QUOTE(jurg_ili @ 2010 03 05, 11:24)
O mane siuncia dirbti viesuju darbu, atseit mano issilavinimas vidurinis tai leidzia ir nesvarbu ,kad as dirbus vadybininke ir dar geresnese pareigose. Jei atsisakau sito darbo -tai sustabdys mano bedarbio statusa 3 men. Zodziu, eilini karta pasigailejau ,kad gimiau lietuvoj
idomumo delei ir as siandien ikisau nosi i darbo birza.sakau bandysiu usiregistruot ir as, ieinu pateikiau dokumentus tik va neturejau isilavinimo diplomo, tai man ir sako, ka esat dirbus ar isvis esat kur dirbus, pasakiau savo pareigas ka esu dirbus, ir man sako na galim pasiulyt viesuosius darbus, nes zada priimt istatyma , kad uz "nahalevu" nemoket pasalpos, zodziu ja atidirbt reikes.tai mano akys
, sakau kaip suprast, mano toks darbas, tokios pareigos buvo kol imone nebankrutavo ir dabar tik i viesuosius
, taip sako jei neturi aukstojo isilavinimo niekur nesitiket daugiau, tai tada atsipuciau ir ta minute pirma kart gyvenime dziaugiaus tuo savo isilavinimu, nes kitaip pasirodo net buves direktorius gali isciuozt keliu valyt, jei pats nesugebesi rast darbo, o diplomo neturesi, nu apsurdu apsurdas, tyciojasi is zmoniu kaip tik ismano