Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(Forget @ 2010 03 28, 20:49)
jei dieniniam, tai negausit bedarbio statuso. Pasiskambinkit gal.

neakivaizdžiai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 28, 21:51)
neakivaizdžiai blush-anim-cl.gif 

tai tada tu ir negali turėt atestato, ne sji skolegijoj. Nežinau tiksliai, bet ko gero reikės kažkokios pažymos iš kolegijos, kad ten mokaisi.
Atsakyti
sveikutes, galvoju kurioje temoje cia labiau tiktu mano klausimas.

esu motinystes atostogose iki 2 metu, pries tai nepilnus metus dirbau, o pries tai buvau motinystes atostogose.
taigi klausimas toks, kai vaikui sueis du metukai- ir grisiu i darba (kadangi buvo ryskus etatu mazinimas, neliko mano darbo vietos) - kaip suprantu lygiai po menesio darbdavys turi teise mane atleisti? kaip su atostoginiais tokiu atveju?
bet dabar klausimas, jei istosiu i birza -ar man ka nors mokes?
ar bandyt pasiimt trecius vaiko prieziuros metus ir tiketis, kad rinka truputeli atsigaus?
gal kas susiduret su siuo atveju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 29 kovo 2010 - 08:33
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 29, 09:29)
sveikutes, galvoju kurioje temoje cia labiau tiktu mano klausimas.

esu motinystes atostogose iki 2 metu, pries tai nepilnus metus dirbau, o pries tai buvau motinystes atostogose.
taigi klausimas toks, kai vaikui sueis du metukai- ir grisiu i darba (kadangi buvo ryskus etatu mazinimas, neliko mano darbo vietos) - kaip suprantu lygiai po menesio darbdavys turi teise mane atleisti? kaip su atostoginiais tokiu atveju?
bet dabar klausimas, jei istosiu i birza -ar man ka nors mokes?
ar bandyt pasiimt trecius vaiko prieziuros metus ir tiketis, kad rinka truputeli atsigaus?
gal kas susiduret su siuo atveju?

kiek zinau iki 3m vaikui kol sueis, negali atleisti..patikslinkit jei klystu
Atsakyti
taip negali atleisti,siulyciau likti dar metus motinystes atostogose,nereikes tampytis po darbo birza...
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 03 29, 09:59)
taip negali atleisti,siulyciau likti dar metus motinystes atostogose,nereikes tampytis po darbo birza...

nebent neturi iš ko pragyvent, ir reikalingi DB numesti keli litai....
Atsakyti
Jei seimos pajamos mazos,tai dar ir soc pasalpa gausite.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 28, 21:36)
tai tada tu ir negali turėt atestato, ne sji skolegijoj. Nežinau tiksliai, bet ko gero reikės kažkokios pažymos iš kolegijos, kad ten mokaisi.

taip, jūs teisi. pasiskambinau į DB, tai taip ir pasakė.
Atsakyti
QUOTE(dzeta @ 2010 03 29, 14:54)
Sveiki, ar gavot kas pinigelius uz vasari?

Jau šimtą kartų rašyta, kad neterštumėt temos tokiais klausimais.

Meduota, jei esi aukštesnio nei antro kursas studentas, pateksi į vadinamą "talentų banką". ten žmonės su aukštuoju arba studijuojantys. Aišku iš to naudos beveik jokios biggrin.gif
Atsakyti
zinau,kad mano klausimas dabar tikrai bus ne i tema, bet rasau cia tik todel,kad gal kas iki birzos susiduret su tokiu atveju (ten tema merdeja, o man atsakymo reikia)
sakau gal kas pades?

http://www.supermama...?...&p=36086355

tiesiog gal paklausiu cia:

dabar auginu vaika iki 2 metu, pries iseidama dirbau individualioj imonej, krizes metu buvo mazinami etatai ir ji neseniai pastebejau tapo uab, klausimas butu toks, ar galiu grizti i darba 2 menesiams ir vel prasitesti vaiko auginimo atostogas iki 3 metu (ar toks pratesimas neimanomas- reikia iskart imti 3 metams?)
ir susirasti darba kitoje darbovieteje kol pagrindineje atostogausiu (koks papildomos darbovietes darbo laikas turetu buti? ar cia nesvarbu?)
aciu mamytes jei kuri zinosit

ir atsiprasau,kad ne i tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 29 kovo 2010 - 15:22
norėjau paklaust, tokio klausimo, o gal neklausimo tiksliau, ar taip gali būti, kad turiu eiti pas sao kuratorę kas dvi savaites, o buna, kad ir kas savaitę ten einu, ar neturėtų buti laiko tarpas apie men. ar tris savaites, o čia einu kas dvi savaites
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 03 30, 12:51)
norėjau paklaust, tokio klausimo, o gal neklausimo tiksliau, ar taip gali būti, kad turiu eiti pas sao kuratorę kas dvi savaites, o buna, kad ir kas savaitę ten einu, ar neturėtų buti laiko tarpas apie men. ar tris savaites, o čia einu kas dvi savaites

g.gif g.gif šiaip tai reikia eiti kartą per mėn. O gal jums siūlo daug darbų? gal intensyviai stengiasi įdarbinti? ar einate tik atsižymėti?
Atsakyti