tiesiog dėl savęs, turiu dar panelių namie;)---nu bet neturiu jokio supratimo...prisiskaičiau čia intike apie tas mašinas (kainos ir sudėtingumai įvairūs;)---kas pasakys nuo ko pradėt?? Ką reiškia tos klasės mašinų? (kuo idedsnė geriau ar blogiau;)---žodžiu, įmanoma šiaip vienai išmokt megst pagal intrukciją ar būtini kokie tai kursai ar pamokymai kitų?
visoms nuoširdžiai ačiū už papasakojimus
prirašiau ką norėčiau sužinot...ir vėl klausimai kyla;)---kas tos perfokortos...kažkas su raštais susiiję? Prisižiūrėjau tų mašinų mezgimo---nepigios jos---kas tie fontūra? adatų kiekis skirtingas, kiek geriausia kad jū būtų?? Milimetrai tarp jų--irgi , o kiek turėtų būt? OIJOJOJ
praeis noras ir megst
Papildyta:
QUOTE(357 @ 2010 02 10, 15:28)
vaaaaaaaaaaau, merginos, aš be žado
reikia eiti man ieškoti kitos temos, kur renkasi mezgėjos-mėgėjos, nes čia aš ryšiai tarp profesionalių ne į temą pataikiau
Freke, primink, kokia tavo mašina? Nerealūs vykrutasai
aš irgi taip norėėėėėčiau
oi, ir aš tik skaitau skaitau---ir nieko nebesuprantu kaip čia ką megsti;)---rimtai reikia pradedančioms mezgėjoms su mašinomis puslapio
Papildyta:
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 03, 21:39)
nu jo ir varom mergytes
kol gryzau si darbu namo o jus kiek cia visko parodet ir pasnekejot.
labai grazus salikai
vakarir as sali numezgiau ,bet isardziau kazkas netaip
tai susinervinus suknute numezgiau
. va
o tas pirmas rimtas darbelis tai jau labai kruopsciai padarytas, sekmes kuryboje
jazau kokia graži suknelė
---sveikinimai...
ir aš vis mastau, kad noriu išmkt su mezgimo mašina, bet neturiu supratimo kaip ten tie mezgimai vyksta