Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 03, 15:39)
Šie vaistukai, kiek žinau, be recepto neparduodami (jį gali išrašyti ginekologas arba šeimos gydytojas), tuo labiau jų ne kiekvienoje vaistinėje yra ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal galėtų mamytės, gėrusios šį vaistuką, pasakyti, ar jautė šalutinį poveikį ir per kiek laiko dingo pienukas? 4u.gif

Tiesiog pati niekaip negaliu užbaigti su pienuku, jau esu įsigijusį šį vaistą, tik paskaičius informmacinį lapelį prisibijau pradėti gerti ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau turiu šį vaistuką. Šiandien praleidau vieną matinimą, dabar ruošiuosi matinti nakčiai. Krūtinę tempia net baisu kaip skauda, įtariu reiks pavargti truputėlį su šiuo reikaliuku. bet ką darysi, taip reikia. Bijau kad nebatsirastų kosk krūtinės uždegimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2010 02 03, 16:07)
O stipri mėtų arbata ar nemažina pienuko gamybos?

Kad ir kokia stripri ta metu arbata butu, ar metu lasiukai, jei pienuko gaminasi tikrai daug, tai ji nieko nepadeda, jei pieno nera tiek daug, manau gal kazkiek ir jauciasi rezultatas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 03, 21:29)
Gal galėtų mamytės, gėrusios šį vaistuką, pasakyti, ar jautė šalutinį poveikį ir per kiek laiko dingo pienukas? 4u.gif

Tiesiog pati niekaip negaliu užbaigti su pienuku, jau esu įsigijusį šį vaistą, tik paskaičius informmacinį lapelį prisibijau pradėti gerti ax.gif

Isgerusi pirmakart vaistuka, gal po valandzo pajutau salutini poveiki - truputi pykino ir sukosi galva. Kitas dienas jau nebejauciau jokio sal.poveikio. Geriausia vaistuka gerti nakciai, tai miegosi ir nieko tikrai nejausi biggrin.gif as taip dariau, nes geriau tik po 1 tablecike per diena. Pienukas dingsta kiekvienai individualiai. As geriau 5 dienas, bet po ju visiskai dar nebuvo dinges, nes iki tol buvo ziauriai daug prisikaupe. Tiesiog nusitraukiau pienuka ir jis toliau nebesigamino.
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 03, 20:29)

Bromkriptiną gėriau apie savaitę. Šalutinį poveikį (pykinimą, silpnumą) stipriai jaučiau kokias tris dienas, tada net iš namų išeiti negalėjau, vėliau buvo lengviau. Po pirmų dviejų tablečių jau galėjau dalį pienuko nusitraukti (kai kreipiausi į gydytoją, krūtys buvo kaip akmuo, negalėjau net prisiliesti), o likęs kažkaip išsivaikščiojo pats, diskomforto nebejaučiau.

Su mėtų arbata galima žaisti, kai pienuko nutraukimui turi bent mėnesį, o kai reikia kuo skubiau, tai, deja, tik rimtesni vaistukai išeitis...
Atsakyti
Dėkui už atsakymą ir patarimus, nuo 1dienio pradedu ax.gif

Keista, kad su pirmu vaiku pienas dingo pats, kai tiesiog nusprendžiau, jog jau laikas nutraukti maitinimą, o su antru vaiku - viskas kitap doh.gif

P.S. Ruošiuosi akių operacijai, tad norisi užbaigt su pienukais blush2.gif
Atsakyti
oj...o as taip noriu issimiegoti..ir ne kas valanda keltis....gal savanaudiska nzn., bet mano mergyte ..10 men. mums....nakty jauir malasi prie papulio...jau kaip soske.....
mamos..o kai nutaret nebemaitint..na kurios nakty maitina...ka.daret?...supot ????
Atsakyti
Sakykite, o po kurio maždaug laiko nuo maitinimo nuraukimo galima tikėtis prasidedant mėnesinėms? Žinau, jog tai būna kiekvienai individualiai, tačiau norėtųsi bent porą nuomonių išgirsti 4u.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2010 02 05, 18:01)
Sakykite, o po kurio maždaug laiko nuo maitinimo nuraukimo galima tikėtis prasidedant mėnesinėms? Žinau, jog tai būna kiekvienai individualiai, tačiau norėtųsi bent porą nuomonių išgirsti 4u.gif

Dėkoju 4u.gif

Sveika, 4u.gif
zinai as dar maitinu,o jau sulaukiau pirmu menesiniu schmoll.gif .na aisku maitinimu skaiciu sumazejes nei buvo 3 men sunelis,o dabar 8 men,todel ir gyd. sake ,kad maitinimas nera reguliarus,todel ir men.prasidejo,sake tai normalu.Tad nenustebk jei ir tau taip atsitiks 4u.gif

sekmes
Atsakyti
MAn mm atsirado kai dar maitinau, kai sūneliui buvo 8 mėnesiai.
Atsakyti
Hei, mamulytės!
o aš mano Jonukui leisiu pačiam nuspręsti!
Jeigu nori, kad tavo vaikas užaugtų stipri asmenybė, leisk jam tokiu būti jau dabar!
Štai tokia idėja mane sužavėjo ta knyga "Nepakeičiamas kaip motinos meilė". Ji tikras lobis! Viskas apie žindymą, pagal gamtą ir naujausią mokslą. Nuoširdžiausiai patariu įsigyti, kol dar gal būt yra knygynuose, nes buvo išleista jau pernai, 2009. Tikrai verta!
Sigutė bigsmile.gif
Atsakyti
Man ginekologe aiskiai pasake - nezaist su tuo vaistuku doh.gif sake geriau jau tarybiniais metodais - persiristi ax.gif
Atsakyti