Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

Sveikos. Jeigu aš prieš dekretines pradirbau 10 mėn., po to išėjau vaiko priežiūros atostogų, dabar po 2 m. manęs jau nenori priimti. Jeigu aš atsistočiau į biržą, ar man mokėtų pinigus?
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 02 12, 19:00)
Per kiek dienu reikia stot i birza nuo atleidimo dienos?

pašalpą pradeda skaičiuoti, pradedant nuo 8 dienos po "stojimo i Birza". Anksciau atsistosi - anksciau prades skaičiuoti. (aisku skaiciuoja ismoka, atsizvelgiant i tai ar gavai išeitinę pašalpą, išeinant iš darbo ar ne).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina07: 15 vasario 2010 - 10:03
sveikos merginos turiu ir as klausimeli.i birza istojau sausio4d tai reiskias kad nuo 11d prades skaiciuoti pasalpa?siandien jau vasario15d dar as negavau pinigeliu tai suprantu kad iki menesio galo turi man pervesti uz sausio dienas nuo 11d???
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 02 15, 11:34)
oho kad ilogai,o is kokio jus miesto?na gal pas mus nebus sitaip,ne sostine ir ne kaunas.gal tvarka bus geresne smile.gif smile.gif

o jus si menesi jau buvote pas savo konsultante? tik apsilankius pas ja tada skaiciuoja pinigus 4u.gif ir ismokos labai daznai veluoja,teks apsisarvuot kantrybe unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 15 vasario 2010 - 15:48
Sveikos. sugrizau vel pas jus.

Siandien DB parode skelbimus, paklause ar tiko koks, pasakiau kuris tiko,(pabijojau kazkodel sakyt kad niekas netiko, o tinkamo tikrai nieko nemaciau), tada dave ta balta lapa (rekomendacija). irase telefono numeri,sake pasiskambint rytoj o poryt atnesti atsakyma. na paklasiau o jei darbdavys negales susitikti, sako tada atnesti neuzpildyta ta kita puse lapo. bet kazin ar paskui nebus kad prisikabins kad neuzpildyta? nes noreciau neiti pas darbdavi (netenkina atlyginimas).
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2010 02 17, 15:15)
Sveikos. sugrizau vel pas jus.

Siandien DB parode skelbimus, paklause ar tiko koks, pasakiau kuris tiko,(pabijojau kazkodel sakyt kad niekas netiko, o tinkamo tikrai nieko nemaciau),  tada dave ta balta lapa (rekomendacija). irase telefono numeri,sake pasiskambint rytoj o poryt atnesti atsakyma. na paklasiau o jei darbdavys negales susitikti, sako tada atnesti neuzpildyta ta kita puse lapo. bet kazin ar paskui nebus kad prisikabins kad neuzpildyta? nes noreciau neiti pas darbdavi (netenkina atlyginimas).

man atrodo jei ir nueisi, tai nebutinai jis ir paims, jie gi irgi mato kaip žmogus "nori". O mano vyra tai siuntė į firmą, kur atlyginimų nemoka, l. vėluoja ir pan. įsidarbinti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal kuri galesit padeti tokiu klausimu - i DB istojau iskart po atleidimo t.y. 17 diena buvau atleista o 18 diena uzsiregistravau DB, o 19 d. susirgo vaikas, tai ar mokes tokiu atveju sodra uz biuleteni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 02 18, 08:12)
Labas rytas 4u.gif gal kuri galesit padeti tokiu klausimu - i DB istojau iskart po atleidimo t.y. 17 diena buvau atleista o 18 diena uzsiregistravau DB, o 19 d. susirgo vaikas, tai ar mokes tokiu atveju sodra uz biuleteni? g.gif

gal blogai supratau,bet kam tau biuletenis jei tu bedarbe g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 02 18, 10:00)
gal blogai supratau,bet kam tau biuletenis jei tu bedarbe  g.gif

Menesi po atleidimo dar yra apdraustas darbuotojas. Nesigilinau, bet girdejau, kad galima gaut uz biuleteni... ax.gif
Jau buvo apie tai pries kiek laiko rasyta-reikia paieskot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inex: 18 vasario 2010 - 10:26
DB registruota esu 10 men. uz 6men gavau pasalpa. norejau paklausti ar tie 6men. yra skaiciuojami kaip stazas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 18, 11:29)
DB registruota esu 10 men. uz 6men gavau pasalpa. norejau paklausti ar tie 6men. yra skaiciuojami kaip stazas? ax.gif

taip skaiciuojami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 02 18, 14:38)
taip skaiciuojami  4u.gif

sveiki.o tas stazas pilnai skaiciuojasi kaip ir dirbant?na jei daleiskime prastovejau 6men birzoje,tai ir bus 6men stazas?? g.gif
Atsakyti