Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Zivile0515 @ 2010 02 04, 21:37)
oj...o as taip noriu issimiegoti..ir ne kas valanda keltis....gal savanaudiska nzn., bet mano mergyte ..10 men. mums....nakty jauir malasi prie papulio...jau kaip soske.....
mamos..o kai nutaret nebemaitint..na kurios nakty maitina...ka.daret?...supot ????

mano vyresnelis kelesi tol, kol gaudavo bent lasa (nors ir nebereikejo) doh.gif budavo kas 15 min doh.gif nutraukiau naktini maitinima per tris naktis. Gavo vandens ir nebemate reikalo deljo keltis. Ale buvo likes rytinis/vakarinis pasiurbimas ir pamazu baigesi pienukas.
Maze zadu ilgai maitinti, jei tik nedarys tokiu bajeriu, kaip brolis
Atsakyti
Matyt man pasisekė, kad po truputį be didelių cirkų pavyko atpratint ...
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 02 03, 20:19)
Aš taip pat jau turiu šį vaistuką. Šiandien praleidau vieną matinimą, dabar ruošiuosi matinti nakčiai. Krūtinę tempia net baisu kaip skauda, įtariu reiks pavargti truputėlį su šiuo reikaliuku. bet ką darysi, taip reikia. Bijau kad nebatsirastų kosk krūtinės uždegimas  verysad.gif

Sveikutes! Kreipiuosi ir as pagalbos 4u.gif
Kadangi mano suneliui jau beveik metukai, valgo jau vos ne karbonadus biggrin.gif , nelebai matau prasmes duot MP.. Tai va, sekasi mum kaip ir neblogai, jau 2 dienas duodu misinuka, ir kas nebutu keista-puikiai ji valgo, nors buvo laaaabai didelis papinikas..Aisku, kartais ikisu tik is 4 karto, bet nieko....Tik va, iskilo problema, ka daryt su (.), nes pienuko kaupiasi labai daug...labai bijau uzdegimo..Gal galit kas atsakyt, ar reikia ta pieneli visa nusitraukt, ar tik dali..Nes vakar jau kazkoki guziuka buvau uzciupinejus, pati issitrauk negalejau, tai maziui daviau biggrin.gif
Atsakyti
turiu vaistukus, naikinancius pienuka, atiduodu

vilnius
Atsakyti
jau beveik svaitė, kaip nutraukiau savo mažyliui maitinimą. paskutiniu metu bemaitinau tik tris kartus dienoje (mažyliui 3 mėn.), vėliau pripratinau prie dviejų kartų. Šeštadienį ryte daviau dar pienuko pagerti paskutinį kartelį verysad.gif ir toliau maitinamės mišinukais. draugė paskolino pientraukį, tai pienuką nusitraukinėju kas antrą dieną, jo vis mažėja. Turiu ir aš vaistukus (bromikriptiną) pienukui mažinti, nes tikiuois, apsieisiu be jų ax.gif kažkaip labai pergyvenau dėl šio reikalo - uždegimai ir pan., bet viskas thumbup.gif Jei neturėčiau pientraukio, būtų sunkiau, o su juo viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Ir as pagaliau noriu su jumis pasidalinti dziaugsmu - atrodo pavyko mazike atpratint nuo MP. Keldavosi po milijona kartu per nakti, bet tik tam, kad pora kartu patraukt pieno ir toliau miegot. Pries gera savaite viena nakti neblogai miegojo, tai pirma karta keles po uzmigimo apie puse 3. As jauciaus gerai pamiegojus, tai nusprendziau nebeduot pienuko. Is pradziu maze nesuprato, kas cia vyksta, bet neverke. Issibudino, pradejo kazka pasakot. Siaip ne taip per pora valandu smigo. O toliau tai kiekviena nakti vis geriau. Atsikelia keleta kartu, duodu vandenuko, truputi atsigeria ir miega toliau. Labai tikiuosi, kad bus taip, kaip jau kazkuri mama sake, kad del vandenuko nemato reikalo keltis smile.gif Tai va. Diena nemaitinau nuo kokiu 11 men, tai su pienuko dingimu nera dideliu problemu. Nei dega, nei tempia, viskas normaliai. Buvo ir man gydytoja israsius bromkriptina, bet patare gert tik krastutiniu atveju, nes mano labai mazas spaudimas, o jis, berods, dar labiau ji mazina. Gydytoja juokes, kad dantis issidauzyt galiu doh.gif Tai va. Dar truputi pykstames su Saule vakare, kad neduodu pienuko, bet esu tvirtai apsisprendus, tai manau, kad kaip nors mirksiukas.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violytegj @ 2010 02 10, 17:59)
Gal galit kas atsakyt, ar reikia ta pieneli visa nusitraukt, ar tik dali..

Trauk tik tiek, kad krūtinei lengviau pasidarytų ir tik tada, kai jauti, kad krūtys labai pilnos. Nusitraukdama pilnai skatinsi naujo pienuko gamybą.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 01 25, 12:41)
Sveikutes,

As irgi prisidedu prie tu mamu kurios jau nori nutraukti zindyma. Mums ne uz kalnu jau metukai. Diena krutine duodu tik kai einame pietuku miegoti. Miegame du kartus. Vakar per antra pietu miega jau bandziau supdama uzmigdyti, kad nereiktu krutines. Tai vakare krutine vos nesprogo. Nakti keliames koki 5-7 kartus, ir tai tik tam kad dantyse butu krutine. Nakti valgo gal tik viena karta. Sunkiausia kad mazylis neima jokio buteliuko, o ir negeria jokio misiniuko ar pieno. Tad nakti neturiu kuom krutine pakeisti. Zinduko nakti taip pat neikisi. Diena geriame is snapelio ir tai labai mazai. Tad apie naktinio maitinimo nutraukima tik pasvajoti. Gal kas turite kokiu pasiulymu. Su dukryte buvo lengviau, maitinau iki 6 men. O veliau su misiniukais apsiejom.

QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 02 03, 12:12)
Ačiū, Baltike, už patarimą, lėksiu į vaistinę  bigsmile.gif  Reikia kuo greičiau nutraukti maitinimą, nes negaliu gerti reikiamų vaistų  verysad.gif

QUOTE(jjuurrggaa @ 2010 02 03, 23:19)
Aš taip pat jau turiu šį vaistuką. Šiandien praleidau vieną matinimą, dabar ruošiuosi matinti nakčiai. Krūtinę tempia net baisu kaip skauda, įtariu reiks pavargti truputėlį su šiuo reikaliuku. bet ką darysi, taip reikia. Bijau kad nebatsirastų kosk krūtinės uždegimas  verysad.gif

QUOTE(lincia_pincia @ 2010 02 09, 14:43)
Man ginekologe aiskiai pasake - nezaist su tuo vaistuku  doh.gif sake geriau jau tarybiniais metodais - persiristi  ax.gif

QUOTE(violytegj @ 2010 02 10, 18:59)
Sveikutes! Kreipiuosi ir as pagalbos  4u.gif
Kadangi mano suneliui jau beveik metukai, valgo jau vos ne karbonadus  biggrin.gif , nelebai matau prasmes duot MP.. Tai va, sekasi mum kaip ir neblogai, jau 2 dienas duodu misinuka, ir kas nebutu keista-puikiai ji valgo, nors buvo laaaabai didelis papinikas..Aisku, kartais ikisu tik is 4 karto, bet nieko....Tik va, iskilo problema, ka daryt su (.), nes pienuko kaupiasi labai daug...labai bijau uzdegimo..Gal galit kas atsakyt, ar reikia ta pieneli visa nusitraukt, ar tik dali..Nes vakar jau kazkoki guziuka buvau uzciupinejus, pati issitrauk negalejau, tai maziui daviau  biggrin.gif

o as taip pat del mazyles lyg ir nepergyvenu,bet va del papuku:( jie man guzuojasi ir maitinu tik todel,kad nezinau kaip be padaryti sustabdyma turiu tuos vaistus,bet kaip minejote jie mazina spaudima ir su mazu spaudimu yra tiesiog nesamone, vos ne greitaja kviete po antros tabletes:(
jau 3 karta geriu antibiotikus nes vis isitaisau dideli uzdegima , pergyvenu nes nezinau kaip man nustot maitinti taip noriu,kad dingtu....pats,o jis nedingsta:(((
Atsakyti
Pasipasakosiu: geriu vaistukus (bromkriptiną) pieno mažinimui jau 8 diena, pirmos dvi dienos buvo tikrąja ta žodžio prasme, tragiškos, stipriai pykino ir galva visai nedirbo blink.gif Pagal instrukciją: pirmas dvi dienas ryte po 1 tabletė, o sekančias dvi savaites po 1 tabletę 2 kartus dienoje (ryte ir vakare). Pieno nebetraukiu nuo 3 šių vaistų gėrimo dienos, atrodo, nebesigamina, krūtų netempia, jokio šalutinio poveikio, net pradėjau normalius liemenukus nešioti (kaip aš jų buvau pasiilgusi rolleyes.gif ), tik kartais pastebiu, jog šiek tiek sušlampa naktinukai g.gif vadinas, šiek tiek pieno vis dar yra unsure.gif iš baimės vieną vakarą sugalvojau nusitraukti, tai jo buvo labai mažai, o spalva tai kaip vandens unsure.gif Tikiuosi, jog likusio laiko užteks organizmui susireguliuoti 4u.gif

Visoms dvejojančioms mamytėms: pakentėkit tą pradinį šalutinį poveikį, paskui bus lengviau, patikėkit, o svarbiausia - maitinimo nutraukimo problema bus išspręsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2010 02 09, 14:43)
sake geriau jau tarybiniais metodais - persiristi  ax.gif

O ką tas reiškia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 19, 00:08)
O ką tas reiškia? unsure.gif

Maitinimą mažyliui ir aš nutraukiau - ėmiausiu įvairių būdų: palaipsniui mažinau matinimų skaičių (mano mažylis dar mažas), gėriau mėtų arbatą ir vieną dieną vaikščiojau krūtinę apsirišuti elastinių bintu. Reikia apsivynioti, kad krūtinė būtų suspausta ir tiek. Viso šito man užteko, bromokriptino nereikėjo gerti, nors esu nusipirkusi ax.gif

Jei kam reikia šių vaistukų, tai aš esu iš Klaipėdos raj. Gargždų mirksiukas.gif (pakuotė nauja)
Atsakyti
Na ka supermamytes - su teveliu prasikankinom 3 paras, bet mazaja nuo pienuko atpratinom.. sunku buvo tai tikrai, nes mazoji kazkodel tai tevelio neprisileisdavo, tai nakti nesioti tekdavo tik man. O ir sirdi skaudedavo, kai ji verkdavo verysad.gif bet nenusileidom ir kova laimejom biggrin.gif
Atsakyti