Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 5 Tema

QUOTE(Spyglė @ 2010 02 22, 23:19)
Buvau šiandien biržoj atsižymėt.Konsultantė kaip širšė,nieko nepaklausi,amžinai kažkokia nepatenkinta,stažas pristatytas,bet kiek mėnesių mokės,kiek mokės,nieko nepasakė.Primygtinai prašiau,kad užregistruotų į apskaitininkų kursus,tai liko labai nepatenkinta.Sekantį apsilankymą paskyrė po dviejų mėn.balandžio 19.Tai dabar sėdėsiu be pašalpos iki gegužės mėnesio?Ar galima pasikeist konsultantę?Kiekvieną kartą einant būna labai nemalonu,jautiesi kaip nusikaltėlė kokia.Kartais pagalvoju,jei nenori dirbt,mielai su ja pasikeisčiau,nemanau,kad ji ten sėdi su kažkokiu labai ypatingu išsilavinimu,ta prasme,už mano g.gif bet jaučiasi kaip valdovė.Veiksmas Kaune.

aš nesuprantu iš kur pasklido toks gandas, kad pašalpos laikas priklauso nuo ėjimo pas konsultantę laiko g.gif Tarkim po pirmos konsultacijos -taip, viskas aišku, priklauso nuo kada skaičiuojama pašalpa. Bet paskui,pašalpa ateina nuo 12 iki 20 d.(aišku dažnai vėluoja, tai tarkim iki mėnesio galo) ir visai nesvarbu kada yra pakartotiniai vizitai pas konsultantę. Jei šiandien buvai, tai tarkim už vasario mėn, gausi kovo gale, už kovą balandžio gale. Kodėl turėtum būti 2 mėn be pašalpos g.gif
Kažkas paskleidė visiškai neargumentuotą gandą.Pati esu Kauno darbo biržoj ir nelabai suprantu apie ką jūs čia visos šnekat?
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 23, 00:28)
aš nesuprantu  iš kur pasklido toks gandas, kad pašalpos laikas priklauso nuo ėjimo pas konsultantę laiko g.gif  Tarkim po pirmos konsultacijos -taip, viskas aišku, priklauso nuo kada skaičiuojama pašalpa. Bet paskui,pašalpa ateina nuo 12 iki 20 d.(aišku dažnai vėluoja, tai tarkim iki mėnesio galo) ir visai nesvarbu kada yra pakartotiniai vizitai pas konsultantę. Jei šiandien buvai, tai tarkim už vasario mėn, gausi kovo gale, už kovą balandžio gale. Kodėl turėtum būti 2 mėn be pašalpos g.gif
Kažkas paskleidė visiškai neargumentuotą gandą.Pati esu Kauno darbo biržoj ir nelabai suprantu apie ką jūs čia visos šnekat?

Pašalpą moka už praėjusį mėnesį tik tada kai atsižymite pas konsultantę šį mėnesį. Kol neatsižymite niekas net neskaičiuoja. Ir čia ne gandas.

QUOTE(Spyglė @ 2010 02 22, 23:19)
Buvau šiandien biržoj atsižymėt.Konsultantė kaip širšė,nieko nepaklausi,amžinai kažkokia nepatenkinta,stažas pristatytas,bet kiek mėnesių mokės,kiek mokės,nieko nepasakė.Primygtinai prašiau,kad užregistruotų į apskaitininkų kursus,tai liko labai nepatenkinta.Sekantį apsilankymą paskyrė po dviejų mėn.balandžio 19.Tai dabar sėdėsiu be pašalpos iki gegužės mėnesio?Ar galima pasikeist konsultantę?Kiekvieną kartą einant būna labai nemalonu,jautiesi kaip nusikaltėlė kokia.Kartais pagalvoju,jei nenori dirbt,mielai su ja pasikeisčiau,nemanau,kad ji ten sėdi su kažkokiu labai ypatingu išsilavinimu,ta prasme,už mano g.gif bet jaučiasi kaip valdovė.Veiksmas Kaune.

Tikrai nelaukite iki balandžio, jums turėjo pasakyti nuo kada pašalpa paskirta, kiek laiko ją mokės ir kokio dydžio, turėjote pasirašyti, kad jus supažindino. Būtinai nueikite ir paklauskite, kad nebūtų taip, kad lauksite, o kai ateisite paaiškės, kad jum pašalpos net nepaskyrė nes kažko trūko ar, kad konsultantė neapsižiūrėjo. Informacijoje paklauskite kur sėdi jos skyriaus viršininkas ir pas jį parašykite prašymą, reikės nurodyti priežastis dėl ko norite pakeisti konsultantę ir ją jum pakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 23, 08:12)
Pašalpą moka už praėjusį mėnesį tik tada kai atsižymite pas konsultantę šį mėnesį. Kol neatsižymite niekas net neskaičiuoja. Ir čia ne gandas.

Noreciau papriestarauti ax.gif as pas konsultante buvau sausio men. ir sekanti vizita uzrase kovo men, bet vasario 18 d. as pinigelius jau turejau savo saskaitoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 23, 09:12)

pasakykite nuo kada taip? nebent nuo sausio pirmos, praeitais metais tikrai taip nebuvo, pati gavau pašalpą ir konsultantė viską išaiškino.
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 23, 11:57)
pasakykite nuo kada taip? nebent nuo sausio pirmos, praeitais metais tikrai taip nebuvo, pati gavau pašalpą ir konsultantė viską išaiškino.

Gal jūs gavote ne pašalpą o stipendiją? Pati iki gimdymo dirbau DB todėl tvarką žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 23, 12:55)
Gal jūs gavote ne pašalpą o stipendiją? Pati iki gimdymo dirbau DB todėl tvarką žinau  mirksiukas.gif

Tiek tai aš dar skiriu, stipendiją esu gavus, bet esu ir pašalpą.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 02 23, 09:55)
Tikrai nelaukite iki balandžio, jums turėjo pasakyti nuo kada pašalpa paskirta, kiek laiko ją mokės ir kokio dydžio, turėjote pasirašyti, kad jus supažindino. Būtinai nueikite ir paklauskite, kad nebūtų taip, kad lauksite, o kai ateisite paaiškės, kad jum pašalpos net nepaskyrė nes kažko trūko ar, kad konsultantė neapsižiūrėjo. Informacijoje paklauskite kur sėdi jos skyriaus viršininkas ir pas jį parašykite prašymą, reikės nurodyti priežastis dėl ko norite pakeisti konsultantę ir ją jum pakeis  4u.gif

Ir aš taip galvojau,kad reikia padaryt,bet kad nepasidaryčiau blogiau g.gif Draugė turi ten pažįstamą,reikia pasiprašyt,kad paimtų mane bigsmile.gif
Atsakyti
stoviu Šiaulių DB, vasario mėn buvau, sekantis apsilankymas balandžio mėn, bet konsultantė patvirtino, nebijokit, kovo mėnuo įsiskaičiuos ir pinigėliai bus išmokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 02 23, 23:30)
stoviu Šiaulių DB, vasario mėn buvau, sekantis apsilankymas balandžio mėn, bet konsultantė patvirtino, nebijokit, kovo mėnuo įsiskaičiuos ir pinigėliai bus išmokėti  mirksiukas.gif

Kovo mėnesis įsiskaičiuos ir pinigai bus išmokėti, bet kada? Patarčiau pasiskambinti buhalterei ne konsultantei, tada informacija bus tiksli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 23, 10:57)

pas mus Kretingoje pasalpa skaiciuoja tada ,kai apsilankai pas konsultanta.va ir vakar buvau tai sake,nuo 24d prades skaiciuot pasalpa.kai pasalpa gauni reikia lankytis kiekviena men,bent jau taip sake mano konsultantas.o paskui jau kas du ar tris menesius.
Atsakyti
Aš buvau pas saviškę 22 dieną,tai kada galima pasižiūrėt tas paskaičiuotas išmokas?Buvau įlindus į e.paslaugas,bet ten rašo,kad d.b. jums išmokų ir stipendijų nemokėjo.
Atsakyti
Pameciau ta balta knygute, kurioje raso apsilankymus, kas dabar bus, ku daryt ? ax.gif
Atsakyti