QUOTE(Spyglė @ 2010 02 22, 23:19)
Buvau šiandien biržoj atsižymėt.Konsultantė kaip širšė,nieko nepaklausi,amžinai kažkokia nepatenkinta,stažas pristatytas,bet kiek mėnesių mokės,kiek mokės,nieko nepasakė.Primygtinai prašiau,kad užregistruotų į apskaitininkų kursus,tai liko labai nepatenkinta.Sekantį apsilankymą paskyrė po dviejų mėn.balandžio 19.Tai dabar sėdėsiu be pašalpos iki gegužės mėnesio?Ar galima pasikeist konsultantę?Kiekvieną kartą einant būna labai nemalonu,jautiesi kaip nusikaltėlė kokia.Kartais pagalvoju,jei nenori dirbt,mielai su ja pasikeisčiau,nemanau,kad ji ten sėdi su kažkokiu labai ypatingu išsilavinimu,ta prasme,už mano bet jaučiasi kaip valdovė.Veiksmas Kaune.
aš nesuprantu iš kur pasklido toks gandas, kad pašalpos laikas priklauso nuo ėjimo pas konsultantę laiko Tarkim po pirmos konsultacijos -taip, viskas aišku, priklauso nuo kada skaičiuojama pašalpa. Bet paskui,pašalpa ateina nuo 12 iki 20 d.(aišku dažnai vėluoja, tai tarkim iki mėnesio galo) ir visai nesvarbu kada yra pakartotiniai vizitai pas konsultantę. Jei šiandien buvai, tai tarkim už vasario mėn, gausi kovo gale, už kovą balandžio gale. Kodėl turėtum būti 2 mėn be pašalpos
Kažkas paskleidė visiškai neargumentuotą gandą.Pati esu Kauno darbo biržoj ir nelabai suprantu apie ką jūs čia visos šnekat?