QUOTE(bbbituteee @ 2010 06 05, 10:35)
Bet cia abiem tevam taikomas sis dalykas ar tik mamai? nes siaip juk ir tevas prisideda prie auginimo vaiko , ir jei mamai nereikia moket kol vaikui sieis 8 metai , o tai kodel teciui reikia tada?
o kad reikia tai reikia, nes mano vyras nuo pernai metu spalio menesio nebedirbo oficialiai niekur ir kai siemet deklaravo pajamas tai uz tuos menesius iki sausio turejo pasidengt po tuos 73 litus, ir nesvarbu buvo kad turim tris mazamecisu vaikus kuriem dar nera 8 metu.kazkaip idomiai, todel ir man pasake stot i birza nes reikes kitais metais pasidengt deklaruojant uz ta laikotarpi
tas dalykas taikomas vienam iš tėvų
kai mano vaikui suėjo 2 metai, aš grįžau į darbą, o tada bedarbis tetis ligonių kasose apsidraudė iki vaikui sueis 8 metai
Papildyta:
QUOTE(dovyyliux @ 2010 06 05, 10:54)
Laba
Tik vakar pavaduotoja pasirase prasyma tai pirmadieni jau keliausim i DB
Tai kiek supratau jei stovui DB tai nereikia i jokias ligoniu kasas ir nereiks papildomai tu 73lt moket ?
jei registruotas DB, 72 lt mokėt nereikės, o į ligonių kasas taip pat nebūtina...nors mano vyras susitvarkė viską, ką tik įmanoma - ir DB stovi, ir ligonių kasose užsiregistravo, ir sodroj pasidarė vaiko auginimą nuo 2 iki 3 metų, pensijai gauti