QUOTE(jurgusia @ 2010 01 25, 12:41)
Sveikutes,
As irgi prisidedu prie tu mamu kurios jau nori nutraukti zindyma. Mums ne uz kalnu jau metukai. Diena krutine duodu tik kai einame pietuku miegoti. Miegame du kartus. Vakar per antra pietu miega jau bandziau supdama uzmigdyti, kad nereiktu krutines. Tai vakare krutine vos nesprogo. Nakti keliames koki 5-7 kartus, ir tai tik tam kad dantyse butu krutine. Nakti valgo gal tik viena karta. Sunkiausia kad mazylis neima jokio buteliuko, o ir negeria jokio misiniuko ar pieno. Tad nakti neturiu kuom krutine pakeisti. Zinduko nakti taip pat neikisi. Diena geriame is snapelio ir tai labai mazai. Tad apie naktinio maitinimo nutraukima tik pasvajoti. Gal kas turite kokiu pasiulymu. Su dukryte buvo lengviau, maitinau iki 6 men. O veliau su misiniukais apsiejom.
QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 02 03, 12:12)
Ačiū,
Baltike, už patarimą, lėksiu į vaistinę
Reikia kuo greičiau nutraukti maitinimą, nes negaliu gerti reikiamų vaistų
QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 02 03, 23:19)
Aš taip pat jau turiu šį vaistuką. Šiandien praleidau vieną matinimą, dabar ruošiuosi matinti nakčiai. Krūtinę tempia net baisu kaip skauda, įtariu reiks pavargti truputėlį su šiuo reikaliuku. bet ką darysi, taip reikia. Bijau kad nebatsirastų kosk krūtinės uždegimas
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 02 09, 14:43)
Man ginekologe aiskiai pasake - nezaist su tuo vaistuku
sake geriau jau tarybiniais metodais - persiristi
QUOTE(violytegj @ 2010 02 10, 18:59)
Sveikutes! Kreipiuosi ir as pagalbos
Kadangi mano suneliui jau beveik metukai, valgo jau vos ne karbonadus
, nelebai matau prasmes duot MP.. Tai va, sekasi mum kaip ir neblogai, jau 2 dienas duodu misinuka, ir kas nebutu keista-puikiai ji valgo, nors buvo laaaabai didelis papinikas..Aisku, kartais ikisu tik is 4 karto, bet nieko....Tik va, iskilo problema, ka daryt su (.), nes pienuko kaupiasi labai daug...labai bijau uzdegimo..Gal galit kas atsakyt, ar reikia ta pieneli visa nusitraukt, ar tik dali..Nes vakar jau kazkoki guziuka buvau uzciupinejus, pati issitrauk negalejau, tai maziui daviau
o as taip pat del mazyles lyg ir nepergyvenu,bet va del papuku:( jie man guzuojasi ir maitinu tik todel,kad nezinau kaip be padaryti sustabdyma turiu tuos vaistus,bet kaip minejote jie mazina spaudima ir su mazu spaudimu yra tiesiog nesamone, vos ne greitaja kviete po antros tabletes:(
jau 3 karta geriu antibiotikus nes vis isitaisau dideli uzdegima , pergyvenu nes nezinau kaip man nustot maitinti taip noriu,kad dingtu....pats,o jis nedingsta:(((