Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 15, 18:32)
Na va,sakot galima pasirinkt,t.y. ir atsisakyti eiti i tuos viesuosius darbus,na tikrai nesitiki doh.gif  biggrin.gif

na man viesuju ir nesiule biggrin.gif isvardino laisvas darbo vietas ir dar paklause ar noriu uzsirasyti jei kas man yra tinkamo biggrin.gif sakau ai uzsirasysiu, blogiau nebus, sako jei noresit, skambinkites darbdaviui, tik iskart pranest jei kur isidarbinciau ax.gif o ne tai kad dave rinktis beleka schmoll.gif tiesiog siule tokius darbus, kurie nera prastesni uz mano buvusi rolleyes.gif ir stazas gan nemazas pas mane.atsizvelge dar ir i ta, kad ne siaip sau is darbo isejau rolleyes.gif
Papildyta:
be moteris pas kuria registravausi irgi buvo maloni, malonesnes net neisivaizduoju smile.gif)) tiesa, dar koridoriuje pas kazkokia darbuotoja uzklausiau kur tas kabinetas, i kuri man eiti reikejo nes pasiklydau biggrin.gif IRGI LB JAU MALONI BUVO, nesuprantu, gal cia man tiesiog pasiseke biggrin.gif ZIURESIM KAIP BUS SEKANTI KART
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 15 birželio 2010 - 18:40
QUOTE(briga1 @ 2010 06 15, 20:46)
na man viesuju ir nesiule  biggrin.gif isvardino  laisvas  darbo vietas ir dar paklause ar noriu uzsirasyti  jei kas man yra tinkamo  biggrin.gif sakau ai uzsirasysiu, blogiau nebus, sako jei noresit, skambinkites darbdaviui, tik iskart pranest jei kur isidarbinciau  ax.gif o ne tai kad dave rinktis beleka  schmoll.gif tiesiog siule tokius darbus, kurie nera prastesni uz mano buvusi  rolleyes.gif ir stazas gan nemazas pas mane.atsizvelge dar ir i ta, kad ne siaip sau is darbo isejau  rolleyes.gif
Papildyta:
be moteris pas kuria registravausi irgi buvo maloni, malonesnes net neisivaizduoju smile.gif))  tiesa, dar koridoriuje pas kazkokia darbuotoja uzklausiau kur tas kabinetas, i kuri man eiti reikejo nes pasiklydau biggrin.gif IRGI LB JAU MALONI BUVO, nesuprantu, gal cia man tiesiog pasiseke biggrin.gif  ZIURESIM KAIP BUS SEKANTI KART

nu kaip fainai, gaila kad ,man nekliuvo tokia unsure.gif .o kas del darbu, tai as ir pirma karta girdziu kad siulo beleka , manes ir pasiklause ka noreciau dirbt, atkreipe demesi i isilavinima i tai koki darba esu jau dirbus ir net nesiule kad eisiu belekoki dirbt, kaip cia kazkuri mamyte rase.as net pati zinok paprasiau, sakau jei atsirastu darbuko kokioj parduotuvej tai visai neatsisakyciau 4u.gif , bet iskart atsake bet sako jei dabar pereisit i tokia darba tai i savo ankstesnes paraeigas labai sunku bus sugryst. sako is ausktesniu pareigu pereit i zemesnes labai lengva , ir sako galim net dabar jau pasiulyt padoru darbuka, bet kai paskui vel is zemesnio darbuko reik sugryst i aukstesni tada labai sunku yra. bet va visa man pasake dar kai pildziau dokumentus registruodamasi, o ne konsultante schmoll.gif .eh...nieko nepadarysi .
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 06 15, 18:53)
nu kaip fainai, gaila kad ,man nekliuvo tokia  unsure.gif .o kas del darbu, tai as ir pirma karta girdziu kad siulo beleka , manes ir pasiklause ka noreciau dirbt...

drinks_cheers.gif
labai dziaugiuosi, kad patekau pas malonia konsultante rolleyes.gif galbut toms, kurioms beleka siulo, neturi ka daugiau pasiulyti g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal Jūsų tarpe yra dirbančiujų DB? Labai reikėtų protingo patarimo wub.gif
Atsakyti
sveiki noriu ir as pasiklausti jusu i db istojau nuo sausio11d raso toje knigeleje.tai zinau kad pusmeti tik moka.tai rugpjuti as gausiu uz liepos menesi taip ar blogai apskaiciavau?gal kas galite atrasyti kada man butu paskutinis mokejimas jau ir kuri laika.aciu jums labai
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 06 16, 14:31)
sveiki noriu ir as pasiklausti jusu i db istojau nuo sausio11d raso toje knigeleje.tai zinau kad pusmeti tik moka.tai rugpjuti as gausiu uz liepos menesi taip ar blogai apskaiciavau?gal kas galite atrasyti kada man butu paskutinis mokejimas jau ir kuri laika.aciu jums labai

pagal tai ką parašėte, rugpjūtį gausite už liepos 10 (kiek suprantu) dienų ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 17, 11:21)
ziurekit mergaites dar koki dalykeli uztikau thumbup.gif  thumbup.gif
kazin iki kada cia galioja tas projektas....???? g.gif

Socialinio projekto  "Š.ir.D.I.S."  veiklos bus vykdomos savivaldybėse:

Akmenės rajono;                    Alytaus miesto;
                  Lazdijų rajono;      Ignalinos rajono;  Tauragės rajono;       
                    Utenos rajono;          Mažeikių r.        Skuodo rajono;
                    Šalčininkų rajono;                            Jurbarko rajono;
                            Joniškio rajono;                Jonavos rajono;
                                    Kelmės rajono;    Rokiškio rajono;
                                              Marijampolės rajono; 
                                                    Telšių rajono;

http://www.ldb.lt/TD...orm.aspx?ID=131

kaip supratau projektas pradetas vykdyti nuo praejusiu metu gruodzio.... cia kazkas panasaus, kaip pirmame temos puslapyje 26 numeriu pazymeta nemokama paslauga kaune.. tik cia vienisoms mamoms ir teciams....

imetu nes radau, sakau gal kam idomu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos vakar nuejau i darbo birza ir joje du darbus pasiule,bet as jau vienoje darboveteje susitariau kad ateisiu ant pabandymo ir jai jie man tiks ir as jiems priims sake,tai as taip ir pasakiau birzoj o jos man vakar iskart du atsisakymus parase doh.gif ar taip gali buti?ar eti pas direktoriu?
Atsakyti
Aisku,kad eik,netylek,kaip cia taip,ka nori ta raso
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 06 23, 09:16)
Aisku,kad eik,netylek,kaip cia taip,ka nori ta raso

reikes eiti as irgi taip galvoju schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti: birzelio 30 diena gaunu diploma ir jau nebesivadinsiu studente. Tai dabar i darbo birza reiktu eiti is karto ant rytojaus ar galima ir truputi veliau? Ar yra kazkoks laiko limitas per kiek laiko reikia uzsirasyti i darbo birza, kad nereiktu iskart jau moket tu 72Lt? nes nuo liepos 1 dienos jau skaitausi kad reiks moket 72litus... aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 23, 22:38)
Laba diena, noriu paklausti: birzelio 30 diena gaunu diploma ir jau nebesivadinsiu studente. Tai dabar i darbo birza reiktu eiti is karto ant rytojaus ar galima ir truputi veliau? Ar yra kazkoks laiko limitas per kiek laiko reikia uzsirasyti i darbo birza, kad nereiktu iskart jau moket tu 72Lt? nes nuo liepos 1 dienos jau skaitausi kad reiks moket 72litus... aciu smile.gif

pavartyk tema, man rodos, kad kazkas neseniai minejo, kad studentas skaitosi iki rugsejo ar spalio menesio, tai iki to laiko nereikes moket, bet nesu tikra, pavartyk tema:)
Atsakyti