Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(Forget @ 2010 06 15, 00:41)
Nu tai kas jums trukdo susirasti darbą kur kavutę gertumėt ir dar pinigus mokėtų? eikit į biržą jei turit pakankamą kvalifikaciją. Kažkodėl pastebėjau, kad taip kalba žmonės kurie tikisi, kad birža turi jiems mokėti pinigus, nesiūlyti jokio darbo ir dar taikstytis su neatvykimais atsikalbinėjimais ir pan.
Nežinau, kaip dabar, bet kai aš registravausi į DB praeitais metais darbas buvo siūlomas toks kokį dirbai prieš tai. Jei buvai vadove nieks tavęs nesiūs dirbti padavėja, nebent pati pasakytum, kad ieškai bet kokio darbo.
Aišku tas negalioja toms kurios buvę padavėjoms nori, kad birža surastų direktorės darbą.
i.

taip , seniau ateidavai ieskoti darbo ka tu esi dirbusi ,o dabar kai registruoji jos pazymi kad ieskai darbo (bet kokio ) .
Atsakyti
Mergaites,tai gal kuri nors atsakys ka del tu viesuju darbu..nejaugi niekam nesiule,ar imanoma susitart kad nesiustu,ar jau be sansu?ar ejote atidirbinet,kokios salygos?
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2010 06 15, 09:36)
žmonės turi teisę į pietų pertrauką šiaip jau. iš jei jūs trukdote per pietų pertrauką,tai turėtume suprasti, o ne nete per galvą daužytis.
ir dar šnekama kad DB darbuotojos raganos. į save kartais pažiūrėt reikia.

Nu atsiprasau jau truputi persistenget gal ir dauzotes galvas jus tongue.gif blink.gif beab ejo kiekvienas zmogus prialo tureti pietu pertrauka mano atveju pietu pertrauka prasideda 12val as pas konsultante buvau atejus 11.30 tai ka reikejo ateit ir sakyt oi atsiprasau jum liko pusvalandis iki 12 tai ateisiu kita kart ? g.gif kai su manim teuztruko maximum 10min, o po manes tai moteriskei tik parasiuko truko tai jai dar lieka paildomo laiko (konsultantei...) tai jusu manymu tureciau but tokiu elgesiu laiminga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyyliux: 15 birželio 2010 - 10:02
QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 15, 10:26)
Mergaites,tai gal kuri nors atsakys ka del tu viesuju darbu..nejaugi niekam nesiule,ar imanoma susitart kad nesiustu,ar jau be sansu?ar ejote atidirbinet,kokios salygos?

jeigu birzoj jus siuncia viesosius darbus dirbt turit sutikt,nes gali jus isbraukt,jei atsisakysit.nebent yra kazkokios isimtys,kada galima atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 14, 20:53)
paskui reke kad jai jau pietu metas buvo 11.40

QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 15, 10:59)
as pas konsultante buvau atejus 11.30

Rytoj jau turbūt rašysit kad buvot atėjusi 11.20 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 15, 11:33)
Rytoj jau turbūt rašysit kad buvot atėjusi 11.20  g.gif

nu jau tikrai nerasysiu 11.20, tai ir sakau atejau 11.30 nes dar kaip tik i tel ziurejau o isejau apytiksliai 11.40 kaip anksciau rasiau uztrukau nedaugiau 10min nes tik pasirasiau vianam lape parasiau saskaitos numeriuka jinai del tos pazymos apreke ir del pietu ir viskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 15, 11:50)
jinai del tos pazymos apreke

O jūs nenorite pasikeisti konsultantės į kitą?
Aš suprantu kad kai tiek bedarbių tikėtis malonaus aptarnavimo ir šypsenų yra sunku, bet bent jau elementarus mandagumas turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 06 15, 11:57)
O jūs nenorite pasikeisti konsultantės į kitą?
Aš suprantu kad kai tiek bedarbių tikėtis malonaus aptarnavimo ir šypsenų yra sunku, bet bent jau elementarus mandagumas turi būti.

As tik pirma karta buvau dabar uzrase liepos 21d ateit paziuresiu kaip tada eisis gal ta diena nekokia jai buvo blush2.gif gi visko buna nes jas tikrai suprantu kad sunku ir suntinku su jumis kad nors bent mandagumas butu na ziuresim kaip bus kita karta nenoriu skubet blush2.gif ...

Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2010 06 15, 08:36)
taip , seniau ateidavai ieskoti darbo ka tu esi dirbusi ,o dabar kai registruoji jos pazymi  kad ieskai darbo (bet kokio ) .

schmoll.gif nesutinku, pildant dokumentus, aiskiai klausiama, koki darba noretumet dirbti, tik ar visos tai paiso nezinau ... mano atveju, tai pirma kart siandien buvau DB ir likau maloniai nustebinta rolleyes.gif konsultante labai maloni, supratinga ax.gif iskart pasiziurejo kiek priklauso man pasalpos, paaiskino viska nuosekliai nors sakiau viska zinanti bigsmile.gif netki paaiskino, kad pirmaja pasalpa gausiu mazesne, kadangi ne uz pilna men ir dar ten su visom smulkmenom...apskaiciavo kada tiksliai turiu ja gauti. poto pasiziurejo, kad turiou maza vaikuti ir i tai labai atsizvelge, parinkdama sekancia konsultacijos data, t.y. pagal man patogias valandas rolleyes.gif paziurejo laisvas darbo vietas, atsizvelgdama, ka pries tai dirbau(vadybininke dirbau), poto dar sako, yra laisvu darbo vietu padavejoms, kavinese, viesbuti, bet jus turbut nenoresit? biggrin.gif sakau kodel ne, nesibaidau jokio darbo, zodziu dar paklause ar man tiks toks darbas rolleyes.gif isejau patenkinta iki ausu biggrin.gif nors prisiskaicius cia vien neigiamu atsilieoimu, truputi su baime ejau doh.gif visai be reikalo, salia sedincios kitos konsultantes irgi is paziuros bendravo lb maloniai su zmonemis, taigi nzn nuo ko cia priklauso g.gif

QUOTE(DAMIANI @ 2010 06 15, 09:26)

jei atsisakai, netenki pasalpos, nors mano atveju galejau rinktis ax.gif nieko nepirso per prievarta, leido paciai nusprest ...

QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 15, 11:06)
As tik pirma karta buvau dabar uzrase liepos 21d ateit paziuresiu kaip tada eisis gal ta diena nekokia jai buvo  blush2.gif gi visko buna nes jas tikrai suprantu kad sunku ir suntinku su jumis kad nors bent mandagumas butu na ziuresim kaip bus kita karta nenoriu skubet blush2.gif ...

as ir kaune, bet sekantis kartas man rugseji ax.gif
siaip yra tu darbo vietu, bet jie taiko pagal zmogu, jo issilavinima, pries tai dirbta darba ir pan...
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 06 15, 19:05)

O pas kokia buvot?aukstas? kabineto numeriukas?jei galima suzinot... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 15, 18:12)
O pas kokia buvot?aukstas? kabineto numeriukas?jei galima suzinot...  blush2.gif

rasau i az 4u.gif
Atsakyti
Na va,sakot galima pasirinkt,t.y. ir atsisakyti eiti i tuos viesuosius darbus,na tikrai nesitiki doh.gif biggrin.gif
Atsakyti