Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(Spyglė @ 2010 02 24, 17:31)
Aš buvau pas saviškę 22 dieną,tai kada galima pasižiūrėt tas paskaičiuotas išmokas?Buvau įlindus į e.paslaugas,bet ten rašo,kad d.b. jums išmokų ir stipendijų nemokėjo.

kai paskaciuos tik tada matysit 4u.gif
Atsakyti
labas,gal kartais kas pasakytu kiek savaičiu trunka pardaveju kursai(turiu vidurinį)ačiū iš anksto
Atsakyti
laba diena..norjau paklausti,kokius dokumentus reik pristatyt ,norint uzsiregistruot i darbo birza?as buvau vaiko prieziuros atostogose,dabar jam suejo 2m,o darboviete,kurioje dirbau,subankrutavo.aciu
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Noriu paklausti ar galima užsiregistruoti darbo biržoje, jei darbą turi, bet nori jį pakeisti? ax.gif
Lauksiu atsakymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rupusmiltai @ 2010 02 26, 16:19)
laba diena..norjau paklausti,kokius dokumentus reik pristatyt ,norint uzsiregistruot i darbo birza?as buvau vaiko prieziuros atostogose,dabar jam suejo 2m,o darboviete,kurioje dirbau,subankrutavo.aciu

Reikalingi dokumentai http://www.ldb.lt/In...ojantis_db.aspx

QUOTE(Medinis @ 2010 02 26, 18:13)
Laba diena  4u.gif Noriu paklausti ar galima užsiregistruoti darbo biržoje, jei darbą turi, bet nori jį pakeisti? ax.gif
Lauksiu atsakymo  thumbup.gif

Užsiregistruoti galima, jums suteiktas statusas bus - ieškantis darbo.
Atsakyti
ar pasalpu lubos nustatytos visiems? nera isimciu auginancioms vaikus?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 02 26, 20:06)
ar pasalpu lubos nustatytos visiems? nera isimciu auginancioms vaikus?

Lubos yra visiems. Kodėl turėtų daryti išimtis.
Atsakyti
na ir pasiute visia jau jie,tai be kitos savaites tai nieko nebus vat greazu,nors man konsultante sake kad kazkokia programa ten jie keite tai todel taip veluoja
Atsakyti
Sveikos
Noriu paklausti kai vaikui sueina 2 metukai per kiek laiko reikia istot i darbo birza kad gauciau pinigeliu is ten g.gif ar nera nustatyto termino g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2010 03 02, 14:44)
Sveikos
Noriu paklausti kai vaikui sueina 2 metukai per kiek laiko reikia istot i darbo birza kad gauciau pinigeliu is ten g.gif  ar nera nustatyto termino g.gif

kada nori tada stok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma19831025 @ 2010 03 02, 15:39)
as preta menesi gavai vasario 1 diena,ir si menesi gavau kovo 1,nors vasary ir nebuvau pas konsultante, smile.gif

O aš niekaip negaliu sulaukt, kažkokia nesąmonė reik eit i soc tai ir ten tikriausia nematys paskaičiavimų, šakės, reiktų paskambbint ir pasiteirauti, kas turi telef. vilniaus darbo biržos - buchalterijos.
Atsakyti
Sveikos DB ekspertės smile.gif Sakykite, ar baisiai ilgos eilės Vilniaus DB, kai ateini užsiregistruot? Man pašalpos nereik (turiu verslo liudijimą), bet noriu užsiregistruot kaip ieškanti darbo (kad verslo liudijimas būtų pigesnis ir nereikėtų PSD mokėti už visus metus į priekį).

Registracijai užsirašiau internetu, bet turbūt visi taip daro...

Tai domina ar jau čia paskirt visą dieną tam DB ar įmanoma greitai susitvarkyti?
Atsakyti