Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

man isvis tik po 2 menesiu liepe ateit, pirma karta buvau vasario 12d, o antra karta reiks eit balandzio 19d tik
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 03 30, 12:51)
norėjau paklaust, tokio klausimo, o gal neklausimo tiksliau, ar taip gali būti, kad turiu eiti pas sao kuratorę kas dvi savaites, o buna, kad ir kas savaitę ten einu, ar neturėtų buti laiko tarpas apie men. ar tris savaites, o čia einu kas dvi savaites

jeigu paskiriat laiką turit eit, nes paskui sakys kad nenorit dirbt ir mes lauk doh.gif Šiaip tai tas laikas visur skirtingai. Vienur reikia ir per porą mėn kartą nueiti o kitur dažniau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 30, 13:13)
g.gif  g.gif  šiaip tai reikia eiti kartą per mėn. O gal jums siūlo daug darbų? gal intensyviai stengiasi įdarbinti? ar einate tik atsižymėti?

siandien jau uzrasineja atejimams TIK KAS 3men blink.gif , o ne kas 1-2, kaip iki siol.. del darbo kruvio greit bus kas PUSMETI (cia Vilniuj) blink.gif blink.gif blink.gif .. Na taip, kruvis dabar laikinai padides, kol susiregistruos visi, issigande svikatos draudimo mokescio, bet.. tada neaisku isvis kokia DB funkcija, jei tik ateini parasa uzdet ir tiek ziniu - "viso gero, rasit darba - paskambinkit" g.gif
Atsakyti
ar stojant į DB reikalingas santuokos liudijimas?
lyg,nerašo,kad reiktų g.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 06:28)
siandien jau uzrasineja atejimams TIK KAS 3men blink.gif , o ne kas 1-2, kaip iki siol.. del darbo kruvio greit bus kas PUSMETI (cia Vilniuj) blink.gif  blink.gif  blink.gif .. Na taip, kruvis dabar laikinai padides, kol susiregistruos visi, issigande svikatos draudimo mokescio, bet.. tada neaisku isvis kokia DB funkcija, jei tik ateini parasa uzdet ir tiek ziniu - "viso gero, rasit darba - paskambinkit" g.gif

aš tai tik apsidžiaugčiau,jei taip retai lankytis reiktų biggrin.gif
Atsakyti
nereikia santuokos liudijimo reikia tik diplomo ir paso antra karta reikes saskaitos sutarties ir viskas.
Atsakyti
Gal kas galėsit atsakyti, jei po vaiko priežiūros atostogų įsidarbinu ir po kokio mėn išeinu iš to darbo , kada birža pradėtų mokėti bedarbio pašalpą???Ar išviso turėčiau teisę ją gauti?
Atsakyti
QUOTE(astulle @ 2010 03 31, 12:51)
Gal kas galėsit atsakyti, jei po vaiko priežiūros atostogų įsidarbinu ir po kokio mėn išeinu iš to darbo , kada birža pradėtų mokėti bedarbio pašalpą???Ar išviso turėčiau teisę ją gauti?

ziurint kiek esi isdirbus.. man rodos per paskutinius 3 metus reikia turet 18men nepertraukiamo darbo stazo, kad gauti bedarbio ismoka (galiu klyst del terminu, cia reiktu DB puslapy pasiskaityt) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 14:38)
ziurint kiek esi isdirbus.. man rodos per paskutinius 3 metus reikia turet 18men nepertraukiamo darbo stazo, kad gauti bedarbio ismoka (galiu klyst del terminu, cia reiktu DB puslapy pasiskaityt) 4u.gif

Visiškai teisi. reikia 18 mėn per paskutinius 3 metus.
Tik esu girdėjus, kad motinystės atostogos įsiskaito į stažą. Tai nepamenu kaip biržoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 03 31, 13:38)

kaip buni vaiko prieziuros atostogose tai stazas nenutruksta. bet del pasalpu tai negaliu komentuoti, paciai dar neaisku kaip cia bus,
Atsakyti
As 3 metus buvau vaiko auginimo atostogose tai man db birza mokes 3men po 630lt o kitus 3men.po 450lt
Atsakyti
sveikos iskilo toks klausimas mums su vyru.as birzoj stoviu jau 3 menesius jeigu dabar pastociau ar man ka moketu tuos du metus?pries tai vaika auginau du metus ir gaudavau po 500lt o kaip dabar butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiusinka: 31 kovo 2010 - 14:54
Sveiki, gal kas patarsite kaip pasielgti:
Sia savaite vyras buvo DB- parode dokumenus, paskyre susitikima kitai savaitei treciadieni sake ateiti su dokumentai. Kaip suprantu tada ji irigistruos g.gif o siandien vyras susirado darbuka kokiems 3-4men. ir oficialai ji nori idarbinti antradieni.
Tai dabar as galvoju, ka daryti, gal iseitu pirma prisiregistruoti darbo birzoje, o paskui formintis i darba ir tada prnesti tarpininkei, kad susirado darbuka, ar nebenesti dokumentu i birza ir nebesirigistruoti verysad.gif Patarkite prasau, kas nusimanote siuose reikaluose. Blogiausia, kad viskas vienu metu ir i birza ir i darba reikia formintis, kas naudingiau? verysad.gif
As nestoviu DB
Atsakyti