Nesitikėjau,kad reikės tokio dalyko klausti,bet pasirodo prireikė-ar šį mėnesį visi gavo tokią pašalpą,kokia yra priskaičiuota? Aš gavau mažesnę Gal kas gali pasakyti kodėl?
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 02 20, 20:42)
dar norejau pasiklausti.dabar man paskyre net kovo 23d atvykti,labai velai.tai as uz vasari gausiu tik po 23d?kaskokia nesamone vasari paskyre ateiti 10d o kova tai net 23d menesio gale net.,tai kol paskaiciuos jie tai vel gausi paskutine diena vos ne menesio.
Taip, už vasarį gausite tik po to kai apsilankysite pas konsultantę, t.y. po kovo 23 d., nebent galite nueiti nesavo laiku, mėnesio pradžioj tiesiog pasakykit, kad buvot šalia ir atėjot atsižymėti, bet ateisit ir paskirtą dieną, manau konsultantė nsupyks
QUOTE(agno @ 2010 02 21, 10:29)
Nesitikėjau,kad reikės tokio dalyko klausti,bet pasirodo prireikė-ar šį mėnesį visi gavo tokią pašalpą,kokia yra priskaičiuota? Aš gavau mažesnę Gal kas gali pasakyti kodėl?
Jei jums buvo paskirta pašalpa didesnė nei 650 Lt. tada turėjote gauti mažiau, nes nuo sausio pašalpos lubos yra 650 Lt.
QUOTE(willijag @ 2010 02 20, 21:23)
kiek zinau, turi siulyt darba pagal specialybe, jei tokio atsisakytum ,tai negerai, gali isbraukt nu draudimo agento darbas su verslo liudijimu, tai atsiprasau kokios ten pajamos gali but, tik islaidos gal cia tik gasdina? prasykites persikvalifikuot, gal kursus kokius pasiulys, jei jau jusu specialybe nepaklausi. nors i kursus rodos be jokios profesijos bedarbius siuncia, reik issiaiskint
ejau i darbo pokalbi del draudimo darbintis:
tikrai reikia verslo liudijima issipirkti+ mokesciai.
draudimo sistema : apdraudi zmogu pvz. 6men tu iskarto gauni nuo to komisinius, bet jei kliento draudimo mokejimas padalintas dalimis, ir jis moka tarkim kas 2men. tai po 2men jis tampa nemokus, is taves iskaiciuoja tas sumas.
logikos nulis.
QUOTE(agno @ 2010 02 21, 10:29)
papildau,kad čia ne tiek atvejai: kai sumažintos lubos, kai ne pilnas mėnuo ar praėjus 3 mėn numažinta. Tiesiog mažesnė kažkodėl
QUOTE(willijag @ 2010 02 20, 20:23)
kiek zinau, turi siulyt darba pagal specialybe, jei tokio atsisakytum ,tai negerai, gali isbraukt nu draudimo agento darbas su verslo liudijimu, tai atsiprasau kokios ten pajamos gali but, tik islaidos gal cia tik gasdina? prasykites persikvalifikuot, gal kursus kokius pasiulys, jei jau jusu specialybe nepaklausi. nors i kursus rodos be jokios profesijos bedarbius siuncia, reik issiaiskint
Man buvo pasakyta,kad gali siūlyti bet kokį darbą ir jei atsisakysiu,brauks. Nervina kai siūlo darbus su verslo liudijimu,iš kokių pinigų jį išsipirkti,kai bedarbis esi(įtariu,kad daugiau pradirbsi,nei užsidibsi). Tai iš vis tegu pasiūlo individualią įmonę atsidaryti ir jei nesutinki,mest iš DB .
o as is vis dar pinigu negavau,nors buvau darbo birzoje vasario 3d priskaiciuota pas mane irgi maziau,bet del tu "lubu"
QUOTE(bbbituteee @ 2010 02 22, 14:37)
o jei paskirta diena neatejai, ar gali isbraukti is darbo birzos?usiregistravom tam kad usiregistruot, jokiu ismoku negaunam , svarbiausiai kad tik neisbrauktu, ar gali isbraukt?jei neateini paskirta diena pas konsultanta?
gali. Nesuprantu, socialinių garantijų norite, bet vieną kartą per mėnesį nueiti negalite jei yra kažkokia priežastis, galima visada paskambinti, ir susitarti, kada galėsite. Ne jūs biržai, o JUMS birža reikalinga. Negi sunku paskambinti?
Mergaites, o gal zinote, kaip apskaiciuojama pasalpa?
Jeigu as pradirbus 3 metus ir visa laika minimumas ant popieriaus, tai kiek man moketu birza?
Jeigu as pradirbus 3 metus ir visa laika minimumas ant popieriaus, tai kiek man moketu birza?
QUOTE(bbbituteee @ 2010 02 22, 15:37)
o jei paskirta diena neatejai, ar gali isbraukti is darbo birzos?usiregistravom tam kad usiregistruot, jokiu ismoku negaunam , svarbiausiai kad tik neisbrauktu, ar gali isbraukt?jei neateini paskirta diena pas konsultanta?
Priklauso nuo to zmogaus pas kuri lankotes.Vyrui si menesi taip buvo.Vietoj vasario 8 nuejo vasario 11.Atsiprase,paaiskino kad tiesiog galvojo jog 12 reikia,tai sake nieko baisaus.Juk ne pyktibiskai nenuejo,tiesiog sumaise dienas.
O del pinigu tai irgi dar neismokejo,bet pasiskambino paklaust,tai pasake buhaltere atostogavo,todel ismokos veluos.cia vln
QUOTE(Elzevyra @ 2010 02 22, 15:49)
O del pinigu tai irgi dar neismokejo,bet pasiskambino paklaust,tai pasake buhaltere atostogavo,todel ismokos veluos.cia vln
Vilniuje dirba 4 buhalterės, kurios būtent skaičiuoja pašalpas ir stipendijas bedarbiams, taigi tikrai nebūna taip, kad pašalpos vėluoja dėl to, kad buhalterė atostogauja.
Buvau šiandien biržoj atsižymėt.Konsultantė kaip širšė,nieko nepaklausi,amžinai kažkokia nepatenkinta,stažas pristatytas,bet kiek mėnesių mokės,kiek mokės,nieko nepasakė.Primygtinai prašiau,kad užregistruotų į apskaitininkų kursus,tai liko labai nepatenkinta.Sekantį apsilankymą paskyrė po dviejų mėn.balandžio 19.Tai dabar sėdėsiu be pašalpos iki gegužės mėnesio?Ar galima pasikeist konsultantę?Kiekvieną kartą einant būna labai nemalonu,jautiesi kaip nusikaltėlė kokia.Kartais pagalvoju,jei nenori dirbt,mielai su ja pasikeisčiau,nemanau,kad ji ten sėdi su kažkokiu labai ypatingu išsilavinimu,ta prasme,už mano bet jaučiasi kaip valdovė.Veiksmas Kaune.