QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 03 30, 12:51)
norėjau paklaust, tokio klausimo, o gal neklausimo tiksliau, ar taip gali būti, kad turiu eiti pas sao kuratorę kas dvi savaites, o buna, kad ir kas savaitę ten einu, ar neturėtų buti laiko tarpas apie men. ar tris savaites, o čia einu kas dvi savaites
jeigu paskiriat laiką turit eit, nes paskui sakys kad nenorit dirbt ir mes lauk Šiaip tai tas laikas visur skirtingai. Vienur reikia ir per porą mėn kartą nueiti o kitur dažniau
QUOTE(Forget @ 2010 03 30, 13:13)
šiaip tai reikia eiti kartą per mėn. O gal jums siūlo daug darbų? gal intensyviai stengiasi įdarbinti? ar einate tik atsižymėti?
siandien jau uzrasineja atejimams TIK KAS 3men , o ne kas 1-2, kaip iki siol.. del darbo kruvio greit bus kas PUSMETI (cia Vilniuj) .. Na taip, kruvis dabar laikinai padides, kol susiregistruos visi, issigande svikatos draudimo mokescio, bet.. tada neaisku isvis kokia DB funkcija, jei tik ateini parasa uzdet ir tiek ziniu - "viso gero, rasit darba - paskambinkit"
ar stojant į DB reikalingas santuokos liudijimas?
lyg,nerašo,kad reiktų
Papildyta:
aš tai tik apsidžiaugčiau,jei taip retai lankytis reiktų
lyg,nerašo,kad reiktų
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 06:28)
siandien jau uzrasineja atejimams TIK KAS 3men , o ne kas 1-2, kaip iki siol.. del darbo kruvio greit bus kas PUSMETI (cia Vilniuj) .. Na taip, kruvis dabar laikinai padides, kol susiregistruos visi, issigande svikatos draudimo mokescio, bet.. tada neaisku isvis kokia DB funkcija, jei tik ateini parasa uzdet ir tiek ziniu - "viso gero, rasit darba - paskambinkit"
aš tai tik apsidžiaugčiau,jei taip retai lankytis reiktų
Gal kas galėsit atsakyti, jei po vaiko priežiūros atostogų įsidarbinu ir po kokio mėn išeinu iš to darbo , kada birža pradėtų mokėti bedarbio pašalpą???Ar išviso turėčiau teisę ją gauti?
QUOTE(astulle @ 2010 03 31, 12:51)
Gal kas galėsit atsakyti, jei po vaiko priežiūros atostogų įsidarbinu ir po kokio mėn išeinu iš to darbo , kada birža pradėtų mokėti bedarbio pašalpą???Ar išviso turėčiau teisę ją gauti?
ziurint kiek esi isdirbus.. man rodos per paskutinius 3 metus reikia turet 18men nepertraukiamo darbo stazo, kad gauti bedarbio ismoka (galiu klyst del terminu, cia reiktu DB puslapy pasiskaityt)
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 14:38)
ziurint kiek esi isdirbus.. man rodos per paskutinius 3 metus reikia turet 18men nepertraukiamo darbo stazo, kad gauti bedarbio ismoka (galiu klyst del terminu, cia reiktu DB puslapy pasiskaityt)
Visiškai teisi. reikia 18 mėn per paskutinius 3 metus.
Tik esu girdėjus, kad motinystės atostogos įsiskaito į stažą. Tai nepamenu kaip biržoj
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 13:38)
kaip buni vaiko prieziuros atostogose tai stazas nenutruksta. bet del pasalpu tai negaliu komentuoti, paciai dar neaisku kaip cia bus,
Sveiki, gal kas patarsite kaip pasielgti:
Sia savaite vyras buvo DB- parode dokumenus, paskyre susitikima kitai savaitei treciadieni sake ateiti su dokumentai. Kaip suprantu tada ji irigistruos o siandien vyras susirado darbuka kokiems 3-4men. ir oficialai ji nori idarbinti antradieni.
Tai dabar as galvoju, ka daryti, gal iseitu pirma prisiregistruoti darbo birzoje, o paskui formintis i darba ir tada prnesti tarpininkei, kad susirado darbuka, ar nebenesti dokumentu i birza ir nebesirigistruoti Patarkite prasau, kas nusimanote siuose reikaluose. Blogiausia, kad viskas vienu metu ir i birza ir i darba reikia formintis, kas naudingiau?
As nestoviu DB
Sia savaite vyras buvo DB- parode dokumenus, paskyre susitikima kitai savaitei treciadieni sake ateiti su dokumentai. Kaip suprantu tada ji irigistruos o siandien vyras susirado darbuka kokiems 3-4men. ir oficialai ji nori idarbinti antradieni.
Tai dabar as galvoju, ka daryti, gal iseitu pirma prisiregistruoti darbo birzoje, o paskui formintis i darba ir tada prnesti tarpininkei, kad susirado darbuka, ar nebenesti dokumentu i birza ir nebesirigistruoti Patarkite prasau, kas nusimanote siuose reikaluose. Blogiausia, kad viskas vienu metu ir i birza ir i darba reikia formintis, kas naudingiau?
As nestoviu DB