Kazkaip keista net, drauges atlyginimas buvo mazesnis o gauna daugiau td uz mane
QUOTE(Sigitukas @ 2010 05 03, 13:48)
Uzsiregistravau as kovo 4d, pagal kaip jie sako ismoka skaiciuojasi po 8d tai iseina nuo kovo 12d man tie pinigeliai iki kovo pabaigos? ir pervest balandzio gale turi nu gal ir ne visa ta ismoka. Tikejausi daugiau, nes mano atlyginimas svyravo ir didziausias buvo 3000lt nemanau kad tik tiek priklausytu.o db girdejau kad didziausia vos ne 800lt pasalpa is birzos.o kokia diena tada kauno birza pervedineja pinigus kas menesi? pabaigoj?
ir va konsultante man nepasake kiek priklausys man pasalpos
didžiausia pašalpa yra visur vienoda po 650Lt
[quote=*grazuolyte*,2010 05 03, 13:54]
Tai kad ir man taip buvo: prisiregistravau 04.20d. buvau konsultacijoje 04.29d. ir pasirašiau kad man priskaičiuota bedarbio pašalpa nuo 04.27d po 650Lt bet aš jų taip ir negaunu, ir net nežinau kada bus su jų tais skaičiavimais.
nu pagal mane td jus geguzes men turi buti ismoketa, nes man uz kova tik db pervede
Tai kad ir man taip buvo: prisiregistravau 04.20d. buvau konsultacijoje 04.29d. ir pasirašiau kad man priskaičiuota bedarbio pašalpa nuo 04.27d po 650Lt bet aš jų taip ir negaunu, ir net nežinau kada bus su jų tais skaičiavimais.
nu pagal mane td jus geguzes men turi buti ismoketa, nes man uz kova tik db pervede
[quote=Sigitukas,2010 05 03, 13:57]
[/quote]
bet tikriausiai ne visa bus išmokėta, gal tik už kelias dienas
[/quote]
bet tikriausiai ne visa bus išmokėta, gal tik už kelias dienas
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 05 03, 13:55)
didžiausia pašalpa yra visur vienoda po 650Lt
ziauru td jei tik650
Papildyta:
Gali but kad kaip ir man perves kazkokia dali o kita menesi jau gausit uz pilna menesi
QUOTE(Sigitukas @ 2010 05 03, 12:48)
Uzsiregistravau as kovo 4d, pagal kaip jie sako ismoka skaiciuojasi po 8d tai iseina nuo kovo 12d man tie pinigeliai iki kovo pabaigos? ir pervest balandzio gale turi nu gal ir ne visa ta ismoka. Tikejausi daugiau, nes mano atlyginimas svyravo ir didziausias buvo 3000lt nemanau kad tik tiek priklausytu.o db girdejau kad didziausia vos ne 800lt pasalpa is birzos.o kokia diena tada kauno birza pervedineja pinigus kas menesi? pabaigoj?
Kaip įdomiai, nuo įsiregistravimo jau tikrai daugiau nei mėnuo praėjo, tad išmoka, jei ji išmokama, turėtų būti už pilną mėnesį Čia pagal mane..
Ir su tokiu atlyginimu maximali 650 Lt dydžio išmoka tikrai turėtų priklausyt.
Kad būtų didesnė, t.y. virš 650 Lt, kaip jūs sakot net gi apie 800 Lt, tai tikrai negirdėjau ir labai abejoju, būtų pranešta
nu man ir atrode kad uz visa gausiu, bet birza moka kaip supratau balandi uz kova, o geguze gausiu uz balandi man dar buvo siukiu tokiu bedu su birza nes is buvusios darbovietes siunte pazyma ir ji dingo, tai reikejo nauja rasyt ir vaziuot jau pasiimt, as ja pristaciau ana savaite, o konsultante sake jei nespesiu iki balandzio pabaigos uz kova pinigai nuplauks tai as kaip suprantu man td tvarkoj cia balandi pervede uz kova nuo 12d
QUOTE(domiliuk @ 2010 05 03, 14:37)
na bent jau as tai tvarkingai kas menesi gaunu, na dar tik 2 kartus tegavau, bet va abu kartus ta pacia menesio diena
650lt dabar yra maksimali suma tai tikrai
650lt dabar yra maksimali suma tai tikrai
O gal gali pasakyti, po kiek laiko gavai pačią pirmąją išmoką?
o kelinta menesio diena ismokama buna? man aktualiau kaune, nes drauge galvo viduri menesio, man pabaigoj pervede.geriausia butu aisku kokia 15d
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 05 03, 14:42)
O gal gali pasakyti, po kiek laiko gavai pačią pirmąją išmoką?
vasario 12 buvau pas konsultante, kovo 22 gavau pirma ismoka, tai truputi daugiau nei po menesio gavau
QUOTE(Tutia @ 2010 05 03, 14:05)
Kaip įdomiai, nuo įsiregistravimo jau tikrai daugiau nei mėnuo praėjo, tad išmoka, jei ji išmokama, turėtų būti už pilną mėnesį Čia pagal mane..
Kad būtų didesnė, t.y. virš 650 Lt, kaip jūs sakot net gi apie 800 Lt, tai tikrai negirdėjau ir labai abejoju, būtų pranešta
neišmokama už pilną mėnesį čia kaip darbe su alga. jei pardėjot dirbti pvz kovo 15 d, tai bal mėn 10 d gausite pinigus už KOVĄ. Taip ir biržoje. Buhalterijoje atskaitos taška syra kalendorinis mėnuo, o ne kiekvieno įsiregistravimo data.
QUOTE(Sigitukas @ 2010 05 03, 14:50)
o kelinta menesio diena ismokama buna? man aktualiau kaune, nes drauge galvo viduri menesio, man pabaigoj pervede.geriausia butu aisku kokia 15d
Pagal viską priklauso nuo to kada buvot pas konsultantę. Anksčiausiai išmoka ga;i ateiti 10d, o gali ir tik kito mėn pradžioj. Aš pačią pirmą gavau po 1,5 mėn.
O išmoka maksimali yra 650, galėjot ir 10000 uždirbt