QUOTE(salomeja22 @ 2010 06 11, 17:12)
GALIT PRANESTI TELEFONU,TIK TURITE PASAKYTI PRIEZASTI ,KODEL NEATVYKSITE,BENT JAU VILNIUJ TIKRAI TAIP GALIMA.
ir manau dar nuo konsultantes priklauso, nes bent man su savo tai gali tartis ka nori, ypatingai jei laikas paskirtas vidury dienos, bet matai kad tikrai nespesi tai sugeba pasakyt dar iki darbo pabaigos yra laiko, tad galit gryst ir ateit ir padeda rageli, ir nesvarbu visai buvo, kad tada veziau vaika i klinikas i kauna. tik va klaida padariau, kad nepaprasiau gydytojos israso kad tikrai buvau pas ja. o vyra tai isvis isbrauke, negalejo ateit susitartu laiku , nes tiesiog sumaise dienas , neapsiziurejo kokia diena reikejo eit., tai kai kita diena paskambino pasake, esat isbrauktas jei norit eikit is naujo registruotis
o mano vyras dar toks, kad jau ji ten nusiust isvis daug pastangu reikejo, tai jau daugiau ir nebejo. o kadangi dabar net kitoj saly, tai nezinau kaip cia bus ar reikes kitamet uz ta laika jam susimoket valstybei po tuos 73lt, nors ten legaliai dirba.?bet kogero reikes, ne scia gi Lietuva tevyne
tad sakys ir mokekit nes lietuviai gime esam.
ne kiekvienoj saly tos salies tautietis susimoka duokle valstybei , kad joje gime.