Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos V

QUOTE(Peliux @ 2010 02 12, 10:57)
CODE
akis as apsiskaiciuoju senu geru metodu biggrin.gif nusimezgu pavyzdeli ir susiskaiciuoju kiek akiu i 10cm telpa. o tada kryzmai sudauginu ir tiek. ax.gif

Ką reiškia kryžmai sudauginu, na man su skaičiavimais tai tamsus miškas  doh.gif . Aš plotį tiesiog apskaičiuoju pamatavus kiek akių telpa į 10 cm, paskui padalinu tą skaičių iš 10 ir gaunu kiek akių telpa į 1 cm ir ilgį analogiškai.

tai ir yra kryzmai sudauginti ax.gif cia musu chemike juokaudavo sitaip kryzmai sudauginkit ir viskas smile.gif

pasimatuoji kiek akiu yra 10cm tarkim 20
tai ir rasai:
10-20
50-x tai x=(50*20)/10

nu bet jei kas pasakys kad su masina megzti kaip du pirstus apm**** ausis nusuksiu.... duoduosi 4 valandas o numezgiau tik 20cm aukstyn doh.gif lygiai tiesiai sutinku ner ten per daug vargo nu bet akis perrinkinet ir perkelineti wacko.gif aisku ta reikala pagreitintu perfokortine masina biggrin.gif ale mano mieloji severiute to neturi...
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 12, 15:13)
tai tu itempima padidink pirmose eilese, tada to siulo laisvo bus maziau, ir graziau bent jau as taip darau  mirksiukas.gif

tai kad uzdedu ant 0, kitos tris eiles ant 1. nebent tus venetus mazint, o atrodo, kad tas uzdejimas ir garbanojas...
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 02 02, 00:07)
sveikutes,

as jau vel dirbu  lotuliukas.gif

ir cia mano naujas darbelis  ax.gif

user posted image

ir visom linkiu susidraugauti su savo naujais zaisliukais (masinytem).
Papildyta:
bet jau nuotraukas sutvarkyti tai  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif suknelė tai nuostabi, graži. ir aš tokios noriu, tik reikia mašina pirma išmokti, o laiko taip ir nėra verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atsiprašau, kad taip ilgai neatrašiau, nes laiko tik dabar truputį atsirado.
Tai va. Aš jokių kursų nelankiau, bet iš Rusijos pirkau video kursus mezgimo mašina. Kaip apskaičiuoti ir megzti visokius mezginius (megztinius, sijonus, kelnes, kojines, reglaną) paaiškinta labai aiškiai ir paprastai. Jeigu yra norinčių pirkti, tai galiu parodyti kur pirkau. Tas kursas kainavo 79$. Kursas rusų kalba. Visi paskaičiavimai daugiau orientuoti moterims, bet jeigu norit megzti vyrams ar vaikams, tai tereikia pakeisti tik porą skaičių.
Nepykit, bet taip paprastai pasidalinti negaliu, nebent galit užsirašyti pas mane į pamokas 4u.gif .
O dėl rankovės gal ir galim susitarti. 4u.gif Laisvesnę dieną įmesiu brėžinį ir pabandysiu ant moteriško varianto trumpai papasakoti kaip ten apsiskaičiuoja 4u.gif
Atsakyti
saunuole babouziuke, kad taip stropiai ziuri ir mokaisi megzti thumbup.gif

manau kad norint ir pacios galim po truputi ismokti visko tik mum visom reikia kantrybes mirksiukas.gif

Atsakyti
oho rimtai babouziuke tu cia smile.gif visiskai su tavim sutinku jei esi sumokejusi nemazus pinigus tai tikrai neverta dalintis su visomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va
as jau laukiu paslapcia vasaros tad rosiuosi jai jau dabar mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
mezgejyte ne mano stiliukas bet labai smagi suknyte mirksiukas.gif

na ir maniske biggrin.gif dar viena dryziuke bet eita lengvesniu butu. Yarn art siuliukai kur dryzai patys susidelioja. tai priekis su nugara skiriasi truputi... o blauzdinukems jau kas liko blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
freke nu labai jau gazus tavo dryziukai thumbup.gif . as vis paziurejus tavo darbelius noriu savajai ka nors tokio numegzti bet... rolleyes.gif taip ir neprisiruosiu

o cia salis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezgejyte: 16 vasario 2010 - 09:14
su tavo tempais tai numegztum per viena vakara wink.gif svarbu sugalvoti ar skirtingu siulu dryziai eis ar vieno spalvoto siulo. sita paskutine tai vieno siulo tai galiuku kaisiot nereikejo tai pagaminau per pusdieni ax.gif

Atsakyti
nu kokie tie mano tempai rolleyes.gif tiesiog sedi ir darai, o su siuvimu tai sunku doh.gif

tai kad tavo tempai irgi neblogi mirksiukas.gif

o kazi kur visos koleges dingo g.gif
Atsakyti
Sveikos koleges 4u.gif . Aš vakar jau pasiskaičiavau megzti vyrui megztinį - golfą ir vakare ėjau megzti. Prisinervavau doh.gif . Vienoj pusėj niekaip gumytė nenorėjo megztis, vis vėlė siūlą ir numetinėjo akis doh.gif . 3 kartus bandžiau ir vis tas pats. Nu nenorėjo mašinka dirbti ir viskas. Šiandien atsikėliau pradėjau megzti ir viskas normaliai. Taip ir likau nesupratus kas ten vakar buvo schmoll.gif .
Merginos, tai ar bus norinčių sužinoti kaip aš rankovę aspskaičiuoju? Jeigu taip, tai pasistengčiau šiandien vakare įdėti aprašymą ir geriausiai būtų panaudoti kažkurios iš jūsų išmatavimus. Prie rankovės papasakočiau ir kaip pažastis apsiskaičiuoja ir mezgasi, nes rankovė ir pažastis neatsiejami dalykai. 4u.gif
Atsakyti