o taip dirba septinmecio berniuko pirstukai...parodziau,kaip reikia issitampyt siulus ir taip padare pats,o isristi jau mokejo tai va merginos pirmyn,jei sugeba mazi vaikai tai ir jus sugebesit
cia
Zuiki kada tu miegi ir visa kita pasidarai,jei tokiais tempais servetkas varai
labutis
ko gero ir as uzsikresiu situo groziu, tik noriu sesiakapmiu o ten nesuprantu kaip ten tuos siuliukus tampyt reiktu, viska siaksu su kvadratu tik
Silsta, noriu pas tave i svecius nors ir ne kauniete esu bet daznai bunu ten
ko gero ir as uzsikresiu situo groziu, tik noriu sesiakapmiu o ten nesuprantu kaip ten tuos siuliukus tampyt reiktu, viska siaksu su kvadratu tik
QUOTE(Lady Dy @ 2012 01 06, 09:18)
Zuiki kada tu miegi ir visa kita pasidarai,jei tokiais tempais servetkas varai
miegu miegu as,po 8-9 val kaip priklauso zmogui...o ziema kiek cia to darbo
o darau tik telika ziuredama vakarais,diena kiti uzsiemimai
QUOTE(ingauk @ 2012 01 06, 14:55)
labutis
pirmuose puslapiuos esu ikelus nuorodas,kur yra parodyta kaip issitampyti siulus...jeigu tikrai nesuprasi tai rasyk cia ir pasistengsiu nufotkint visa procesa su paaiskinimais
Šaunuolis berniukas
Meginu daryti servetele. Vakar uzsidejau siuliukus ir pradejau suraisioti. Kol kas sunkiai sekasi, nes negraziai atrodo tas suraisomas siulas.
QUOTE(ingauk @ 2012 01 06, 14:55)
labutis
Atleisk, tik dabar pastebėjau tavo norą pas mane į svečius. Gerokai vėluoju Visada būsi laukiamas svečias, prašom atvykti, tik pranešk kada...
QUOTE(~saulyte~ @ 2012 01 23, 19:11)
Meginu daryti servetele. Vakar uzsidejau siuliukus ir pradejau suraisioti. Kol kas sunkiai sekasi, nes negraziai atrodo tas suraisomas siulas.
saunuole,kad emeis daryt...mano pirmieji bandymai irgi tikrai ner grazus,geda kam ir parodyt...turi atidirbt ranka,o kartais ir siulas buna nedekingas...
imesk foto kaip tau sekas daryt...smalsu
Keliu tema i virsu