Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

Gal zinote ar paskutine darbo birzos likuse ismoka ismoka visa iskarto ir anksciau? Apsilankiau pas konsultante 05-05 ir sake, kad bus paskutine ismoka, pagal mano paskaiciavimus tureciau sulaukti uz 1.5 men, kazi ar ismoka anksciau ar kartu su visom? g.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 05 07, 16:58)
Jei darbas oficialus - baigiasi visos pasalpos.

Uz prastoveta praita menesi tai priklauso. As isidarbinau ir man dar ta menesi pervede uz puse prastoveto menesio iki tos dienos kai issidarbinau pasalpa.
Atsakyti
Sveikos.
Jei gaunama pašalpa iš darbo biržos, ir sušlubuoja sveikata, imamas nedarblapis, ar gaunamos nedarbingumo išmokos, ir ar prąsitęsia pašalpos mokėjimo laikas, ar nedarblapis tiesiog pateisina neatvykimą į darbo biržą? Ačiū.
Atsakyti
Prasitesia pasalpos mokejimo laikas, bet ne ilgiau nei menesiui.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 10, 21:50)
Prasitesia pasalpos mokejimo laikas, bet ne ilgiau nei menesiui.

Ačiū.
O už nedarblapį kažkokia išmoka būtų?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 05 10, 22:06)
Ačiū.
O už nedarblapį kažkokia išmoka būtų?

tai butent uz tas pratestas dieneles ir gausi pinigelius po 6men.
Atsakyti
Sveikos,as esu motynistes atostoguose,firma kurioje dirbau bankruotavo,ir mane automatiskai poliusavo is darbo. Ar man reiokes dabar stotis i birza ar laukt kol vaikui sukaks 2 metai?
Atsakyti
QUOTE(Jelena @ 2010 05 11, 12:59)
Sveikos,as esu motynistes atostoguose,firma kurioje dirbau bankruotavo,ir mane automatiskai poliusavo is darbo. Ar man reiokes dabar stotis i birza ar laukt kol vaikui sukaks 2 metai?

Geriau jei palauktum kol vaikui sueis 2 metai, nera ko skubeti registruotis, juk tau stazas eina, uzsiregistruosi jis nutruks. Uzsiregistravus turetu pasiskirti pasalpa.( jei 18 men darbo stazo bus)
Atsakyti
Iš komisijos gavau pažymą apie darbingumo lygį.Šiandien viską pristačiau į sodrą,kad paskaičiuotų išmokas.Noriu paklaust,kaip dabar bus su DB išmokom,?Ačiū kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 05 10, 21:43)
Sveikos.
Jei gaunama pašalpa iš darbo biržos, ir sušlubuoja sveikata, imamas nedarblapis, ar gaunamos nedarbingumo išmokos, ir ar prąsitęsia pašalpos mokėjimo laikas, ar nedarblapis tiesiog pateisina neatvykimą į darbo biržą? Ačiū.

su ligonlapiu prasitęsia laikas DB-je iki 30 kalendorinių dienų.
Papildyta:
QUOTE(sekme27 @ 2010 05 04, 14:36)
laba diena esu neščia  nestuke.gif 35 savaitė turiu vaika ir kol kas esu apdraustą kaip vienas iš tėvų auginantis vaika iki 8 metų nedirbu darbo biržai nestoviu bet noriu ten nueiti užregisrtotis dėl to kad mano vyras(ei viskas bus gerai o aš tikiosi kad taip ir bus)gimus vaikučiui nori išeitii vaiko prežiūros atostogų nuo vaiko gimimo dienos iki dvejų metų, ir aš automatiškai nuo vaiko gimimo dienos ne busiu drausta valstybenem lešom. Nu ir pas mania toks klausymas g.gif  ar mania užregestros ei aš dabar nueisiu i birža nu kad nereiketu moketi po 72 litus ir jau kaip ir vėlų? ir aiškų dirbtį kol kas negalesiu ax.gif  ir tiesa sakant nenoriu blush2.gif  ką daryti kad ne kur nesiųstū g.gif  ?

na nemanau, kad su tokiu nėštumu jums dar koki darbą ims siūlyti smile.gif

be jokio nestuke.gif nieko nesiulo.
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 11, 19:18)
Iš komisijos gavau pažymą apie darbingumo lygį.Šiandien viską pristačiau į sodrą,kad paskaičiuotų išmokas.Noriu paklaust,kaip dabar bus su DB išmokom,?Ačiū kas atsakys 4u.gif

Kelinta grupe gavai?
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 05 11, 19:18)

kaip supratau, tau tą išmoką išminusuos iš bedarbio pašalpos. ta prasme jei bedarbiu pašalpa 600, o invalidumo gauni 100, tai iš biržos gausi 500. Nežinau ar tikrai taip.
Atsakyti
gal žinote kokia tvarka Vilniuje kai užsakai pažymą DB-je internetu?

per kiek laiko ten padaro pažymą ir praneša į el. paštą tas pžymas?
Atsakyti