Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(naaringiux @ 2010 06 09, 13:27)
Pati išėjau iį darbo savo noru, pašalpa gavau, svarbu, jei dabar neklystu, būti atidirbus 18 mėn per 3 metus, kad gautum pašalpą  mirksiukas.gif

is kart nuo pirmomenesio mokejo ar po 3 men. ? blush2.gif
Atsakyti
Merginukes, noriu paklausti: istekejau, pasikeiciau pasa, ar reikia apie tai skubiai pranesti darbo birzai ar uzteks ir tada, kai eisiu pas savo konsultante [tai bus po 2 menesiu]. Is anksto dekoju uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 06 09, 14:33)
is kart nuo pirmomenesio mokejo ar po 3 men. ?  blush2.gif

iš karto, kas mėnesį moka mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,norejau paklausti,dabar stoviu daugiau negu puse metu DB ir gaunu socialine pasalpa 315lt,sakykit o jeigu pradesiu dirbti su verslo liudijimu tai man ta pasalpa nutrauks ir jau negalesiu stovet DB ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti, jeigu negaliu i DB atvykti man paskirta diena, tai ar telefonu galiu paprasyti kad pakeistu i kita? Nebus del to problemu kokiu nors....? Pirmas menuo kaip uzsiregistravusi, tai nezinau tvarkos blush2.gif
Atsakyti
GALIT PRANESTI TELEFONU,TIK TURITE PASAKYTI PRIEZASTI ,KODEL NEATVYKSITE,BENT JAU VILNIUJ TIKRAI TAIP GALIMA.
Atsakyti
O priezastis gali buti tokia, kad esu ne Vilniuje ar panasiai. Ar kazkokia rimta priezasti reikia tureti.
Atsakyti
QUOTE(salomeja22 @ 2010 06 11, 15:12)
GALIT PRANESTI TELEFONU,TIK TURITE PASAKYTI PRIEZASTI ,KODEL NEATVYKSITE,BENT JAU VILNIUJ TIKRAI TAIP GALIMA.

ir kaune taip ax.gif
QUOTE(Levereti @ 2010 06 11, 15:37)
O priezastis gali buti tokia, kad esu ne Vilniuje ar panasiai. Ar kazkokia rimta priezasti reikia tureti.

siaip turi but rimta priezastis, pvz: del savo ar seimos nariu ligos, laidotuves, vestuves, kelione ir pan...ziurint ka veikiat kitam mieste, jei siaip sveciuojates tai nlb...
Atsakyti
QUOTE(salomeja22 @ 2010 06 11, 09:41)
labas,norejau paklausti,dabar stoviu daugiau negu puse metu DB ir gaunu socialine pasalpa 315lt,sakykit o jeigu pradesiu dirbti su verslo liudijimu tai man ta pasalpa nutrauks ir jau negalesiu stovet DB ar kaip? 4u.gif

darbas su patentu yra DARBAS, taigi is DB jus isbrauks ir jokiu pasalpu negausit. Pati mokesit mokescius sodrai ir sveikatos draudima.
Atsakyti
QUOTE(salomeja22 @ 2010 06 11, 17:12)

ir manau dar nuo konsultantes priklauso, nes bent man su savo tai gali tartis ka nori, ypatingai jei laikas paskirtas vidury dienos, bet matai kad tikrai nespesi tai sugeba pasakyt dar iki darbo pabaigos yra laiko, tad galit gryst ir ateit ir padeda rageli, ir nesvarbu visai buvo, kad tada veziau vaika i klinikas i kauna. tik va klaida padariau, kad nepaprasiau gydytojos israso kad tikrai buvau pas ja. o vyra tai isvis isbrauke, negalejo ateit susitartu laiku , nes tiesiog sumaise dienas , neapsiziurejo kokia diena reikejo eit., tai kai kita diena paskambino pasake, esat isbrauktas jei norit eikit is naujo registruotis doh.gif o mano vyras dar toks, kad jau ji ten nusiust isvis daug pastangu reikejo, tai jau daugiau ir nebejo. o kadangi dabar net kitoj saly, tai nezinau kaip cia bus ar reikes kitamet uz ta laika jam susimoket valstybei po tuos 73lt, nors ten legaliai dirba.?bet kogero reikes, ne scia gi Lietuva tevyne lotuliukas.gif tad sakys ir mokekit nes lietuviai gime esam. lotuliukas.gif ne kiekvienoj saly tos salies tautietis susimoka duokle valstybei , kad joje gime.
Atsakyti
Merginos,db nauja durnuma susigalvojo,jei stovi birzoj ir gauni soc pasalpa,tiems pirmumoj skiria bet koki darba jei atsisakai -ragas viskam,nes yra padaryti sarasai jie mato kas gauna.pagalvojo kad per gerai gyvename tai uztat ir sugalvojo musu ta gera gyvenima sugriauti....
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 06 11, 18:13)
ir kaune taip  ax.gif

siaip turi but rimta priezastis, pvz: del savo ar seimos nariu ligos, laidotuves, vestuves, kelione ir pan...ziurint ka veikiat kitam mieste, jei siaip sveciuojates tai nlb...

Paskambinom ir pasakėm kad vyras išvyko į kitą Lietuvos galą savo močiutės slaugyt, jos ūkį prižiūrėt, tai iškart aprėkė ir paklausė ar saluge pas močiutę įsidarbino, ir iš vis ko toj biržoj stovi, nes visi ateina darbo ieškot, bandėm derėtis,kad ateisim po kokių 2-3 sav, tai kaip kirviu nukirto- arba po savaitės, arba 3 mėn sustabdo bedarbio statusą. Vat ir prasinešk,o per daugiau nei puse metų nei vieno karto nepasiūlė darbo, vyras pats visur skambinėjo.
Atsakyti