Aš buvau pas saviškę 22 dieną,tai kada galima pasižiūrėt tas paskaičiuotas išmokas?Buvau įlindus į e.paslaugas,bet ten rašo,kad d.b. jums išmokų ir stipendijų nemokėjo.
laba diena..norjau paklausti,kokius dokumentus reik pristatyt ,norint uzsiregistruot i darbo birza?as buvau vaiko prieziuros atostogose,dabar jam suejo 2m,o darboviete,kurioje dirbau,subankrutavo.aciu
laba diena..norjau paklausti,kokius dokumentus reik pristatyt ,norint uzsiregistruot i darbo birza?as buvau vaiko prieziuros atostogose,dabar jam suejo 2m,o darboviete,kurioje dirbau,subankrutavo.aciu
na ir pasiute visia jau jie,tai be kitos savaites tai nieko nebus vat greazu,nors man konsultante sake kad kazkokia programa ten jie keite tai todel taip veluoja
O aš niekaip negaliu sulaukt, kažkokia nesąmonė reik eit i soc tai ir ten tikriausia nematys paskaičiavimų, šakės, reiktų paskambbint ir pasiteirauti, kas turi telef. vilniaus darbo biržos - buchalterijos.
Sveikos DB ekspertės Sakykite, ar baisiai ilgos eilės Vilniaus DB, kai ateini užsiregistruot? Man pašalpos nereik (turiu verslo liudijimą), bet noriu užsiregistruot kaip ieškanti darbo (kad verslo liudijimas būtų pigesnis ir nereikėtų PSD mokėti už visus metus į priekį).
Registracijai užsirašiau internetu, bet turbūt visi taip daro...
Tai domina ar jau čia paskirt visą dieną tam DB ar įmanoma greitai susitvarkyti?