Su pirmaja, kai to pieno daug nebuvo, tik 4 sav., tai uzsidejau pacia maziausia liemenele ir nebedaviau. Galvojau, kad degs, suks, bet nieko nebuvo. Po paros super lengvas geras tuscias jausmas!
Sikart maitinu ir to pieno fontanais. Pradejau mazinti, naktim- kiek nori 3-4 x, dienom, tik karta ir vakare pries uzmiegant. Bet nemazeja, sprigsta mergina nuo pieno....Gert vaistus- nemanau, kad protinga. Gal nebent kokia metu stipria arbata...Jei nakciai duociau misinio- prabusciau slapia, bet tvinkciojimo jausmo krutyse nera. Ir nepasakyciau, kad jos butu kietos nuo pieno gausos. Zodziu, sudetinga...
As dar tokia nuomone girdejau, kad jeigu nori sumazinti pienuko kieki - turi sumazinti skysciu kieki iki stiklines per diena.. aisku tik idomu kaip praktikoje butu
QUOTE(sticho @ 2010 02 19, 20:52)
As dar tokia nuomone girdejau, kad jeigu nori sumazinti pienuko kieki - turi sumazinti skysciu kieki iki stiklines per diena.. aisku tik idomu kaip praktikoje butu
nu, ne. Gal nuo organizmo priklauso. Ar 3 l vandes isgeriu ar visai negeriu tik kava- vienoda gamyba...Bet va, kuo daugiau galvoju, kad uzteks iki kovo 1d. tuo maziau man tempia...Naktim mazoji prabunda vel kas 2 val, kazka matomai istraukia...Diena is tu keliu kartu springsta begerdama. Bet tempimo ir pilnumo jau nebejauciu kaip pradzioje. Tad gal ir mazeja, kai mazeja noras galvoje...
Čia kiekvienam skirtingai, aš kai pradėjau nutraukinėt, nors ir buvo pora maitinimų per parą. Jau vakare krūtinė buvo pilna ir skausminga ir nedidelis nusitraukimas nepadėjo. Reikėjo daug nusitraukt kol praėjo skausmas. Bet išeitis yra svarbiausia neduot ir tiek. Man labai padeda kai aš apsirišu korsetą kurį naudojau po gimdymo ant krūtinės. Vaikas iš tikrųjų nejaučia pieno kvapo ir neprašo.
Na, si ateinanti savaite bus, ko gero, paskutine kaip zadu duoti mp. Nakciai misnukas, o ryte bus matyt: ar maudzia, ar atsikelsiu slapiais marskineliais. Siandiena tarkim, daviau 2 x atsigert mp, krutine buvo kietoka, bet ne skaudi. Galeciau su tokia ir vaiskcioti nieko nejasuciau. Per nakti mane isvalgo..Pranesiu ispudzius
sveikos,mamytes,kaip tik tinku i jusu tema,nusprendziau nutraukti maitinima MP,apsiviniojau krutine elastiniu bintu ir geriu metu lasus,ziuresim kada dings
QUOTE(dadute @ 2010 02 21, 20:00)
sveikos,mamytes,kaip tik tinku i jusu tema,nusprendziau nutraukti maitinima MP,apsiviniojau krutine elastiniu bintu ir geriu metu lasus,ziuresim kada dings
Ai, tai kai jau geri metu lasus, nebezindai? As maniau, kad galesiu gal gurksnot metu arbata ir vis dar paduot (.) (.). Ar taip imt viena diena, apsivyniot, gert lasus ir nebeduot? Turiu kaip tik melisos arbatos. Vaistininke perkant sake, maitinancioms gert atsargiai. As kaip kokius lengvus uspakajoncus norejau pavartot. Tad jei imciau 3-4 pakelius puodeliui, gal suveiktu kaip metos lasai?
Man tos tabletes visos stabdancios laktacija su salutinio poveikiu ir silpnumais labai ziauriai skamba ir visai ne prie dusios.
A le zinot, vis nesiryztu....Noret nutraukt noreciau, bet vis kazko tempiu...
QUOTE(visai kitokia @ 2010 02 22, 10:10)
Ai, tai kai jau geri metu lasus, nebezindai? As maniau, kad galesiu gal gurksnot metu arbata ir vis dar paduot (.) (.). Ar taip imt viena diena, apsivyniot, gert lasus ir nebeduot? Turiu kaip tik melisos arbatos. Vaistininke perkant sake, maitinancioms gert atsargiai. As kaip kokius lengvus uspakajoncus norejau pavartot. Tad jei imciau 3-4 pakelius puodeliui, gal suveiktu kaip metos lasai?
Man tos tabletes visos stabdancios laktacija su salutinio poveikiu ir silpnumais labai ziauriai skamba ir visai ne prie dusios.
tai zinok ir as tempiau tempiau ir pagaliau pasiryzau.kiek zinau tai geriant metu lasus jau nebegalima zindyti tai as ir ispilu ta piena,nenoriu pakenkt mazyliui,o jis kazkaip puikiai misinuka geria ir net nereikalauja kruties
labas mamytes
as irgi nusprendziau nutraukti maitinima,kadangi kaip ir daugumai,jai tik nusiraminimui .
o kaip miega dabar maziuke? ar nereikia pasupti nakti ir panesioti?
man dar neramu,kad diena as ja migdau su papuku.aisku viena migdyma galiu eiti i lauka,nes orai jau gereja. bet ka su kitu daryti migdymu?
as irgi nusprendziau nutraukti maitinima,kadangi kaip ir daugumai,jai tik nusiraminimui .
QUOTE(sticho @ 2010 02 19, 09:53)
Na ka supermamytes - su teveliu prasikankinom 3 paras, bet mazaja nuo pienuko atpratinom.. sunku buvo tai tikrai, nes mazoji kazkodel tai tevelio neprisileisdavo, tai nakti nesioti tekdavo tik man. O ir sirdi skaudedavo, kai ji verkdavo bet nenusileidom ir kova laimejom
man dar neramu,kad diena as ja migdau su papuku.aisku viena migdyma galiu eiti i lauka,nes orai jau gereja. bet ka su kitu daryti migdymu?
QUOTE(ericute @ 2010 02 22, 13:08)
labas mamytes
maniske pries uzmiegant visada gaudavo mp. O dabar jau 1.5 men kaip rytine kosyte duodama, paskui ji eina miegelio. Ir pastebejau, kad jau reikia butent ciulpimo, o ne mp. Soskes neima. Tai prisiglaudzia prie krutines ir turisu liezuviuku liesti maike mano, ar vyro, kai jis migdo. Nervinasi, kai liezuviukas nieko nepasiekia...Vis nesiryztu nupirkti misinuko nakciai, bet kazkada tai bus. Ir manau, soti budama, ciuciuojama su lopsine uzmigs greitai. Man idomu tik, ar ji is viso pripazins ta misinuka. Nes kol kas soske buteliuke su vandeniu kramsnoja ir tik kelis gurksnius vandens ima.
Sveikutės,
Laukiuosi leliuko, todėl tenka nutraukti MP, per 2 savaites lengvai pasiekiau tiek, kad nei dieną, nei naktį nebeduodu, bet liko ankstus rytas ir vakaras. Krūtinė nuo vieno maitinimo iki kito vis dar vos ištempia, nors savaitė kaip tiek maitinu. Dar blogumas, kad ryte baisi isterija kad tik pieno gautų, kalba gi jau vaikas (viskas daug paprasčiau kol nekalba) vakare irgi kitos kalbos nėra tik pienuko labai noriu. Turiu per šią savaitę užbaigti, tik nežinau kaip, kad nervai atlaikytų ir krūtinė neužsidegtų Nežinau ar abu maitinimus kartu nutraukti ar rytą paskui vakarą. Norisi, kad ir jai ir man kuo mažiau streso būtų
Papildyta:
aš dieną migdau vežimuke, kad ir namuose, nes kitaip pieną jaučia ir reikalauja, o vakare tai net negaliu įsivaizduoti kaip bus, teks nešioti ir supti kol nusirėks
Laukiuosi leliuko, todėl tenka nutraukti MP, per 2 savaites lengvai pasiekiau tiek, kad nei dieną, nei naktį nebeduodu, bet liko ankstus rytas ir vakaras. Krūtinė nuo vieno maitinimo iki kito vis dar vos ištempia, nors savaitė kaip tiek maitinu. Dar blogumas, kad ryte baisi isterija kad tik pieno gautų, kalba gi jau vaikas (viskas daug paprasčiau kol nekalba) vakare irgi kitos kalbos nėra tik pienuko labai noriu. Turiu per šią savaitę užbaigti, tik nežinau kaip, kad nervai atlaikytų ir krūtinė neužsidegtų Nežinau ar abu maitinimus kartu nutraukti ar rytą paskui vakarą. Norisi, kad ir jai ir man kuo mažiau streso būtų
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2010 02 22, 12:08)
labas mamytes
aš dieną migdau vežimuke, kad ir namuose, nes kitaip pieną jaučia ir reikalauja, o vakare tai net negaliu įsivaizduoti kaip bus, teks nešioti ir supti kol nusirėks
na va bandziau rytinio miegelio uzmigdyti salia pasiguldzius ir lopsine dainuodama,tai ant galo vis tiek teko pasupti, labai priesinosi,spjaude soske ,purske,bet uzmigo. diena tai zadu i lauka eiti ir migdyti. vakare jau moka be papuko uzmigti.tai kai atpras ryte.imsiuos nakties valgymu oi kai baisu