QUOTE(Inex @ 2010 02 10, 19:54)
Neklaidinkit zmoniu, pazymos nereikia nuo 2009 m.gruodzio 1d.-jie mato viska patys
Man reikejo.Abejoju ar birza mano,soc.rupyba tai taip.
Papildyta:
Citata:
Nedirbantiems asmenims, registruojantis darbo biržoje, reikia pateikti:
Į viršų
1.asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (asmens tapatybės kortelę, pasą arba leidimą gyventi Lietuvos Respublikoje);
2.kvalifikaciją patvirtinančius dokumentus. Asmenys, kvalifikaciją įgiję kitoje šalyje, pateikia šių dokumentų vertimus į lietuvių kalbą. Vertimas turi būti patvirtintas asmens, išvertusio dokumentus, parašu;
3.valstybinio socialinio draudimo pažymėjimą (išskyrus asmenis, kuriems šis pažymėjimas nebuvo išduotas);
4.neįgalieji Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (toliau vadinama NDNT) išduotą neįgaliojo pažymėjimą ir neįgalumo lygio pažymą (asmenims iki 18 metų) ar darbingumo lygio pažymą (asmenims nuo 18 metų iki senatvės pensijos amžiaus) bei išvadą dėl darbo pobūdžio ir sąlygų;
5.asmenys, turintys teisę gauti nedarbo socialinio draudimo išmoką Nedarbo socialinio draudimo išmokų nuostatuose nurodytus dokumentus, kiti nedirbantys Lietuvos gyventojai pažymą iš paskutinės darbovietės arba kito atleidimo iš darbo faktą, pagrindą ir datą patvirtinančio dokumento kopiją (kai asmuo buvo atleistas iš darbo iki 2009 m. gruodžio 1 d.); jeigu pažymos iš paskutinės darbovietės nėra galimybės pateikti dėl nuo darbo ieškančio asmens nepriklausančių priežasčių asmens prašymą dėl bedarbio statuso suteikimo.
Nu,jo.man ir reikejo uz praeitus metus.